Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 02:48 Toplam 102 oyuncu 47 sunucu 511 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: En iyi dip çi?

^1ULGEN
Tuğgeneral
Tuğgeneral
02 Temmuz 11:52 %0
dexter kocum sen once millete artistlik taslamaktan vazgec sonra gel buraya.Senin yazdıkların cok mu alakalıda konmuşuosnn....

SoL|KayraKuzenos
Tümgeneral
Tümgeneral

Silence Of The Lambs

02 Temmuz 11:53 %0
ben iyim ya=D

|BT|artilery271
Tümgeneral
Tümgeneral
02 Temmuz 12:45 %0
bi zamanlar isim yapmıştım bu dip olayında, hatta silahla değilde haritadaki ağaçlardan dal kırıp oynadığım bölümler vardı.

tiskiniyorum dedim dünyalı...

n O w iTZKi
Albay
Albay
02 Temmuz 19:24 %0
gecen tou da duvara dip attım duvar yıkıldı

No.M/DeltaSays
Çavuş
Çavuş
02 Temmuz 19:38 %0
Beni Heç Hatirlayan Yok Adamlarin Ustunde Sadece Dip Gitiimi Hatirliyom Video Bile Var 4. mu Ne Çikmiştim Adamlar Tabi Rifle makinalilarla Geliyolar |Xfirede| Toujane Dm

www.callofduty.forumup.com

Cod2 Cod4 ve Guncel Oyunlar İçin Yeni Bi Portal

^5Stylish ^9Crew
Başçavuş
Başçavuş
02 Temmuz 20:24 %0
Benim o ben

^7MiMaRSiNaNL1
Binbaşı
Binbaşı

co9

02 Temmuz 23:34 %0
forum bos konu doldu

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
03 Temmuz 00:48 %0
iyiki söyledin bu sözü aklıma s12den Adam^_^Marcus geldi. Arada en iyi o dip atıyor diyebilirim. Dip arşivinde yerim vardır =)

alıntı:
Gönderen: No.M/DeltaSays
Beni Heç Hatirlayan Yok Adamlarin Ustunde Sadece Dip Gitiimi Hatirliyom Video Bile Var 4. mu Ne Çikmiştim Adamlar Tabi Rifle makinalilarla Geliyolar |Xfirede| Toujane Dm
www.callofduty.forumup.com
Cod2 Cod4 ve Guncel Oyunlar İçin Yeni Bi Portal

^^14RE4LTURK
Tuğgeneral

Tuğgeneral
03 Temmuz 02:01 %0
En iyi Snipci?
En iyi Mp44cu?
En iyi VsVs.
Yeni Modada En iyi Dipci?
Bende Forum Acmıcam Ama Su Soruyu Soruyorum!
En iyi Domates Soyan?
En iyi Bulasık Yıkayan?
En iyi Ayakkabı Boyayan?

^1N0 ^7SuPR!^1S3
Yarbay
Yarbay
03 Temmuz 11:33 (03/07, 11:41) %0
yazmayın artık suraya.kaybolsun gitsin.1 ay oldu hala yazıyorsunuz.Nerden bulup cıkarıyonuz bu topigi anlamıs degilim.İlk sayfada olmayan diger topiklere tekrar tekrar yazanlar yüzünden kirleniyor.2. sayfaya bakmayın kardeşim.

|BT|artilery271
Tümgeneral
Tümgeneral
03 Temmuz 14:09 %0
çağrı o saçların hali ne len öyle?

alıntı:
Gönderen: n O w iTZKi
gecen tou da duvara dip attım duvar yıkıldı

H!tman
Teğmen
Teğmen
03 Temmuz 18:47 %0
arkadslar hepinizin kandili kutlu olsun

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
04 Temmuz 02:09 %0
Bunlar da aslında askerlik yapanlar için gerekli... Bazen erlere patates soyma işleri verildiğinde arada "komutanım şu xxx
adındaki arkadaş daha iyi soyuyor ona soydurun daha hızlı olur" diyebilmeye yarar böylece =)

alıntı:
Gönderen: ^^14RE4LTURK
En iyi Snipci?
En iyi Mp44cu?
En iyi VsVs.
Yeni Modada En iyi Dipci?
Bende Forum Acmıcam Ama Su Soruyu Soruyorum!
En iyi Domates Soyan?
En iyi Bulasık Yıkayan?
En iyi Ayakkabı Boyayan?
__
Forum Forum Sen Ne iCin Yapıldın Millet Ne İcin Kullanıyor.
Sorun Warsa Cozeriz?
Adopen 07 GencLiK

^^14RE4LTURK
Tuğgeneral

Tuğgeneral
04 Temmuz 13:16 %0
alıntı:
Gönderen: EGRCNR-ALEQ
Bunlar da aslında askerlik yapanlar için gerekli... Bazen erlere patates soyma işleri verildiğinde arada "komutanım şu xxx
adındaki arkadaş daha iyi soyuyor ona soydurun daha hızlı olur" diyebilmeye yarar böylece =)

Hahahaha Koptum
______
Türküz Bütün baslardan Ustunuz.

n O w iTZKi
Albay
Albay
09 Temmuz 14:38 %0
alıntı:
Gönderen: |BT|artilery271
çağrı o saçların hali ne len öyle?

o saçlarr artık yok abi bahoyu görünce kestirdim :d

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

09 Temmuz 15:29 %0
alıntı:
Gönderen: ^1>DE^4<X>^1TER<
Valla ben dün oynadım ve baya iyi bıldugum PUNCH diyorum.Ama 2 dip benden yedi (Kazara )

klan macı yapalımmı
albay buarda c.tesi neden maca gelmiyorsun.. form konusuyla alakası yok ama .okadar alakasız bi form ki bu yazdıkalrımda abes kacmaz.. buarada en iyi dipci. bizim bu rum asıllı dostumuz var . bence o deli icer her kadehin dibinide görür bence en iyi dipci bizim rüstem .. yürübe rum rüstemim deli dipcidir deli ..
ve işin en komiğide bu top içklerin ti geceni cok fazla oluyor lakin beli bir mesaj sayısını gectikten sonra adamın actiği en iyi 10 formuna direk kayıt düşüyor. kardeşin nicki tıklayan porifili gördüğünde milette vay be ne form acarmış diycek .en iyi 10 formu var osnede .hihohaaa. formcu kardeşlere selam olsun

WAFFEN-SS TIGER

|Ts|Burcu
Albay
Albay

tukısh soldier

03 Ağustos 14:50 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIG^7ER

klan macı yapalımmı
albay buarda c.tesi neden maca gelmiyorsun.. form konusuyla alakası yok ama .okadar alakasız bi form ki bu yazdıkalrımda abes kacmaz.. buarada en iyi dipci. bizim bu rum asıllı dostumuz var . bence o deli icer her kadehin dibinide görür bence en iyi dipci bizim rüstem .. yürübe rum rüstemim deli dipcidir deli ..
ve işin en komiğide bu top içklerin ti geceni cok fazla oluyor lakin beli bir mesaj sayısını gectikten sonra adamın actiği en iyi 10 formuna direk kayıt düşüyor. kardeşin nicki tıklayan porifili gördüğünde milette vay be ne form acarmış diycek .en iyi 10 formu var osnede .hihohaaa. formcu kardeşlere selam olsun
WAFFEN-SS TIGER

bizimle yapsaniza ya babus ben klan maci yapmadim bakalim klan'da nasil oynuyo biziim takim ben SNAYPIR MEMO$

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: