Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 01:25 Toplam 69 oyuncu 50 sunucu 507 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Oyuncu arayan klanlar

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

16 Mayıs 12:40 %0
alıntı:
Gönderen: |[MöB]|MLeEnBoY
Kardeş Dediinden Birşey aNLamadım :S ama sunu soLim turnuva varsa Katılırm oyunumu oynar cıkarım her bolumede girerm oynar tekrar cıkarım ben vurduguma deil silahLarla nasıl oynadıgıma bakıorum istersen ddm sana ben ppsh hastasıyım

kuzenım bak bizdeki mac kadromuz cok geniş hepside cok iioyunculardır. führer.raven.mahikans.skıp.creep.dead angel.brianci.auto|optimus.never.mistik. .bombacı-mualim gibi.şimdi sen diyorsunki turnuva macına gelirim gerinde cıkarım .ve daha 27 kişi yede sonucta bu klan .işi öyle basit bir durum degil.. oyüzden ben sana teşekür ediyorum .bişey demedim farz etmeni istiyorum sana .oyunda başarılar

^7/SS^1AhsenuL
WAFFEN-SS

19 Mayıs 11:13 %0
Yoruma gerek yok. Bilen bilir bilmeyene eyvallah.. CLAN ARIYORUM.Alacak varsa alsın yoksa canı sağolsun ..

/SS/mErDoO
Tuğgeneral
Tuğgeneral
20 Mayıs 14:43 %0
Ben dedimi demişim kendime gore iyi oynuorum clanınıza iyi puanda kazandırırım gerisi size kaLmış abicim

mojito ?!
Oyuncu
27 Mayıs 15:39 (10/07, 02:39) %0
alım yoktur editledim.

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

29 Mayıs 09:55 %0
son 3 dört sayfaya baktımda hep SS .KLANI AMAN ALLAHIM DEDİM .. neyse klana alımlar durdu .kurt sürüsü gibi olduk he.. hepside tehlikeli adamlar ..hepsindende cok memnunuz .cok ii oyuncular almışsız.herkeze teşekür ederiz.
WAFFEN-SS
TIGER

^^22MemmO
Başçavuş
Başçavuş
02 Haziran 17:47 %0
en çok iyi sniper kullanırım clana alıcaksanız masaj atın pLs

_DoMiNiNg_
Üsteğmen
Üsteğmen
02 Haziran 20:48 %0
slm ben Anıl iyi bir sniper kullanıcısıyım clana almak isteyen ler için msn die_boy81@hotmail.com

!GD|suikast|PnS!
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

07 Haziran 01:32 (08/06, 00:49) %0
noble gases klanı olarak sd oyuncusu alımı yapcağız.Oyuncuların denyimli olmaları birinci şarttır ve online durumları önemlidir.

www.BordoMavi.net

|MoDeXL|GnS
Albay
Albay
09 Haziran 14:18 (12/06, 20:05) %0
SC klanına oyuncu alınacak mod farketmez ama sd olursa daha iyi, gelmek isteyen gokobaba@hotmail.com a e-mail atsın...

Not: Cod 4 içindir...

^^11H_o_G
Teğmen
Teğmen
09 Haziran 19:46 %0
klan arıyorum beni alabilirmisiniz isteyen alsın

lTRNlAhmetozgur
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Haziran 11:46 (31/07, 00:05) %0
artık aramıyom

MuhaRip
Tümgeneral
Tümgeneral

co9

14 Haziran 09:52 %0
surekli online olan 3 oyuncu alcaktır co9 klanı kendine guvenen?*

<Cs>mUStY*
Oyuncu
14 Haziran 15:01 %0
HaYaLeT SaVaŞcıLAr clani acilacak tecrübeli iyi oyuncular gelebilir e mail :mustafa_gurkanli@hotmail.com

Goddamn Shit
Teğmen
Teğmen
17 Haziran 00:05 %0
clan arıyorum.
iyi bir oyuncuyum..
isteyen özelden mesaj atsınlar..
iyi oyunlar!
cod4.

Pardus>AnthRaX
Tümgeneral
Tümgeneral

Anadolu Panteri

17 Haziran 21:10 (17/06, 21:11) %0
Anadolu Panteri(Pardus) klanı kurulmuştur.Oluşturulacak kadrolar için üye alımı başlamıştır.İyi sd oyanyan(tüm oyun türlerinde alım vardır.)ve Gecede girebilen oyuncular öncelik sahibi olup alınıcak oyuncu 3 tam el oyun boyunca izlenecektir.Ayrıntılı bildi için ve başvuru için bana müracaat ediniz. Yardımcı kurucu: Pardus>>AnthRaX

Yuxeq
Tuğgeneral
Tuğgeneral
25 Haziran 10:54 (25/06, 12:49) %0
Assisted Suicide Klanına;

Takım oyununu bilen taktiksel oynamaya yatkın,
Ventrilo kullanan,
Yaşı 19 dan büyük olan(takımın yaş ortalaması 23 dür),
Küfür ve herhangi bir hileyle hiçbir alakası olmayan profesyonel cod4 oyuncusu arıyoruz. (1 kişi)

Başvurmak isteyenler beni eklesin.

Xfire: yuxeq
Msn: ahmetalsan@gmail.com

İyi günler

Yuxeq
Tuğgeneral
Tuğgeneral
25 Haziran 11:18 (25/06, 13:35) %0
Önceki mesajım tekrar etmiş. Bu post silinebilir.

BizeHeryolParis
Oyuncu
26 Haziran 00:05 %0
Evet Yuxeq clan arıyorum. Teknik analizi bildirmeye grek varmı?

nakrab
Oyuncu
01 Temmuz 00:12 (01/07, 00:14) %0
Ben cod2 de aktif bir klan arıyorum yaşım 14 sd ve ctf oynarım bar,m1,mp44,kar98 en iyi kullandığım silahlardandır carentan,toujan ve burgundy de yüksek yaparım çoğu zaman online ım.

İrtibat: barkan_lincoln@hotmail.com buraya e-mail atabilirsiniz.
oynasana.com : (nakrab) buraya mesaj atabilirsiniz.
X-fire : nak13 buraya mesaj atabilirsiniz.

fK|SdT|
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

03 Temmuz 13:36 (08/08, 09:52) %0
...

"Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız.Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir!"

COD-4 KRALI
Oyuncu
07 Temmuz 11:24 %0
(GHOST) yani HAYALET klanına acil üç üye gerekmektedir.Bu klan sadece CALL OF DUTY 4 HQ yu OYNAMAK İÇİN KURULMUŞTUR. BAŞ VURULAR İÇİN aldapaslan02@hotmail.com adresine eposta gönderin.

^^2/NT/^^4AHMET
Başçavuş
Başçavuş
07 Temmuz 17:39 %0
ben ahmet klan arıyorum hergün oynarım cok güzel caal of dty 2 oynarım maclara kadılırım işte size msn mi vereyim k_kayserili38@hotmail.com

COD-4 KRALI
Oyuncu
07 Temmuz 20:03 %0
(GHOST) yani HAYALET klanına acil üç üye gerekmektedir.Bu klan sadece CALL OF DUTY 4 HQ yu OYNAMAK İÇİN KURULMUŞTUR. BAŞ VURULAR İÇİN aldapaslan02@hotmail.com adresine eposta gönderin. OYNAYACAĞIMIZ HARİTALAR:

Ambush
Backlot
Crash
Crossfire
Pipeline
Wet Work
Shipment

|hps|elektra
Binbaşı
Binbaşı
08 Temmuz 01:18 (08/07, 01:21) %0
TeAm EleKtRa isminde klan kurulacaktır.klana girmek istiyenlerin mesajla bana ulaşabilir.oyuncu alımında seçici olunmayacaktır.NOT=oyuna sık baglananlar tercih edilecektir.klan üyeleri 1 hafta oyuna baglanmama durumunda ilk önce uyarılır sonra klandan çıkartırıl.klan cod4 içindir.

^6D@RKness
Yüzbaşı
Yüzbaşı
15 Temmuz 04:16 %0
Beyler.uzun bi aradan sora tekrar osnde klanimizi canlandirmaya yönelik calismalar yapicaz.klan arayan arkadaslar bana özel mesaj atsin.clan cod 2 içindir..

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 14 15 16 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: