Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 23:06 Toplam 205 oyuncu 50 sunucu 723 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Windows xp tema

Xallez
Oyuncu
21 Haziran 12:18 (21/06, 12:21) %0
Elimde bir kaç tane tema var.Dergide setup kurulumu bittiğinde temanın aktif olacağı söyleniyor.Ancak setup ı kurduktan sonra sağdece masa üstü resmi ve simgeler değişiyor. pencereler ve araç çubukları değişmiyor.nedenini anlayamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
işte temalardan bazı screenshot lar:

legends
longhornproxa
deepsix
legends
dreams
illusion

Buda temayı uyguladıktan sonra oluşan masaüstü masaüstü

Temaları download etmek isteyenler için upload ettim.İndirmek için tıklayın.

Tora

21 Haziran 12:29 %0
Temaların ayarlandığı sekmeden, seçeneklere baktınız mı?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Xallez
Oyuncu
21 Haziran 12:35 %0
temanın ayarlandığı sekmede seçenekler i ben mi göremiyorum yoksa başka bir yerden mi söz ediyorsun http://img258.imageshack.us/my.php?image=o0uool4.jpg

alıntı:
Gönderen: Tora
Temaların ayarlandığı sekmeden, seçeneklere baktınız mı?

Tora

21 Haziran 12:43 %0
Doğru yere bakmışsın fakat tema uygulanamıyorsa belki bir eklenti ya da uygulama gerektiriyordur. Örnek olarak WindowBlinds tema programı ile çalışan birçok tema vardır ve WindowBlinds olmadan Classic Windows teması ile görünürler.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: