Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 02:35 Toplam 101 oyuncu 47 sunucu 526 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hunter come on

jimbomlu
Oyuncu
31 Mart 22:15 %0
beyler lvl 10 olunca nasil pet alabiliorus mesela ben suan dwarf hunter ım stormwind deyim 9 lvlım 10 olunca nasil pet alicagimi bilmiyorum.

lütfen. aziniza geleni yazmayin... düsünmeden birsey yazmayin. ulan:P

[GX]Bortu

Moderatör
31 Mart 22:17 %0
10. seviyeye gelindiğinde hunter trainera gidip alacağınız bir questle tame skilli öğreneceksiniz.

GameX forever

Anti-Olredi
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

jimbomlu
Oyuncu
31 Mart 23:59 %0
the hunters path görevi için yardım taleb ediyorum lütfen türkçe olsun

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
01 Nisan 00:22 %0
alıntı:
Gönderen: FeodalPu$tMuro
the hunters path görevi için yardım taleb ediyorum lütfen türkçe olsun

Senden seri şekilde 3-4 pet tameleyim getirmeni istiyor.sora sana tame beast, feed beast,beast training,dissmis beast,call beast skillerinin alayını veriyor.

jimbomlu
Oyuncu
01 Nisan 00:38 %0
özürdilerim tam olarak nekastedihini anlamadım. sen bana tam olarak neyapicahimi 3-4 pet tameleyim derken?

alıntı:
Gönderen: Anakin.

Senden seri şekilde 3-4 pet tameleyim getirmeni istiyor.sora sana tame beast, feed beast,beast training,dissmis beast,call beast skillerinin alayını veriyor.

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
01 Nisan 01:16 %0
alıntı:
Gönderen: FeodalPu$tMuro
özürdilerim tam olarak nekastedihini anlamadım. sen bana tam olarak neyapicahimi 3-4 pet tameleyim derken?

Sen skill kısmını boşver sana questi Türkçeye çeviriyim madem.

stormwinddeki hunter trainerdan adı:Einris brightspear ''the hunter's path questini alıyorsun.Sonra dun morogha gidip Grif wildheart'la konuşman gerekiyor.Sana taming beast denen quest i verecek bu gnome hatun.Görevde sana ''taming rod'' denen bi item verilecek.Bu itemle 1. olarak ''Large Crag Boar'' tameleyip Grif'e götür.2. safhada ''Snow Leopard'' tameleyip götür.3. safhada ''Ice Claw Bear'' götürücen sana tame sikilini vericek ama daha bitmedi son olarak ironforge a gidip ''Belia Thundergranite'' la konus ve sana beast train skilini versin ve olay tamam.

not:valla anlamadıysan bırak oynama wow.

n2o
Oyuncu
01 Nisan 15:56 %0
www.thottbot.com her işini görür. tabi ingilizcen varsa...

jimbomlu
Oyuncu
01 Nisan 16:33 %0
YAPAMAZSAMM oyunu bırakcam

alıntı:
Gönderen: Anakin.

Sen skill kısmını boşver sana questi Türkçeye çeviriyim madem.
stormwinddeki hunter trainerdan adı:Einris brightspear ''the hunter's path questini alıyorsun.Sonra dun morogha gidip Grif wildheart'la konuşman gerekiyor.Sana taming beast denen quest i verecek bu gnome hatun.Görevde sana ''taming rod'' denen bi item verilecek.Bu itemle 1. olarak ''Large Crag Boar'' tameleyip Grif'e götür.2. safhada ''Snow Leopard'' tameleyip götür.3. safhada ''Ice Claw Bear'' götürücen sana tame sikilini vericek ama daha bitmedi son olarak ironforge a gidip ''Belia Thundergranite'' la konus ve sana beast train skilini versin ve olay tamam.
not:valla anlamadıysan bırak oynama wow.

jimbomlu
Oyuncu
02 Nisan 22:11 %0
beyler pet olayini fln herseyi yaptim saolun simdi lvl 15 im simdi sirada talent larda bana pve talent lerini gösterirseniz ve aciklarsanız(lvl10-15 bu) (lvl 15-20 su ) sekilnde fln cevaplariniz icin tskkrler bortu senden cevap bekliyorum

[GX]Bortu

Moderatör
03 Nisan 07:09 %0
2 sene öncesinden beri hunter oynamıyorum direk şuna şuna verin diyemem ama bm ağırlıklı gitmeniz daha hızlı lvl kasmanızı sağlar.
(bm: beast master ağırlıklı)

GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

haLT
Oyuncu
19 Haziran 14:19 (19/06, 14:19) %0
bu görevin orc olarak türkce cevirisini yapabilir misiniz ? teşekkürler

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: