| Yazar | Konu: Keskin nişancı |
| Albay |  | 01 Temmuz 00:14 %0 | |
|
-Aleksei-
tüfeğimi alırım,en stratejik bölgeye kamufule olurum,avımı beklerim.avımı gözüme kestiririm,en uygun zamanı beklerim. ve mermimi gönderirim. BEN BİR SNİPERİM
sniper ve sniperlik hakkında düşüncelerinizi istiyorum.
teşekkürler-Aleksei |
| |
|
|
| Binbaşı |  | 01 Temmuz 00:57 %0 | |
|
| Abi sen bir numarasın nişancılıkta nası bu kadar iyi olabiliyorsun. seni tek gecerim.sniperlik hakkımda düşündüklerim codda senden ii sniper olduğunu zannetmiyorum başarılığının devamını diliorum kib |
| |
Unknown Clan

|  | 01 Temmuz 01:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: StrongNazi
Abi sen bir numarasın nişancılıkta nası bu kadar iyi olabiliyorsun. seni tek gecerim.sniperlik hakkımda düşündüklerim codda senden ii sniper olduğunu zannetmiyorum başarılığının devamını diliorum kib
Taklit kacaklardan sakınınız.
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 05:03 (01/07, 05:04) %0 | |
|
| o dediğini herkes yapıyor, zor olan tüfeği rush silahı gibi kullanabilmek "bknz : ben" |
| |
| Albay |  | 01 Temmuz 08:15 %0 | |
|
onu yapan da geri canlı dönemiyor xD
alıntı: Gönderen: ^^00PoE
o dediğini herkes yapıyor, zor olan tüfeği rush silahı gibi kullanabilmek "bknz : ben"
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 09:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1MD|^7Am!RaL
onu yapan da geri canlı dönemiyor xD
yapma ama, hiç mi görmedin beni oynarken ? hem bak bunları yazabildiğime göre canlı olarak geri dönmüşüm  |
| |

|  | 01 Temmuz 09:53 %0 | |
|
Aynı ip zaten..
alıntı: Gönderen: ^^40hL|KacaK
|
| |
Unknown Clan

|  | 01 Temmuz 12:14 %0 | |
|
yani kendini mi methetmiş?
alıntı: Gönderen: darktrpr
Aynı ip zaten..
|
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 01 Temmuz 14:10 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^40hL|KacaK
yani kendini mi methetmiş?
kardes ne adamlar var ya  |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 14:43 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Aleksei
-Aleksei-
tüfeğimi alırım,en stratejik bölgeye kamufule olurum,avımı beklerim.avımı gözüme kestiririm,en uygun zamanı beklerim. ve mermimi gönderirim. BEN BİR SNİPERİM
teşekkürler-Aleksei
kafiyeli olmuş ama güzel yani Türkçe söyleyecek olursak uyuyor ingilizce uymuyor
mermimi gönderirim
ben bir siniperim
mermimi gönderirim
ben bi sniper'ım güzel güzel =D |
| |
. |
Tümgeneral
co9

|  | 01 Temmuz 15:10 %0 | |
|
Tüfegini al bi güzel kamufle ol mermini gonder ve killcamden yerini ogrensin adam ansızın bi şşt sesi ve ekranda yumruk işareti bi bakmısın dip yemisin.evet sen bi snipersin.
Yaylada Salih,Kıslada Şafak,Dagda Muharip olurum. |
| |
Tümgeneral
paris

|  | 01 Temmuz 16:58 %0 | |
|
sd12 ye gel tou da alman baseinde beni gör^^
-Aleksei-
teşekkürler-Aleksei
|
| |
| Teğmen |  | 01 Temmuz 17:05 %0 | |
|
brecourtta agaca çıkıp (özelikle amerikan askeyseniz) sprigfieldi alıp kamufle olun
baslayın kafa avına
______
bu benim özel teknigim bence sizde deneyin |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 22:07 %0 | |
|
o agaca bi cikamadim
yarisina akdar ckiorum sadece yaw bi ince nokta sööleyin bana
KOCA ÇORUMLU |
| |
Korgeneral
Unknown Clan

|  | 01 Temmuz 22:59 %0 | |
|
aboo
Aynı ip zaten..
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 23:02 %0 | |
|
her ne kadar kişinin yaptığı yanlış olsada sence senin bu yaptığın doğrumu.sonuçta aynı kişi olduğunu açıklamıyorsa gizli kalmasını istiyor demektir.
hem nolur yani sonuçta gençtir.insan gençliğinde egolarının peşinden koşabilir.gayet doğal.
Aynı ip zaten..
|
| |
| Albay |  | 01 Temmuz 23:46 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Muhar!P.
Tüfegini al bi güzel kamufle ol mermini gonder ve killcamden yerini ogrensin adam ansızın bi şşt sesi ve ekranda yumruk işareti bi bakmısın dip yemisin.evet sen bi snipersin.
Yaylada Salih,Kıslada Şafak,Dagda Muharip olurum.
Sen benimle oynamadın kardeşim ben adamı öldürdüğüm yerde bir daha durmam!!! |
| |
Unknown Clan

|  | 01 Temmuz 23:57 %0 | |
|
oyundan mı çıkıyorsun o zaman? tadı olmaz be aga gir vur çık gir vur çık.hem zamanına yazık.
Sen benimle oynamadın kardeşim ben adamı öldürdüğüm yerde bir daha durmam!!!
|
| |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 02 Temmuz 01:27 %2 | |
|
tüfeğimi alırım etrafa bakınır avımı gördükten sonra hızını dikkate alarak tetiğe basarım ölmezse başka bir yerden aynı şeyi yaparım  |
| |
| Albay |  | 02 Temmuz 17:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^2(Dead)^3Eren
tüfeğimi alırım etrafa bakınır avımı gördükten sonra hızını dikkate alarak tetiğe basarım ölmezse başka bir yerden aynı şeyi yaparım
hızına bakcam die kacirmayasin herifi
Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsin ki?Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki? |
| |
| Yarbay |  | 02 Temmuz 18:36 %0 | |
|
| farmhouse da bozuk kamyonun ilerisinde küçük merdivenlerle çıkılan dar bir yer var oradan snipe atmak bayağı zevkli özellikle karşıki büyük binanın pencerelerine |
| |
| Albay |  | 02 Temmuz 21:38 %0 | |
|
| her yerde kesin yapcaım tek şey çat yerde adam bu kadar abartmayın |
| |
| Oyuncu |  | 02 Temmuz 22:54 (02/07, 22:55) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: GaRBaJoSa>C*
her ne kadar kişinin yaptığı yanlış olsada sence senin bu yaptığın doğrumu.sonuçta aynı kişi olduğunu açıklamıyorsa gizli kalmasını istiyor demektir.
hem nolur yani sonuçta gençtir.insan gençliğinde egolarının peşinden koşabilir.gayet doğal.
kesinlikle doğru. ben olsam bir de ss alıp yollardım.
-Aleksei-
teşekkürler-Aleksei
hocam , büyümeni öneriyorum. kötü bir keskin nişan olmak bile senin şuan düştüğün durumdan çok daha güzeldir. ahahah |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 12:24 %0 | |
|
önce slm abi biliyorum sen burada ki yetkililerden birisin biraz uzun olacak ama kusura bakma artık ta buramöakadar geldide gecio nedir bu binbasindan düsüom rütbesin den rütbesiz halekadar düstüm kfr etmem ettim 2-3 kere ben yedim ona bisey demem ama elime her kanasi alısımdada 1-2 saat alıstırma yapıom adamlarla 3. saat cosuom kimse durduramıo . wh diolar değil diom am a anlamı9olar fotografı cekıp forma werdiklerinde ban yermiyim neden ban yerim!! birde benim herbendan sonra yeni 1 msn ile yeni 1 üyelik acıom ama ötekiler ban yers oda yiyo neden anlamıyorum
en kısa sürede senden cewap beklıyorum ne olr derdıme dermean ol ya:S
Aynı ip zaten..
|
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 12:28 %0 | |
|
Birde bana meydan okumak istersen kendimi kanıtlarım gerekirse we bisseydaha isticem senden su form kımında türkiyeyue yardimci olamak icin usta codcular yetistiren bisey war orda ona üye olmal icin en az bi kere özel üye olmak gerekirmis neden?
Aynı ip zaten..
|
| |
| |