Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 07:20 Toplam 9 oyuncu 56 sunucu 252 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Osn de maçlar hep sd!!!

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

08 Mayıs 12:38 (22/05, 13:23) %0
geldıgıme gore fikrim bence. pamlarda rezerve yaparken ıkıtarafın istegi dogrultusunda ctf.sd.tdm diye o an .yönetime istek bildirerek oynamalı yani .2 takımın dilediği olmalı .Fakat osn,yönetimide evrensel olan turnuva maclarındakı o kuralı uygulamış .tüm dünyada oldugu gibi sd modunda geciyor maclarımız. bu tüm oyunlardada böyle.counter olsun calf of .olsun .dıgustus olanlar varsa .exterm soprlar bölümünde .cal of . ve counter musabakalrı eleme. ve maplarıda sd modunda olup. bir takım bomba kurarken digeri savunmayapıyor.2 bölümdeyse takımlar yerdegiştiryor.O yüzden sd modunu cokta yargılamanın mantığı yok . tdm. ctf extra eklense tabiki cok ii olur .

Ballistic

WAFFEN-SS

08 Mayıs 13:29 (08/05, 13:30) %0
alıntı:
Gönderen: SS/TIGERveSILAHI
uzatıda fenamı oldu bizim habib. sana dedimğim gibi. hayvanlar koklaşa koklaşa .insanlar konuşa konuşa .biz türklerde kavga ede ede anlaşıyor yahu.. )) neyse bi vesile oldu birbirmizi tanıdık senle.aynı takımda beraber mac yapca bundan güzel mutluk olmaz demi. seni özel üye seni.. ) kal salıcakla.. balistic kuzenim. beyler burdan diyeyim. balisticle hic birşekilde bi tatsızlıgımız olamaz bu saatten sonra. ona en son kazgım.onur üyesi olarak gel dedim .ama lider kadroya mac kadrosuna yazdım adını . ) sakın kızıp cıkma hee..

Adamla laf kavgası yaptık ama simdi kanka olduk bir kelime yazıyorsun ule adam yuzbin tane yazıyor onur üyesi yazacaktı mac kadrosuna almıs neyse oynarız mac olsunda insallah maclar cakısmaz Los takım kadrosundada oynuyorum, heskesi sevdigim icin kimseyi kıramıyorum hem Los lar hemde siz artık idare edersiniz beni anlayısınızı bekliyorum yanlıs degerlendirmeyin adam her klana girmiş diye oyle bir takıntım yoktur.

^5AW|^9TayfuN
Albay
Albay

Anti WhciLer

08 Mayıs 20:06 (08/05, 20:06) %0
Ya SD nin kalitesi tartışılmaz Sd ci her yerde oyanr ama bi tdm ci SD oynayamaz...Strateji işi sd , tdm ne o al eline silahi hurra saldır...
Konuyu dagıtmadan şunu sölim zamanında 2 TDM 2 de CTF PAM sunucusu vardı o zaman neden maç yapmadınız hiç maç yapılmadıgından kalkdırıldı...
Ama illada istiyosanız burda konusun topluca online destege msj atın o zaman degerlendirirler

Herbie
FonDip

08 Mayıs 20:16 %0
alıntı:
Gönderen: T@Y^1FuN
Ya SD nin kalitesi tartışılmaz Sd ci her yerde oyanr ama bi tdm ci SD oynayamaz...Strateji işi sd , tdm ne o al eline silahi hurra saldır...
Konuyu dagıtmadan şunu sölim zamanında 2 TDM 2 de CTF PAM sunucusu vardı o zaman neden maç yapmadınız hiç maç yapılmadıgından kalkdırıldı...
Ama illada istiyosanız burda konusun topluca online destege msj atın o zaman degerlendirirler

yanlış düşünüyorsun bence esaslı bir tdm ci çok rahat sd oynar aim kuvvetliyse

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

09 Mayıs 11:51 %0
YAHU emom yaa lostuda kardeş klan ilan ederiz sorun kalmaz. artı sen oyun da lider kadro tam yetkin var .oyuncu yapmışlardeme .))) ayıp aldım tepemize cıkarttım seni. herbi kardeşimlee gecen yigen atışmış yaa olaylar bi şekilde beni nedenbuluyor anlamıyorum.. ama herbie ye katılıyorum zevkin babası tdm c. tır.lakin bir cok deneyimeme ragmen bildigim birşeyvar ki hemen herkez bilir.tamamı tdöctaa. ve en iilerinden .5 arkadaş sd modunda mac yaptıkkı .bu kardeşlerimiz bizden cok daha tecrübesiz ortalama sı cok daha hatta yarı yarıya düşük .sonuc sa tam bir hezimet . oyüzden herbie sd. gercekten cok zor. buna inan .en zevklisi.tdm. ama en zoru sd. gercekten cok zor .buarda herbie itirazın olmazsa .diger hesabını . mackadrosuna aldık ..sana zamanı atılcak. pamları da gec. turnuva icin hazırlık bu

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

09 Mayıs 12:03 (22/05, 13:27) %0
ctf klanmaclarına konulması bence cok güzel olucaktır

^7/SS/^1FreiheiT
Üsteğmen
Üsteğmen
17 Mayıs 12:02 %0
Fazla söze gerek yok tdm ve ctf de olsa manyak güzel olur diyelim

^7/SS/^1LaKLaK
Üsteğmen
Üsteğmen

WAFFEN-SS

22 Mayıs 13:47 %0
sevgili arkadaşlarım klanımız ve diger dost ve komşu klanlarımız icinde mutlaka tdm cı ler ve ctf ci lerde oldukca fazla halde oyuncu var hal böyleyken .enazından bir ctf modununda . kanatımca klan maclarında yer edinmesi hepimizin hoşuna gitcegine eminim..

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
22 Mayıs 13:56 %0
BEYLER KONU SAPIOO AMA

^^00/SS/^8MysteC
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

22 Mayıs 14:18 %0
bencede ctf konsa iyi olur ama tdm biraz tadını kaçırır.

^7/SS/^1DarKBlue
Tuğgeneral
Tuğgeneral
22 Mayıs 16:13 %0
evet size katilıyorum

^^00/SS/^1FHELK
Yarbay
Yarbay
22 Mayıs 17:03 %0
bencede TDM ve CTF olsa daha iyi olur görüşüm bu yönde

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

22 Mayıs 17:38 %0
bence TDM serveri acılması cok güzel olur HEP SD OLMASIN katılıyorum size fuhrer tiger...

DarKZnipeR
The Elect

22 Mayıs 18:35 %0
kesinlikle katiliyorum..SD oynamayi sevmeyenler olabilir..daha dogrusu CTF veya TDM oynamaktan hoslanan kisilerin sayisi hayli fazla gercekten..umit ederim ki en kisa zamanda acilir..

TURKO|buzocan
Orgeneral

Orgeneral
22 Mayıs 21:02 %0
hiç degilse bi ctf klan mac serveri koymaları cok ıyı olur ctf maclarıda olmalı sadece sd olmuyo

^4MBbuzocan1
Binbaşı
Binbaşı
22 Mayıs 22:58 %0
ctf serveri olsa cok harika olur kıme sorarsanız olsun der cunku ctf ci sayısı hepsinden daha cok yoneticiler artık bişiler yapmalı
azı yarar cogu zarar ortası karar

^^70FranT!c
Oyuncu
23 Mayıs 12:25 %0
yahu ne günlere kaldık.tdm nin taktiği mi olur .... pamlarda ctf için maç yeri olması iyi olur xf de bile ctf oynayan az var osn de oynayan az çoğunluk maç yapar.

sd: publicte kişisel olraka geliştirir.maç modunda iyi takım oyunu ve taktik gerektirir.
ctf: publicte sadece nişanını geliştirir birde ctf oynamayı öğrenirsin. maç modunda sd den çok daha fazla taktik ve takım oyunu gerektirir.

tdm: yorum yokm nişan geliştirio başka da bişey yok bunun ne maç modu olcak .... hatta: asdasdn sjfdhj

Maganda* {eat();sleep();Cod 2();}

^7/SS/^1FreiheiT
Üsteğmen
Üsteğmen
23 Mayıs 16:29 (23/05, 16:32) %0
arkadaşım herkes o sd yi yapamıyor işte bende sd iyi oynarım ama en azından ctf de olsa güzel olur sencede güzel olmazmı?

^7/SS/^1AĞaÇaKaN
Üsteğmen
Üsteğmen

WAFFEN-SS

23 Mayıs 22:27 %0
eet ya artık herkes sıkıldı bence sd den tdm ve ctf konulması gayet guzel olur hem zevkli olur hemde degişik

{RAMBO}
Yarbay
Yarbay
24 Mayıs 16:13 %0
ctf tarzıda gsl olur

^7/SS/^1LaKLaK
Üsteğmen
Üsteğmen

WAFFEN-SS

24 Mayıs 22:38 %0
bak magandacımm yorumcuysan televzıyona cık kardeşim eger ki katılıyor yada katılmıyorsan onu bıze deki bilelim.tdm yı nerden cıkartın sen ya hehehe.ctf olsun olmasın bunu dersın olur bıter .bak senın yaşını bılmem ama bılkı ben cod.8,9 yıldır oynarım bunuda eskıler ııbılır oyuzden ıstegını belırt lutfen sadece bu anlatabılıyormuyuz. sakın yazdıgıma bozulma .kal salıcakla.
olsun yada olmasın bukadarcık sadece bukadar

{RAMBO}
Yarbay
Yarbay
25 Mayıs 02:27 %0
ctf olsn daha iyi olur takım oyunu olur daha anlamlı

|CeK|^6DisiKURT
Tümgeneral
Tümgeneral
24 Haziran 18:12 %0
bence CTF veTDM serverleride olsun

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
29 Haziran 12:30 %0
CTF ve TDM lerin olmasını ben de isterim ama sakıncaları var. Hakem kontrolü zor olur, hile yapanların yanına kar kalır. Oyuncular doğdukları gibi ölme ihtimallerine sahip, bazen düşmanlar doğum yerlerini tahmin edip bomba sallıyorlar 3-5 kişi bir anda güme gidebiliyor. CTF de bayrak gönderince 10 puan alınıyor o da frag durumunda haksız bir kazanca neden oluyor. Bu sayede iyi oynasa da birisi bayak götürmedikçe, geri getirmedikçe düşük puanda gözüküyor. TDM de de doğan kişiler çoğunlukla intikam saldırısı yapıyor ve öldüğü yerdeki adamı öldürmeye çalışıyor. Bunların hiçbiri SD de olmuyor çünkü her el farklı geçiyor. Savunanların Taktikleri aynı kalsa da saldıranların nereden geleceğini kestiremiyor, saldıranlar da karşılarında ne oalcağını bilemiyor. Bence en sıkıcısı bu olsa da en mantıklısı ve en geniş kapsamlısı bu SD maçlarıdır. Ama Heyecan olsun diye ctf tdm serverları koyulursa klan maçlarında birşey demem açıkcası.

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

23 Temmuz 01:30 %0
bence clan maclarinin sd yapılmasi dogru bi karar ..en mantiklisi sd bencede her nekadar tdmcide olsam .. lakin şöle bişe var gercek güç sd de belli olmaz tdm de belli olur.. sd de ya arkadan vuruyosun yada arkandan vuruluyosun pusarak oynanan bi oyun tarzi cok cok iyi oynamak gerekmiyo sd de iyi yer tut iyi pus yeter öle ahım şahım bi aim gerektirmiyo...ama tdm de hayvan gibi aim in olmasi gerekiyo..tabi birincilige oynayacaksan
kisaca osn de tdm servur bekliyoruz artik clan maclari icin ...

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: