Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
01/12/08 21:27 Toplam 208 oyuncu 50 sunucu 989 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ram aldım yardım.

mojito ?!
Oyuncu
18 Haziran 01:43 (18/06, 01:43) %0
Arkadaşlar bugün ram aldım
OCZ PLATINUM 2 GB 800MHZ CL5
tek bir parça 2gb ram yani 1+1 gb degil.
2 sorum olacak.
1)140 ytl bu rame verdim kazık mı yedim normal fiyatmı?
2)OCZ yi overclock için aldım ancak nasıl yapılır bilmiyorum bana ögretebilecek varmı msn yada başka bir şekilde.

Tora

18 Haziran 09:05 %0
CL5 ve üstelik 800mhz'lik ram'i overclock için almasaydınız keşke. Sadece çok basit seviyede bir overclock yapılabilir.
Platinum CL4 serisinden alsaydınız keşke. Aynı fiyat nerdeyse.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Xallez
Oyuncu
18 Haziran 11:16 %0
Sen zaten bikere CL5 alarak hata etmişsin.ikinci hatanda 800 mhz almak.tabi anakartın 1333 mhz destekli mi bilmiyorum ama geleceğe yönelik bir yatırım için en mantıklısı 1333 mhz tabiki.
onun dışında her zaman için CL4 çipler CL5 çiplerden daha performanslıdır.aklında bulunsun.
toranın da dediği gibi o kadar uçuk kaçk bir o.c yapabileceğini sanmam.genelikle ocz nin 800 mhz lik ramlerinde 900 mhz i geçeni pek görmedim.(ki bunların bir çoğunda CL4 çipler vardı.)

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
18 Haziran 12:25 (18/06, 12:40) %0
alıntı:
Gönderen: GaRBaJoSa>C*
Sen zaten bikere CL5 alarak hata etmişsin.ikinci hatanda 800 mhz almak.tabi anakartın 1333 mhz destekli mi bilmiyorum ama geleceğe yönelik bir yatırım için en mantıklısı 1333 mhz tabiki.
onun dışında her zaman için CL4 çipler CL5 çiplerden daha performanslıdır.aklında bulunsun.
toranın da dediği gibi o kadar uçuk kaçk bir o.c yapabileceğini sanmam.genelikle ocz nin 800 mhz lik ramlerinde 900 mhz i geçeni pek görmedim.(ki bunların bir çoğunda CL4 çipler vardı.)

Evet geçen kendim uğraştım ocz nin cl4 kitlerine.Gecikmeleri arttırmadan 900 ü göremedim yuh artık dedim.Ocz yi kimseye tavsiye etmem artık.

Şu kitlerden uzak durun http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28863

Tora

18 Haziran 12:53 %0
alıntı:
Gönderen: Anakin.

Evet geçen kendim uğraştım ocz nin cl4 kitlerine.Gecikmeleri arttırmadan 900 ü göremedim yuh artık dedim.Ocz yi kimseye tavsiye etmem artık.
Şu kitlerden uzak durun http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28863

Tavsiye edilen voltaj değerleri 2.2 ve üstünde olmalı bu durumda.
Anakartınıza göre de overclock becerileri değişkenlik gösterecektir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
18 Haziran 12:58 (18/06, 13:01) %0
alıntı:
Gönderen: Tora

Tavsiye edilen voltaj değerleri 2.2 ve üstünde olmalı bu durumda.
Anakartınıza göre de overclock becerileri değişkenlik gösterecektir.

Anakart Abit 680i sli.Sorunsuz 1750 fsb de çalışıyor.Bios en güncel versiyon.Ramler tam olarak hatırlamasamda default o voltajda gelmişti ben ufak gerilimler versemde yemedi.

mojito ?!
Oyuncu
18 Haziran 14:30 (18/06, 14:31) %0
peki overclock yapmadan iyi bir performans saglarmı bu ramler?Sonucta fazla bir beklentim yok ileride iş güç hayatına girince kendi paramla en iyi parçaları toplamaya çalışırım şimdi çok yük olmak istemedim bizimkilere

Tora

18 Haziran 16:01 %0
İşlemci fsb'sini 400 yapmadığınız sürece daha düşük frekansta çalışacaktır (x2 bellek çarpanında).
CL5 olduğu için de sıradan belleklerle aynı gecikme sürelerine sahip. Bir artısı yok malesef.

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
18 Haziran 17:50 %0
Overclock için corsair xms2 alabilirsiniz.Bu arada söylemeden duramıcam "ram aldım yardım" derken biraz şey oluyor.Yani ram i yarmış gibi.euheuheuhu

mojito ?!
Oyuncu
18 Haziran 17:59 %0
eşanlamlı sözcükler diye birşey duymadın sanırım
Bugün yaz
Şunları kagıda yaz
gibi gibi

alıntı:
Gönderen: balparmak
Overclock için corsair xms2 alabilirsiniz.Bu arada söylemeden duramıcam "ram aldım yardım" derken biraz şey oluyor.Yani ram i yarmış gibi.euheuheuhu

mojito ?!
Oyuncu
18 Haziran 17:59 %0
İşte Tora benim işlemci 2.0 E4400 eski overclock kral extreme lerden once ben buna overclock yapmayı bir bilsem 2.5 filan yapıcam rahatlıycam ama birşey olur diye korkuyorum keşke ögrenebilsem

alıntı:
Gönderen: Tora
İşlemci fsb'sini 400 yapmadığınız sürece daha düşük frekansta çalışacaktır (x2 bellek çarpanında).
CL5 olduğu için de sıradan belleklerle aynı gecikme sürelerine sahip. Bir artısı yok malesef.

Xallez
Oyuncu
18 Haziran 18:04 %0
hiç bir şey olmaz merak etme.zaten çok aşırı zorlarsan mavi ekran alırsın ve pc yeniden açıldığında bios default hale döner.
o.c yapmayı da dh ın overclock bölümünde bir kaç saat bazı yazıları okursan öğrenebilirsin.

alıntı:
Gönderen: Mojito*
İşte Tora benim işlemci 2.0 E4400 eski overclock kral extreme lerden once ben buna overclock yapmayı bir bilsem 2.5 filan yapıcam rahatlıycam ama birşey olur diye korkuyorum keşke ögrenebilsem

' Necrom
Yüzbaşı
Yüzbaşı
18 Haziran 19:43 %0
Aldığınız sürenin üzerinden 15 gün geçmediyse ve kutuları atmadıysan hemen iade et

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: