Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 01:41 Toplam 55 oyuncu 50 sunucu 453 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Gman?

g-man93
Oyuncu
04 Ağustos 2007 19:45 %0
Arkadaşlar Ben Özür Dilerim Erozbeyin Yazısını Ondan İzinsiz Aldımm...Üzgünüm Erozbeyin Beni Affetmesini Diliyorum Kötü Bi niyetim Yoktu Sadece Sizle Paylaşmak İstedim...Alıntı Yazmamamın Sebebi Takıldığımız Diğer Sitede Half Life Kardeşliği Kurmamızdı...

erozbey
Oyuncu
04 Ağustos 2007 20:29 %0
teşekürler fakat oradaki nickinide buraya yazsan iyi olur ayrıca onu açalı bayağı oldu şimdi kimse kalmadı ayrıca bu yazının yanlış olduğunu söyledim

g-man93
Oyuncu
07 Ağustos 2007 14:43 %0
orda nickim de33000 di

erozbey
Oyuncu
07 Ağustos 2007 15:48 %0
hmm ama bayağı oldu ayrıca hiç seni görmüyorum

g-man93
Oyuncu
11 Ağustos 2007 11:26 %0
ee Kimse Konuya Katılmayınca Bende Girmedim

erozbey
Oyuncu
14 Ağustos 2007 15:41 %0
dh de hl club kurdum isteyeni ekliyoruz ayrıca modlar ss ler ve ep1 veya hl2 deki takıldığınız yerleri ben resimlerle geçmelerini sağlıyorum

kohe
Oyuncu
16 Ağustos 2007 15:09 (16/08/2007, 15:10) %0
alıntı:
Gönderen: zeekk
ya aslında karışık bi konu ama şöyle özetleyelim:
G-man dediğimiz kişi iş adamı gibi birşey olsa gerek. Sabancı gibi benim düşüncem de şu, parayı veriyor ve deneyin yapılmasını istiyor, yani half life 1 deki ilk deney (ışınlanma kapısı heralde) ve işler karışınca bakıyor ki dünya kötüye gidiyor, işleri bedava yaptıracak kerizi (yani gordonu) görevlendirip kahraman yapıyor diyelim. ama gordon freeman' ı elinden kaçırmamak için bir uyutuyor bir uyandırıyor, görevleri zorla yaptırıyor falan... diye düşünüyorum. bence uzaylı falan karıştırmamalı, ya da combine falan değildir. ama sadece kendini düşünen zengin olarak tanımlanabilir. mesela bir film vardı ismi "mesaj" orda da zengin bir iş adamı dünyaya sinyaller gönderiyor (yani sinyaller vega' dan geliyormuş gibi gösteriyor) ve kendi istediği bir makina icat ettiriyor. ve tüm masrafları hükümete yıkıyor. bence g-man da böyle birisi...

deneyin yapılmasını istemiyor; aksine engellemeye çalışıyor

(half life 1 de laboratuvara girdigimizde g-man bi odanın icinde hararetli bi sekilde biriyle tartışıyordu hatırlarsanız; o kişi Wallace
Breen di.Wallace Breen half life 2 deki "insanlığın sözcüsü olarak seçilen ak saçlı ak sakallı heriftir.breen i insanligin sozcusu olarak combine gucleri secmiştir. aynı XEN de Nihilanth ı seçtikleri gibi. böylece "halkın" bu elçi aracılığı ile gözlerini boyayıp asıl amaçlarına ulaşcaklardı)-dünyayı ele geçirmek-

eğer kendi yazdıkların eğlencesine ise problem yok

erozbey
Oyuncu
16 Ağustos 2007 15:49 %0
alıntı:
Gönderen: kohe

deneyin yapılmasını istemiyor; aksine engellemeye çalışıyor
(half life 1 de laboratuvara girdigimizde g-man bi odanın icinde hararetli bi sekilde biriyle tartışıyordu hatırlarsanız; o kişi Wallace
Breen di.Wallace Breen half life 2 deki "insanlığın sözcüsü olarak seçilen ak saçlı ak sakallı heriftir.breen i insanligin sozcusu olarak combine gucleri secmiştir. aynı XEN de Nihilanth ı seçtikleri gibi. böylece "halkın" bu elçi aracılığı ile gözlerini boyayıp asıl amaçlarına ulaşcaklardı)-dünyayı ele geçirmek-
eğer kendi yazdıkların eğlencesine ise problem yok

seninde hataların varörneğin o odadaki breen deil normal bir bilim adamı.breen insanların sözcüsüde değil insanlara combine üstünlüğünü öğretip cobine egemenliğine sokan kişiydi

54axiasi54
Oyuncu
07 Ocak 04:01 %0
arkadaşlar bizim esrarengiz gman ile ilgili çok ilginç iddialar var tabiki açıkçası ben bu yazıyı okuyana kadar "hükümet" le ilgisi olabileceğini hiç düşünmemiştim! ama aşağıda verdiğim linkteki videoda freeman ın yaşlanmıs hali olma ihtimali yüksek gözüküyo.. izleyip yorumlarsanız sevinirim.. tşkkürler...
http://www.youtube.com/watch?v=Krj7nadUEEg

JWill
Oyuncu
04 Şubat 13:06 %0
Bayaa geç kalmışım ama olsun yinede benim de yazıcaklarım var. Arkadaşlar bakın G-man in Gordon Freeman olması diye bişi söz konusu oldu ama böle bişi sadece teori oyun yapımcılarının yazılarında isimlerin diğer isimlerle bağlantılı olduklarıyla ilgili açıklamalar vardı [G(ordon Free)man gibi] yapımcılar sadece bunu oyunun ilgi çekmesi için yaptılar özellikle godman fln diyen arkadaşlar kafalarını taşa bi kaç kere vursunlar çünkü böle bişey yok şimdi doğru dürüst anlatmam gerekirse hatırlayın bakalım half life 1 de trenle gelirken yolun ortalarında yanımızda bi tren daha vardı içine keşke baksaymışsınız çünkü bi bilim adamı ve yanında gman vardı aynı şekilde indikden sonra özel kıyafeti giymeye giderken kırılmayan cinsten olan bi camla kapalı bi oda da gman vardı ve bi bilim adamıyla konuşuyolardı şimdi biraz kafayı çalıştıralım bizi başından beri seçilmiş kişi olarak görüyodu gman sürekli gittiğimiz yerlerde karşımıza çıkıyodu bu doğru ama ilk başta onun amacı black mesa ile anlaşma yapmaktı çünkü olacakları biliyodu bu deney olmamalıydı biz deneye girdikten sonra çıkan patlama da gman işe koyulma vaktinin geldiğini biliyodu zaten ve sürekli bizi takip etti kapının ardın da yüksek tepeler de portal bölümünde heryerde bizi takip etti çünkü biz onun için seçilmiş kişiydik aslında bi tek gman için değil insanlık için de öyle olduk (half life 2 ve devamı için) en sonunda nihilanth denen büyük boss u öldürdük herşeyi gman planlamıştı geçmiş ve gelecek onun elinde gibiydi oyunun en sonundaysa bizimle konuşmasında anlaşmamız gerektiğini söyledi yapabiliceğimiz şey se ona inanmak ve açılan bu savaşı kökten bitirmek... G-man hükümet için çalışmıyo hükümet G-man in ellerine bakıyo şimdi anlatabildimmi G-man bi yöneticidir.

^^77SteeL^^11.
Albay
Albay
16 Şubat 21:04 %0
ilginç

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
20 Şubat 18:10 %0
gman cebrail....gordon isa....bakınız incil....
orda anlatılan kıyamet öncesi isanın dünyaya inmesi olaylarına dehşet benziyor oyunda geçen konular...

SERIAL BABYKILLER!!!PSYCHOSADISTIC NECROPEDOPHILE!!!

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
20 Mart 02:39 %0
bide bu adam ep2 de bizi alıyor mu geri ya..yoksa öyle kaldığımız yerden mi başlayacaz acaba...

Nihilism+Skepticism+Sophism=Chaos=Human v1.0
Chaos=Human v1.0+Desire=Human v2.0
Human v2.0+Intelligence=Human v3.0!!!!

BigHornet
Oyuncu
20 Mart 10:49 %0
valla bence gman siyah giyen adamlar örgütünden olabilir çünkü opposing force oynuyodum bi yere girdim sonra ordaki camdan bakınca ne gördüm ? gman siyah giyen adamlarla bombayı kuruyor oraya gittiğimde ise çoktan yok olmuştu gman ı gordon diye düşünürsek o resimde madem niye gordon ve gman yan yana duruyorlardı bunun bi açıklaması olabilirmi yada o mavi ceketin altında bir H.E.V suit mi var biri bana anlatabilirmi

erozbey
Oyuncu
23 Mart 01:29 %0
hala gmani gordona benzetiyorsunuzya helal olsun!

JWill
Oyuncu
27 Mart 18:07 %0
mavi ceketin altında hev suit yok heralde ve bu arada gman herangi bi şekilde öldürülemio yani bunu bliosunzdr ama bn oyunu 3. bitirişimden soora hileyle oynamaya başladım ve gmanin karşıma çktıı bi bölümde duvarlardan geçme şifresini yazdım yanına gelip ateş edince hiç bişe olmuo kırılmaz camlara ateş ettiiniz zmn çıkan kıvılcım tarzı şeylerden çıkıo.. ya aslnda çok kafa yormaya gerek yok bnm annatklarımın gerçek olduuna inanablrsnz ama bşka gercekler wrsa bilemiorm...

erozbey
Oyuncu
28 Mart 20:34 %0
bunu keşfedebilmen güzel fakat 12 yaşındaki kardeşimde bunu biliyordu ayrıca gmod veya smoda gir öldür parçala hatta parçaladıktan sonra et parçalarını yiyerek canını arttırabilirsin

Theilker
Oyuncu
01 Nisan 18:46 %0
Arkadaşlar. Size Tek şey söylüyorum.Mesajları okumadım ama ilk kısmı Okudum koptum burada.Bir okadarda oyunu ne hale getirdiler üzüldüm.

Gman = Goverment Man = İşadamı = İşverenleri için çalışan adam = Hükümet adamı

Gman Kim daha iyi teklif yaparsa ( Evrenler arası boyuttan bahsediyoruz insanlar arasında değil yani ) ona çalışan biri.

Kesinlikle insan değil !! !
Bir insanın Zamanı dondurma,Geriye alma ,portallar açma v.s yetenekleri yoktur. !

Daha açıklayıcı birşey söyleyemicem heralde.

sametkubali
Oyuncu
20 Nisan 13:57 %0
nasıl resim koyacaz

erozbey
Oyuncu
06 Mayıs 17:33 (06/05, 17:33) %0
alıntı:
Gönderen: Theilker
Arkadaşlar. Size Tek şey söylüyorum.Mesajları okumadım ama ilk kısmı Okudum koptum burada.Bir okadarda oyunu ne hale getirdiler üzüldüm.
Gman = Goverment Man = İşadamı = İşverenleri için çalışan adam = Hükümet adamı
Gman Kim daha iyi teklif yaparsa ( Evrenler arası boyuttan bahsediyoruz insanlar arasında değil yani ) ona çalışan biri.
Kesinlikle insan değil !! !
Bir insanın Zamanı dondurma,Geriye alma ,portallar açma v.s yetenekleri yoktur. !
Daha açıklayıcı birşey söyleyemicem heralde.

vay anasını bu ne artistlik

JWill
Oyuncu
05 Haziran 23:55 %0
gman nin abartılıcak bi yanı yok aslında. kcükken half life 1 i btrdiim gün mkemmel bi mtlulk yaşamştm o anda da gmanin büyüsü kafamda yok oldu. hersey belli olmştu zaten bundan önce yazdklarımn dgru olduuna eminim isterseniz bi araştrın tabi etrafta half life 1 ve 2 yi btrmş insan blmak kolay olmasa gerek lütfen üstünüze alınmayn bitiren bitirmiş olabilir ama kolay blunucak bi insan diildir her kimse =D 2 yi bitirene kadar anam aglamştı hele o kasaba da böle çatılardan atlayan canavarlar bya ugrştrmştı bni krkuodm bşlarda sonra dedim onlar bnden korksn =D

sanal ortam
Oyuncu
30 Haziran 20:27 %0
g man ın insan olmadığını kanıdı http://www.metacafe.com/watch/883776/first_gman_incounter_in_episode2/
bu link te bir az dikkatli olmak lazım aynı anda iki yüze filan bakmak lazım

ardagokce96>hotmail.com
CS,HL,PS2,PSP,TV fanatiği.

sanal ortam
Oyuncu
30 Haziran 20:30 %0
bur da da g man tanrı tarafından asılmış yada başka bişiy olmuş ama garip bişiy olmuş. http://www.metacafe.com/watch/1422049/another_sick_move/

ardagokce96>hotmail.com

sanal ortam
Oyuncu
30 Haziran 20:42 %0
size bi taktik yorumları okuyunca aklıma geldi. gidin g man a sakal la gözlük koyun aradaki benzerliğe bakın öle olur bu iş

ardagokce96>hotmail.com

sanal ortam
Oyuncu
30 Haziran 20:46 %0
ya bide şu ışınlanıoz hl 2 de hani eğik bi fotoğraf var bi labratuvara gidioz sorun çıkıo da başk bi yere ışınlanıoz orada bizi ışınlıyan adam bence hl 1 deki g manın tartıştığı adam çünkü o eğik foto da bi yüz çizik ve orda saçma ama bir kişi yok oda g man.
bilgi vereyim dedim saçma oldu.

ardagokce96>hotmail.com

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: