Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 01:44 Toplam 57 oyuncu 50 sunucu 459 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Osn de ozlenenler

^1CKMbuzocan
Teğmen
Teğmen
22 Haziran 19:53 %2
OSN DE UZUN ZAMANDIR GİRMEYEN OYUNCULARDAN OZLEDİKLERİNİZ GENE ESKİSİ GİBİ OSN DE OLMASINI İSTEDİĞİNİZ OYUNCULARI YAZARMISINIZ

BENİM EN COOK ÖZLEDİĞİM OYUNCU bilalarabaci g/c birde SERVER 5 O ESKİ SERVER BES GÜNLERİ HA BİDE CAN DOSTUM KANKAN OSN DE MASTIR YAPMIŞ jack rh-

solideray
Yarbay
Yarbay
22 Haziran 21:09 %2
Ben eski oynasanayı istiyorum.

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

22 Haziran 21:24 %3
sinan çetini arayınız

Taklit kacaklardan sakınınız.

^^35hC|HeGeMOny
Yarbay
Yarbay
22 Haziran 21:27 %0
kacak senin rütbeye ne oldu ban mı yedin oyuncu olmsun bunu dalga eçmek için sormuom

beni bilmene gerek yok bizi eskiler tanır yeniler örnek alır

^1CKMbuzocan
Teğmen
Teğmen
22 Haziran 21:49 %0
alıntı:
Gönderen: solideray
Ben eski oynasanayı istiyorum.

o zor be kardes o eski osn eskide kaldı

MuhaRip
Tümgeneral
Tümgeneral

co9

22 Haziran 22:49 %0
serwer 5 ahalisi ve sd 6 ahalisi geri gelsin...baska bise istemem ne wh diyen olurdu nede kufur eden vayhh..

imzam yok kaşe vursam??

Xallez
Oyuncu
22 Haziran 22:55 %0
boş konuşuyorsunuz.
icraatda gördük bi halt yiyen olmadı.(buzo ve 1-2 kişiden başka)

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
22 Haziran 23:01 %0
tarkan

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

22 Haziran 23:07 (22/06, 23:08) %0
gizledim o kadar ne zamandır bakmıyorum bile ne rütbe var onu dahi bilmiyorum.

alıntı:
Gönderen: hC|^5web_master
kacak senin rütbeye ne oldu ban mı yedin oyuncu olmsun bunu dalga eçmek için sormuom
beni bilmene gerek yok bizi eskiler tanır yeniler örnek alır

Tuğgeneral
Call of Duty 2

Terfi: %39 buymuş

^1CKMbuzocan
Teğmen
Teğmen
22 Haziran 23:13 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|KacaK
gizledim o kadar ne zamandır bakmıyorum bile ne rütbe var onu dahi bilmiyorum.
Tuğgeneral
Call of Duty 2
Terfi: %39 buymuş

nasıl gizledin yavv rütbeyi gizleye biliyonmu??

ZzT|G/C
Oyuncu
22 Haziran 23:46 %0
alıntı:
Gönderen: BUZOCAN44

nasıl gizledin yavv rütbeyi gizleye biliyonmu??

forum ayarlarında yada takımımda

^1CKMbuzocan
Teğmen
Teğmen
28 Haziran 18:11 %0
alıntı:
Gönderen: GaRBaJoSa>C*
boş konuşuyorsunuz.
icraatda gördük bi halt yiyen olmadı.(buzo ve 1-2 kişiden başka)

EYVALLAH KENAN SAOL SERVER 5 İÇİM HEP DESTEK TAM DESTEK OSN DE TEK OZLEDİĞİM SERVER BES TEKİ GÜNLER

MuhaRip
Tümgeneral
Tümgeneral

co9

28 Haziran 18:19 %2
yok kardesim yok bu böle olmaz allah allaa onune gelende wh var kufurun bini bi para serwerlar zaten allaha kalmıs boyle devam ederse bırakın özlenenlernn geri gelmesini mevcut oyuncusunuda kaybetcek osn ki zaten yaprak dokumu devam ediyo x fire a bi girdim geçen gun tum serwer osn nn oyuncusuyla dolu ve hepsi osn den bezmis wh den kufurden ii oynayınca wh die kufur yemekten bence özlenenler die degil elimzde ne var die dusunseler daha saglıklı olur.

imzam yok kaşe vursam??

^1CKMbuzocan
Teğmen
Teğmen
28 Haziran 19:49 %0
Gönderen: Muhar!P.
yok kardesim yok bu böle olmaz allah allaa onune gelende wh var kufurun bini bi para serwerlar zaten allaha kalmıs boyle devam ederse bırakın özlenenlernn geri gelmesini mevcut oyuncusunuda kaybetcek osn ki zaten yaprak dokumu devam ediyo x fire a bi girdim geçen gun tum serwer osn nn oyuncusuyla dolu ve hepsi osn den bezmis wh den kufurden ii oynayınca wh die kufur yemekten bence özlenenler die degil elimzde ne var die dusunseler daha saglıklı olur.
imzam yok kaşe vursam??
[/quo
HAKLISIN AMA OSN Yİ XFREEYE DEGİŞMEM BENİM DUSUNCEM BOYLE SENİNKİNİDE SAYGIYLA KARSILIYOM BAZEN EVET COK İYİ OYNUYAN OLDUMU HEMEN WH VAR BASLIYOLAR KUFURE

^1|SoL| KaJMeRaN
Albay
Albay

Rh -

28 Haziran 22:37 %0
zaten Rh- oyuncuları az ve kaliteli ksilikli ve Oyunculardir.. Jack ise SU an is nednei ile sadece hafta sonları giriyor JaX ise asker acameligi bitsin usta birliginde oda hafta sonları girer ve NisbuS ve Bne surekli Oynuyoruz S5'in dagilmasi nedeni ile genelde 23-24'uncu Serverde aktifiz

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
29 Haziran 01:20 %0
s5 e bir kalem de ben ekleleyim. Ben de bakayım aslında oradaki muhabbeti övmüşsünüz o kadar merak ettim valla =)

Alucard*
Oyuncu
29 Haziran 10:32 %0
Ekle ya, ekle. Az kaldı, az. Kendime güzel bir bilgisayar çekicem... Ondan sonra boş olsa da Server 5!!
alıntı:
Gönderen: EGRCNR-ALEQ
s5 e bir kalem de ben ekleleyim. Ben de bakayım aslında oradaki muhabbeti övmüşsünüz o kadar merak ettim valla =)

This is the Silent Place, where millions die but no one cares.
All You Need is Fantasy...

^1CKMbuzocan
Teğmen
Teğmen
29 Haziran 19:28 %0
alıntı:
Gönderen: ^1KaJMeRaN | Rh-
zaten Rh- oyuncuları az ve kaliteli ksilikli ve Oyunculardir.. Jack ise SU an is nednei ile sadece hafta sonları giriyor JaX ise asker acameligi bitsin usta birliginde oda hafta sonları girer ve NisbuS ve Bne surekli Oynuyoruz S5'in dagilmasi nedeni ile genelde 23-24'uncu Serverde aktifiz

e hani neredesiniz lafa gelince varsınız icratta yoksunuz bekliyoruz server beste sizlerişu an

^1|SoL| KaJMeRaN
Albay
Albay

Rh -

29 Haziran 19:46 %0
alıntı:
Gönderen: BUZOCAN44

e hani neredesiniz lafa gelince varsınız icratta yoksunuz bekliyoruz server beste sizlerişu an

Snein oyunuda biliyoruz Buzocan Sadece s5 e benim girmemle dolacaksa hemen gireyim ama kimse yok ve herzaman her snaiiye snele dalasmak icin Keyfi s5 bekleyemem ona kalirsa hadi bende youndayim Gir Herkesin online saatlerinde farkılılık olabilir kendinden buna rant cıkarıp ortami germe..

^1CKMbuzocan
Teğmen
Teğmen
29 Haziran 19:54 %0
alıntı:
Gönderen: ^1KaJMeRaN | Rh-

Snein oyunuda biliyoruz Buzocan Sadece s5 e benim girmemle dolacaksa hemen gireyim ama kimse yok ve herzaman her snaiiye snele dalasmak icin Keyfi s5 bekleyemem ona kalirsa hadi bende youndayim Gir Herkesin online saatlerinde farkılılık olabilir kendinden buna rant cıkarıp ortami germe..

amacım rant falan saglamak değil sadece server 5 besin dolması icin

Meteaa
Yarbay
Yarbay
29 Haziran 20:35 %0
eski all rifles'i, game'yi ,vexer'i, noeldayı'yı ,ajanyunus'u istiyom (çok şeymi istiyom )

^1CKMbuzocan
Teğmen
Teğmen
29 Haziran 20:38 %0
alıntı:
Gönderen: \!/NoSTe@M\!/
eski all rifles'i, game'yi ,vexer'i, noeldayı'yı ,ajanyunus'u istiyom (çok şeymi istiyom )

O ZAMAN SERVER BESE SENİDE BEKLİYOM

duMuR_
Korgeneral
Korgeneral

RenoVatio

30 Haziran 01:14 %0
js

KarşıYaKaLı olMak Bir AyrıcaLıkTıR

^1SmaSh.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

co9

30 Haziran 12:03 %0
06/04/2008 kayıt tarihi ne eskilerden bahsediyor2 ay onceki oyunculardan mı bahsediyor acaba

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
30 Haziran 12:54 %0
bilerek tarihi yakın birisini koyma sebebi şudur. S5e eskiler giriyor yenilere siz de eskisiniz imasını vermek =) Böylece s5i doldurmak...

alıntı:
Gönderen: ^1SmaSh.
06/04/2008 kayıt tarihi ne eskilerden bahsediyor2 ay onceki oyunculardan mı bahsediyor acaba

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: