Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 19:36 Toplam 206 oyuncu 46 sunucu 844 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Pala hakkinda gorusler...

ablak
Oyuncu
05 Nisan 2007 11:00 %0
Kanımca wow forumlarında her zaman olagelmiş gereksiz tartışmalar bunlar.olayın biraz RP olduğu unutuluyor.Mesela ben bu oyunda, mage ve priesti ancak deneme amaçlı 10. level e kadar oynarım.Bu sınıfların kötü olduğunu düşünmemden değil, kendime yakıştıramamamdan, hoşuma gitmiyorlar çünkü.O yüzden şu sınıf gereksiz bu sınıf abidik felan gibi tanımlamalar boştur(sanırsam galiba kesin).

syntax
Oyuncu
05 Nisan 2007 11:21 %0
alıntı:
Gönderen: ^^33SpongeBoB
primary yazdığımı görmedim ama sen bi yerlerinden çıkartmışsın primary olayını.
favori partim budur.
warrior
druid
paladin
mage
random dps(hunter ağırlıklı)
druid gereksiz olarak görülüyorsa paladin hiç olmasaymış.
OnsekizMart

öncelikle düzgün konu$ istersen, sana hakaret ettiğimi hatırlamıyorum ? söylediğin $eyler, yani druidin 3 $eyide ba$arıyla yapması onu sen öyle dememi$ olsan bile "Primary" yapar, söylediklerinin nereye çıkacağını bilmeden konu$ma..öyle lvl 45 karakter yapıp benim partim budur, bunun üstüne tanımam siler ezer geçer demekle olmuyor bu i$ler, git bi bwl/mc yap sonra gel buralara.

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

dEsIgnstudIE
Oyuncu
07 Nisan 2007 08:58 %0
oyunu gunde 10 saat, haftada 7 gun, 2 yil boyunca oynamak farkli sey, oyunu anlamak ve bilmek farkli sey.
paladin ve druid gereksiz classdir diyen bir insanin oyunu bilmedigi ve anlamadigi sonucuna varirim.
shadow priest in paladinden 'raw heal' olarak daha iyi heal ettigini iddia edeninin de oyunu anlamadigini varsayarim.
ha vampric embrace kullanirsin raid de koyarsin mt nin yanina, arkada sacma sapan rogue heal eden paladinden daha fazla heal eder, evet.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

syntax
Oyuncu
07 Nisan 2007 13:38 %0
bende üzerine basa basa onlar gereksiz değil, sadece secondary healerlardır dememe rağmen beni ısrarla yanlı$ anlayıp (yanlı$ anlamak isteyip) hala ve hala druid yada paladini primary healer gibi kendince fikirleriyle öne süren birinin oyunu bildiğinden $üphe eder, kendi karakteri olduğu için bu kadar üzerinde durduğunu söylerim.

otafuku
Oyuncu
07 Nisan 2007 17:18 %0
Gereksiz oldu bu kadar ya birbirimizi kırmamızı gerektirecek bir durum yok

dEsIgnstudIE
Oyuncu
09 Nisan 2007 03:58 %0
bir kere benim yazdigim sana degil, otafuku'nun gereksiz class yorumundaydi, bu birincisi.
ikincisi de ben hicbir zaman druid ve paladin in primary healer oldugunu soylemedim, sadece yeri geldiginde bu iki classin prieste ustunluk kurabilecegi, priestden asagi kalir yanlarinin olmadigi, ve herhangi bir durumda main tanki gayet de guzel bir sekilde heal edebilceklerini soyledim. dolayisiyla anlatmak istedigim bu classlarin hicbir zaman 'bunlar gereksiz' diye bir tarafa atilamayacagiydi. ayrica tbc'den onceye kadar blizzard'in kendi sitesinde druid icin class sayfasinda 'hybrid' ve 'primary healer' yaziyodu, tbc ile birlikte artik yazmiyor.
ucuncu olarak benim oynadigim class olmasiyla alakasi yok, soyle ki son 5 aydir zaten druid i oynamadim, sIkIldigim icin farkli karakterle oynuyorum.

alıntı:
Gönderen: syntax
bende üzerine basa basa onlar gereksiz değil, sadece secondary healerlardır dememe rağmen beni ısrarla yanlı$ anlayıp (yanlı$ anlamak isteyip) hala ve hala druid yada paladini primary healer gibi kendince fikirleriyle öne süren birinin oyunu bildiğinden $üphe eder, kendi karakteri olduğu için bu kadar üzerinde durduğunu söylerim.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

dEsIgnstudIE
Oyuncu
09 Nisan 2007 03:59 %0
evet bazen tartisma hararetlenebiliyo onemli olan ortami germeden tartisabilmek, biraz hararetli yazdiysam ozur dilerim.

alıntı:
Gönderen: otafuku
Gereksiz oldu bu kadar ya birbirimizi kırmamızı gerektirecek bir durum yok

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
09 Nisan 2007 15:47 %0
13-18 k armora sahip bir druid (bear form sanırım) tanklayamazmı?

OnsekizMart

Biyonikamele
Oyuncu
09 Nisan 2007 17:53 %0
druıd ve paladını savunanla ıle priest oynayanlar aslında 1 serverda toplaşalım ve bı raid yapalım bence en basıt olanı mesela bı ubrs yada Mc gıbı orada ak koyun kara koyun bellı olur zaten

dEsIgnstudIE
Oyuncu
09 Nisan 2007 19:52 %0
ya tabiki olabilir,
all druid ony runlari var, arastirin bulun.

alıntı:
Gönderen: ^^33SpongeBoB
13-18 k armora sahip bir druid (bear form sanırım) tanklayamazmı?
OnsekizMart

Kseo
Oyuncu
09 Nisan 2007 23:04 %0
ben de Shaman deyip iyice karıştırayım mı ortalığı

yok demedim birşey tamam :]

_SpEeDy_
Oyuncu
08 Eylül 2007 23:27 %0
bence paladin ve druid rol bakımından çok benziyor birbirine. ikisi de her işin için off . off healer , off tank , off dps paladinlerin auralarını çok seviyorum bir sürü aurayla raidi çok etkiliyorlar. her grupta olması gerek diye düşünüyorum...

KeNdİnE YaPıLmAsInI İsTeMeDiĞiN ŞeYi BaŞkAsInA YaPmA!!!!

Kseo
Oyuncu
03 Şubat 09:51 %0
1 tane tankadin tanıdım bu oyunda...
Ben arkada Elemental Shaman olarak, tüm trinket ve buffları açarak abanabileceğim kadar abanırken aynı anda 4-5 tane Mobu, bazen bossu tek başına tankladı.

O öndeyken, Karazhan bizim için 2 saatlik iş oldu. Bazen birkaç birimi alışılagelmiş mevkilerinden farklı yerlerde oynatır, yaratıcılığa yol açarsınız. Risk alır, bir konuda ön ayak olmak istersiniz...

Sanırım biz bunu başardık Tankadin kardeşimle. Sevgili Holybey !
Hail to the Brotherhood ! Hail to you !

Bu oyunda
1 tane DPS bilirim. Elemental Shaman
1 tane Tank bilirim. Paladin

[GX]Bortu

Moderatör
03 Şubat 19:25 %0
pala ot liği daha iyi yapıyor 1 den fazla mobu warriordan daha rahat tutabilmesi sebebiyle. ama mt liği warriordan almam açıkcası paladinin acil durumlarda warrior kadar rahat olayı çevirme yeteneği yok.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^2(Dead)^1CptEmR
Başçavuş
Başçavuş
15 Haziran 17:42 %0
Oyunda ki en iyi char paladindir. Ben turkbeyli de oynadım.Instancelerde, diğer 70 lvllarla kapışmalarda paladin daha iyi ama druidin bear formu da epey bir iyi.

[GX]Bortu

Moderatör
15 Haziran 19:44 %0
alıntı:
Gönderen: Cpt.Emre
Oyunda ki en iyi char paladindir. Ben turkbeyli de oynadım.Instancelerde, diğer 70 lvllarla kapışmalarda paladin daha iyi ama druidin bear formu da epey bir iyi.

Korsan serverlar ile gerçek wowu kıyaslamak hata olur.

GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^2(Dead)^1CptEmR
Başçavuş
Başçavuş
18 Haziran 22:10 %0
Benim oynadığım server tamamiyle orjinaline yakındı versionları aynı giderdi. Ne fazlazı ne de esksiği vardı.

[GX]Bortu

Moderatör
18 Haziran 22:15 %0
Versiyonu aynı olması oyunu aynı kılmaz. O versiyonun içeriğini resmi serverların 10da 1i kadar kullanabilen korsan server bulursan kendini şanslı sayabilirsin.

GameX forever

^4SaDMaT
Oyuncu
02 Temmuz 03:05 %0
Paladın kascaksan retri kascan kardeşim holy gitmek cok matıksız bi prest gibi heal atamassın pro gitsen agrroyu tam cekemessin Ama retri olursan ve iyi yonetirsen paladınız kesebilcek classs yoq ben orj dede 70 e paladın kastım korsan serverlardada oynun en guclu clası paladın sonra rouge Derim

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
02 Temmuz 11:29 %0
ouuv burası baya ateşliymiş.70 hunter 70 shaman oynadım oynuyorum şuan 35 druid kasmaktayım ve druidin her b.ku yapabileceğine inanıyorum hala.Balance iken dps feralken tank ve resto iken çok güzel healer olabileceğine inanıyorum.Paladindende tank olabileceğini ssc de ve hyjal de gördüm.Söze gerek duymam artık.

[GX]Bortu

Moderatör
02 Temmuz 12:07 %0
alıntı:
Gönderen: ^4SaDMaT
Paladın kascaksan retri kascan kardeşim holy gitmek cok matıksız bi prest gibi heal atamassın pro gitsen agrroyu tam cekemessin Ama retri olursan ve iyi yonetirsen paladınız kesebilcek classs yoq ben orj dede 70 e paladın kastım korsan serverlardada oynun en guclu clası paladın sonra rouge Derim

Paladin çok iyi tanktır. Özellikle çoklu hedeflerdeki aggro kontrolü muazzamdır. Mage ve warlockların aoe yapması gereken alanlarda aggroyu tutar.

Heal konusunda da iyidir. Manasını çok efektif kullanan bi classtır.

GameX forever

^4SaDMaT
Oyuncu
03 Temmuz 19:15 %0
Ozaman herekz pala acsın pala baan gore retri olmalıdır yoqsa is gormez holy olsa tek basına fazla ex kasamaz defance olsa kendinden dusuk lvl lı mobları kesebilir uburturlu zoR

[GX]Bortu

Moderatör
03 Temmuz 19:41 %0
alıntı:
Gönderen: ^4SaDMaT
Ozaman herekz pala acsın pala baan gore retri olmalıdır yoqsa is gormez holy olsa tek basına fazla ex kasamaz defance olsa kendinden dusuk lvl lı mobları kesebilir uburturlu zoR

Bahsettiğimiz şey end-game. yani şu anda lvl 70 paladinlerden bahsediyoruz. Experience kasmak yada mob kesmek değil. Raidlerdeki görevi ve pvp deki durumu.

GameX forever

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
10 Temmuz 11:51 %0
Holy paladin candır canandır.Birkere mükemmel bir healerdir manaları bitmez.battlegroundlarda ortaya dalıp dakikalarca ölmeden dayanabilir.Arkadaşları gelene kadar oyalayabilir.Warrior,hunter,rogue gibi classların hemen hiç şansı yoktur paladin karşısında.Paladinden dps ve tank olmaz malesef zaten olsa bu oyunda herkes paladin olurdu.Tbc öncesinin öksüz sınıfı paladin tbc sonrası efsane olma yolunda adım adım gidiyor, bakalım lich king sonrası böyle devam edecek mi?

[GX]Bortu

Moderatör
10 Temmuz 17:16 %0
alıntı:
Gönderen: Anakin.
Holy paladin candır canandır.Birkere mükemmel bir healerdir manaları bitmez.battlegroundlarda ortaya dalıp dakikalarca ölmeden dayanabilir.Arkadaşları gelene kadar oyalayabilir.Warrior,hunter,rogue gibi classların hemen hiç şansı yoktur paladin karşısında.Paladinden dps ve tank olmaz malesef zaten olsa bu oyunda herkes paladin olurdu.Tbc öncesinin öksüz sınıfı paladin tbc sonrası efsane olma yolunda adım adım gidiyor, bakalım lich king sonrası böyle devam edecek mi?

Paladinden dps olmaz demeyelim. Malum şu sıralar retridinlerin burst dmgları arenada çok can yakıyor. Retri-rogue gibi setuplar baya etkili.

GameX forever

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: