| Yazar | Konu: Sniper le yakın temas |
Tuğgeneral
MADE İN TÜRK

|  | 02 Temmuz 09:40 %0 | |
|
Arkadaşlar bildigimiz gibi sniper evdigimiz silahlardan biri ben sniperle yakin temas yani adam onümdeyken rahatlikla vurmak istiyorum cok denedim aliştim yakindayken vurabiliyorum ama arada baska tarafa kaciyor mermi :d aslında sniperin ucundaki namlu yururken hic kaybolmasa sniperin ucuna namlu koyabilirmiyiz programı varsa lutfen benimle Temasa gecin Yardımlarınızı Bekliyorum
Saygılar Mertcan Saka (Wp$4HuLa) |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 02 Temmuz 09:49 %0 | |
|
| Program varsa? Yuh yani banlanmak istiyorum de bari. |
| |
Tuğgeneral
MADE İN TÜRK

|  | 02 Temmuz 10:23 %0 | |
|
| kanka hayır bende yoq program sadece snıperın ucuna namlu koymak ıcın program vardıe dıe sey ettım |
| |
| Albay |  | 02 Temmuz 10:28 %0 | |
|
monitörün ortasina nokta koy zamaninda yapmistim 
Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsin ki?Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki? |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Temmuz 11:55 %0 | |
|
'>ifz< MythiA' güzel bi taktik ise yarıo mu barii  |
| |
Tümgeneral
co9

|  | 02 Temmuz 12:33 %0 | |
|
monitoru boya
Sınırları as imkansıza inanma.. |
| |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 02 Temmuz 14:49 %0 | |
|
| işe yaramaz mı emir o şekilde geliştirdi mythia hala koyuyor deil mi emir az mı çaldın sınıftan tahta kalemi |
| |
| Oyuncu |  | 02 Temmuz 16:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1Cer^7be^3rus
'>ifz< MythiA' güzel bi taktik ise yarıo mu barii
biz onu arklarla int kafelere gittiğimiz de yapardik
counter oynarken diolardi zumsuz snip diye
bnde bi kagita tükürüp yapistiriyodum ekranin ortasina
tabi kafenin sahibi görünce demediğini komuyodu 
KOCA ÇORUMLU |
| |
| Yarbay |  | 02 Temmuz 16:20 %0 | |
|
| ben de thompson ve ppsh ın dürbünlü olmasını isterim var mı program |
| |
| Albay |  | 02 Temmuz 17:55 (02/07, 17:59) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^2(Dead)^3Eren
işe yaramaz mı emir o şekilde geliştirdi mythia hala koyuyor deil mi emir az mı çaldın sınıftan tahta kalemi
Çaktırma o kalemler hala bnde ayrica net cafede düz monitörlede katlamiştim sizi hatilatirim (tartişma yaratma eren)
Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsin ki?Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki? |
| |
. |
| Albay |  | 02 Temmuz 18:07 %0 | |
|
| bende koymustum kaıt tam ortasına mönitörün süperdi |
| |
Albay
Cod. Elite Komandos

|  | 02 Temmuz 19:22 (02/07, 19:27) %0 | |
|
| kağıt veya nokta crt flat monitörler için pekde işe yaramıyor... bakış açınıza göre nokta değişik yerlerde görünüyo ....? |
| |
| Oyuncu |  | 02 Temmuz 19:30 %0 | |
|
çok oyna , kağıt-kalem-program ihtiyacın kalmaz.
baktın hala yapamıyorsun o zaman kabiliyet yoktur, zorlama |
| |
| Oyuncu |  | 03 Temmuz 10:34 %0 | |
|
arki doğru sölemis baya bi oyna olmuosa bosver 
ker10kele_ |
| |
| Oyuncu |  | 03 Temmuz 16:32 %0 | |
|
| sacmalamayın be yok ole bır program arkadas sansın varsa vurusun |
| |
| Oyuncu |  | 03 Temmuz 19:21 %0 | |
|
| La adamlara bak kimi ekranı işaretlemş kimi boyamış hey Allah:'ım COD insanın aklını başından alıo ci,dden |
| |
Tuğgeneral
MADE İN TÜRK

|  | 04 Temmuz 12:29 %0 | |
|
işe yaramazmı süper yakından vurabiliom uzaktakini dürbunsuz de vurabiliyorum ama çok uzak olumıcak  |
| |
Teğmen
co9

|  | 04 Temmuz 13:31 %0 | |
|
ekranı çizsende programı kullansanda hiç birşey değişmez anca durarak yüksek yüzdeli atış yaparsın cs deki gibi cl_bob 0 yada bobclycle 0 gibi bir komut yazman lazım no-recoilde takmaz bunu ) |
| |
Tuğgeneral
MADE İN TÜRK

|  | 04 Temmuz 13:45 %0 | |
|
ekranı cızsene dıyorsunuz ekrana ortaya cızsem mausu ona gore tutmam lazım her zman tutamassın ole en ıısı kendınımızı alıstırmak olucaktır  |
| |
Teğmen
co9

|  | 04 Temmuz 13:47 %0 | |
|
| hareket halinde o noktayı çizdiğin yere ateş etmen ve tutturman imkansız gibi bişey her istediğinde olmaz xD |
| |
Tuğgeneral
GraveStone

|  | 04 Temmuz 15:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: erdemvol
ben de thompson ve ppsh ın dürbünlü olmasını isterim var mı program
tamamda her allah'in(c.c) kulu neden program ariyor adam gibi oynasanizda bizde oyundan zevkimizi alsak software'ci arkadaslar sizden rica ediyorum bole sacma islerle ugrasmayin |
| |
Orgeneral
Unknown Clan

|  | 09 Temmuz 01:24 %0 | |
|
silahla butunlesmeyi dene ben kar98 kullanirken ole yapıyorum his duygu meselesi tabi ben 3 yılldır kar kullaniyorum alismak gerekir |
| |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 23 Temmuz 21:17 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Mythia
Çaktırma o kalemler hala bnde ayrica net cafede düz monitörlede katlamiştim sizi hatilatirim (tartişma yaratma eren)
Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsin ki?Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki?
emircim hatırlıyorsan ben de ikiye bir de sizi bitirmiştim el alemain de bi de sen ekran yapıyon olum yanımda oturup ha bire bakıyor dun istersen yapalım senle bir daha cod2 teke tek
tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? |
| |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 22:56 %0 | |
|
vay be sonunda benim kafadan birilerini buldum bende cok yapardı bizim ctxte ama şimdi lcd nokta gitti
alıntı: Gönderen: Mythia
monitörün ortasina nokta koy zamaninda yapmistim
Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsin ki?Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki?
|
| |
Binbaşı
Rh -

|  | 24 Temmuz 13:54 %0 | |
|
evet yürürken sarsılma olayı oldugu icin tutmaz
sen kabiliyet kazanmaya çalış en azından
alıntı: Gönderen: antifiriz....!
hareket halinde o noktayı çizdiğin yere ateş etmen ve tutturman imkansız gibi bişey her istediğinde olmaz xD
|
| |
| |