| Yazar | Kalıcı konu: Klan arayan oyuncular |
| Binbaşı |  | 22 Haziran 22:45 %0 | |
|
Ben LoRd K1nG mp44 ve bar da iyiyim en çok carentan mapin de bayagı yüksek yaparım en iyi maplerimden biri de toujance dir aktif bir klan arıyorum sürkli klan maçları yapan bir klan olursa sevinirim tdm ve ctf oynarım
LoRd olmak ayrıcalıktır bunu degerini bil yeter!!! |
| |
|
|
| Albay |  | 23 Haziran 09:54 %0 | |
|
COD 4 oyuncusuyum. Genelde orta mesafede iyiyim. Ak 47, M4 Carbine, MP5, P90 da özellikle M60E4 ü iyi kullanırım. Sniperde de kendimce fena sayılmam. Çoğunlukla TDM ve SD sunucularında oynarım. Küfürsüz, hilesiz, ara sıra da olsa maç yapan ve GL yi fazla tercih etmeyen bir klan aryorum.
Not: SD Hardcore serveri için CD Keyi değiştirdim 55 lik profil gitti. Ama en kısa sürede yeniden ulaşırım. Herkese iyi oyunlar. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Haziran 22:47 %0 | |
|
call of duty 4 te klan arıyorum.tam techizat donanım var pc de(mikrofon vs.).reflexlerim hızlıdır,oyunu görerek oynamanın dışında dinlerimde,kendi iyiliğimden çok takımın iyiliğini düşünürüm,sniper da çok iyiyim fakat diğer mevkilerdede oynamışlığım var.bütün gün oyunda olabilirim,öğlen 12 den ertesi sabah 6 ya kadar bu kadar klan arıyorum kısaca |
| |
Unknown Clan

|  | 24 Haziran 01:43 %0 | |
|
| cod2 oyuncusuyum osnya 1.5 yıllık ara verdım ama yaklasık 4 gun once tekrar basladım her gun 8 saate yakın online olurum bu süre daha da artacak kısaca seviyeli duzgun online olan macları olan bi clan arıyorum oyunuma gelınce rusya harıc her mapde oynarım her takımda sılahım vardır rusyada da oynarım ama scoped mosın alırım ppsh kullanmam.. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Haziran 23:09 %0 | |
|
Sniperda R700 üzerinde, Makinalılarda Mp5 ve M16 da etkli olduğumu düşnüyorum. Artık kendimi oyunda değil oyuncularlada olan bağımı geliştirmek istediğimden dolayı clan arıyorum.
Teşekkürler. |
| |
| Üsteğmen |  | 25 Haziran 14:07 %0 | |
|
| arkadaşar ben eski codcuyum beni hatirladinizmi klan ariyorum yeni basladim iyi bir klan ariyorum |
| |
| Albay |  | 26 Haziran 17:02 %0 | |
|
Merhaba CoD 2 den sonra CoD 4 e geçtim sağlam ve aktif bir klan arıyorum genelde (sd ve tdm oynarım)
Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsin ki?Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki? |
| |
| Oyuncu |  | 26 Haziran 20:50 %0 | |
|
| bi önerim var bu kadar kişi klan arıcamıza toplanıp klan kuralım daha iyi olur nası olsa bol bol adam var.herkes bi mevki istio güzel bi klan kurup bi strateji belirleyip oyunlara girebiliriz. |
| |
| Binbaşı |  | 28 Haziran 03:01 %0 | |
|
| Clan macı yapan bir clan arıyorum bende.Cok iyi oynamam ama öyle kötü de degilim.Orta seviye desek daha uygun olur.Mac yapan clan arıyorum ilgilenenler pm atabilir adım oyunda kratos tur belki gören vardır pm ile ulasın |
| |
| Yüzbaşı |  | 29 Haziran 00:04 %0 | |
|
| klan aryom |
| |
. |
| Yüzbaşı |  | 29 Haziran 02:29 %0 | |
|
| demeye gerek yok bende klan arıyorum mainfos@hotmail.com |
| |
| Binbaşı |  | 30 Haziran 21:27 %0 | |
|
| ben snip de iimdir ve rütbemde yüzbaşı herhangi bi klan arıyorum takım oyununu severim en kısa zamanda bi klana girmek istiyorum genelde tdm oynarım |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 00:11 (01/07, 00:16) %0 | |
|
Ben cod2 de aktif bir klan arıyorum yaşım 14 sd ve ctf oynarım bar,m1,mp44,kar98 en iyi kullandığım silahlardandır carentan,toujan ve burgundy de yüksek yaparım çoğu zaman online ım.
İrtibat: barkan_lincoln@hotmail.com buraya e-mail atabilirsiniz.
oynasana.com : (nakrab) buraya mesaj atabilirsiniz.
X-fire : nak13 buraya mesaj atabilirsiniz |
| |
| Albay |  | 01 Temmuz 10:16 (06/07, 11:08) %0 | |
|
| a |
| |
Albay
/Tr/

|  | 01 Temmuz 19:37 %0 | |
|
| arkadaş lar kayseri klan kurduk clanımıza gelmek isteyenler msn delice_688@hotmail.com klanımız isim ^1/Tr/ bu gelme isteyenm burda ulaza bilir |
| |
| Albay |  | 03 Temmuz 08:38 (06/07, 11:07) %0 | |
|
| a |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 01:07 (05/07, 17:47) %0 | |
|
Genellikle yerine göre makara yerine göre ciddi ortamı olan bir clan arıyorum.
poyraz_302@hotmail.com
^^03Jamiroquai!
Not : Gewehr dışında tüm silahları iyi kullanırım
Bla Bla Bla... Yes,Dear! |
| |
| Oyuncu |  | 04 Temmuz 12:51 (04/07, 12:52) %0 | |
|
Merhaba,
ben bullskido,
sniper ve m16 da cok iyiyimdir ve iyi bir takım oyuncusuyumdur,
genelde 14 nolu sunucuya giriyorum..
klas bi clan arıyorum(kim istemez ki).. |
| |
| Yarbay |  | 04 Temmuz 16:54 %0 | |
|
| selam klan arıyorum tekli silahlarda ustayım,oynasana.com da yeni oynamaya basladım ama butun yaz aktif olucam |
| |
Albay
Night Mare

|  | 06 Temmuz 21:45 (18/07, 12:14) %0 | |
|
abiii beni klana alın 48 lvl Özelliklerim;
*Dürüstüm
*Adamları arkasından vurmam
*Assoult tiplerinde harikayım...
Vs
Saygılar.... |
| |
| Oyuncu |  | 07 Temmuz 12:04 (07/07, 12:08) %0 | |
|
COD 4 oynarım.GENELDE HQ VEYA TEAM DEATHMATCH TE OYNARIM.MAÇ başına ortalama 30 kişiyi delik deşik eder 10 defa eşek cennetine giderim. HQ da 700 PUAN TM DE İSE 300 PUAN YAPARIM. MSN ADRESİM aldapaslan02@hotmail.com
ayrıca 36 levelim. en sevdiğim silah AK- 74u VE M4 carbine dir.
EN SEVDİĞİM HARİTALAR İSE :
Ambush-Crash -Crossfire-Shipment -
Strike VE Wet Work |
| |
| Binbaşı |  | 08 Temmuz 14:04 %0 | |
|
| Ben iyi bir oyuncyum Oynasanada Cod oynayan Çoğu kişi beni tanır.Klan aramamın sebebi girdiğim çoğu klanda istediğim gibi takım uyumu bulamam ve takım çalışması olmadığından çıktım. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Temmuz 16:09 (08/07, 16:27) %0 | |
|
| merhaba ben sniperı cok iyi kullanir ve ctf tdm de çok başarılı sd de de iyi birisiyim beni tanıyanlar nsl snip kullandiğimi bilir clan arıyorum almak isteyem pm pls |
| |
World winner Clan

|  | 09 Temmuz 16:02 %0 | |
|
| bende aktif bi clan arıyorum genelde ak47 kulanırım ilgililere duyrulur msn veriyorum(baturalpcmm@hotmail.com) |
| |
| Albay |  | 09 Temmuz 16:32 (09/07, 16:35) %0 | |
|
| Merhaba, ben Midnight Cobra, CoD4 oynarım. Genelde 08 nolu sunucuya girerim, reflekslerim ve oyun kabiliyetim iyidir; pistol/sniper/assault kullanmada çok iyiyimdir. msn; muratcan_ertanc@hotmail.com |
| |
| |