Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 01:15 Toplam 91 oyuncu 50 sunucu 475 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Rap in rock

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
14 Haziran 20:47 %0
sizce rap ve rock neden gecinemiyor
-bnce müzik anlayislari cok zit
SİZCE

KOCA CORUMLU

BetterMatron
Oyuncu
14 Haziran 20:58 %0
bazıları rep diyor bazılara rock ve kavga çıkıyor...

sanane lan

Alucard*
Oyuncu
14 Haziran 21:00 %0
Nu-Metal? Progressive Rock? Sanki Rap ile Rock arası bişi deiL mi onlar??
alıntı:
Gönderen: ^^99TrT/Cinonur
sizce rap ve rock neden gecinemiyor
-bnce müzik anlayislari cok zit
SİZCE
KOCA CORUMLU

This is the Silent Place, where millions die but no one cares.
All You Need is Fantasy...

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
14 Haziran 21:02 %0
ikiside genel olarak aynı şeyi savunur , benim saygım var rap müziğe ama sevmem orası ayrı.

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
14 Haziran 21:22 %0
adam saygim var ama sevmem diyor bunu bir o deil herkes diyo bnde bunu merak ediorum

KOCA CORUMLU

pijama adam
THE PRESTIGE

14 Haziran 22:11 %0
ikiside müzik de geç .

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
14 Haziran 23:06 %0
alıntı:
Gönderen: baal | manowar
Genelleme olarak sevmem ve rapçilerede hiç saygım yoktur. Ağızlarını burunlarını kırasım gelir. Bol pantalonlarının içinde incecik bedenlerinin içinden gelecek kemik çatırtılarının duymak için defalarca suratlarına vurmak gelir içimden. Herkez için geçerli değil tabi sadece salak saçma giyinen özenti rapçiler için.
[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

Valla ben rammstein'da dinlerim massaka'da dinlerim hiçte bol pantolon giyinmem saçlarımı normal şekil yaparım.Öyle bi hırs varki içinde anlayamadım kardeş.Bende o emo takılan kızlarla ekrekleri görmüyommu ağzı yüzü piercing böyle saçları bi gözünü kapatmış Allah tek göz vermiş gibi duruyor yüzünde mutasyon geçiren canlılar gibin.Ağzığı yüzüngü dağıtasum geliyor.

Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Haziran 23:25 %0
progressive rock u metal le rap arasında görmek ! nasıl bi bakış açısı görüş bi sefer bi müzik progressive se nasıl bişi ortaya çıkıor neye göre bi müzik progressive oluor. progressive denilen şey nedir?! bunları araştrmak lazım. progressive rock icra eden bi grup belki rap öğeleride kullanır arada ama bu progressive rock , rock ve rap arası bi tür dür dedirtemez. dt ye o zaman puff dady ve black sabbath arası dielim (ki puff dady rap mi yapar onu bile bilmiorm ) saçma olur dimi? hayatta öoğu şeyi genellemek kalıplara sokmak saçma ve gereksiz iken müziği kalıplara sokmak oldukça boş bi iş bence

http://www.thegamerteam.com

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
14 Haziran 23:47 %0
o ne be xD

alıntı:
Gönderen: tomcraft
benimde aynı sekılde sımsıyah gıyınen içleri kararmış saclarını bulutlara kadar diken,gozlerının altına sıyah kalem ceken tıplerı dowesım gelıo..

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
15 Haziran 00:04 %0
ben genelde rap dinlerim
bol pantolonlarim da var
ama abimin rock grubu var( http://www.ittifak.anatolianrock.com/ )
o yüzden rockta dinlerim
hic bi rockci ve rapciye öfkem yok

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu n

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
15 Haziran 00:14 %0
alıntı:
Gönderen: tGt.Fallen
progressive rock u metal le rap arasında görmek ! nasıl bi bakış açısı görüş bi sefer bi müzik progressive se nasıl bişi ortaya çıkıor neye göre bi müzik progressive oluor. progressive denilen şey nedir?! bunları araştrmak lazım. progressive rock icra eden bi grup belki rap öğeleride kullanır arada ama bu progressive rock , rock ve rap arası bi tür dür dedirtemez. dt ye o zaman puff dady ve black sabbath arası dielim (ki puff dady rap mi yapar onu bile bilmiorm ) saçma olur dimi? hayatta öoğu şeyi genellemek kalıplara sokmak saçma ve gereksiz iken müziği kalıplara sokmak oldukça boş bi iş bence http://www.thegamerteam.com

müziği kalıplara sokmak her zaman gereklidir...

eğer böyle olmasaydı sen black metal ile thrash metali death metal ile grindcore u punk ile jazz ı ayıramazdın...hepsine "müzik" derdin....

bi ayrım varki şu yada bu deniyor....şu yada bu denmesi niyedir her müzik tarzının belli bi kitlesi var...sadece müzik denseydi herkes herşeyi dinlerdi....ben şunu seviyorum olurdu olay...şu tür hoşuma gidiyo vs vs olmazdı....türler olduğuna göre ayrımlarda var kalıplarda var....

haa prograsive rock ile rap...bence bunu diyen eleman biraz saçmalamış....progresif rock taaa deep purple,pink floyd tan kalma bi olay..o zamanlar dünya üzerinde rap diye bişi yoktu zaten

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

15 Haziran 00:35 %0
En güzeli ankaralı turgut la oturak alemi

www.myspace.com/sverses

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
15 Haziran 02:32 %0
alıntı:
Gönderen: tomcraft
benimde aynı sekılde sımsıyah gıyınen içleri kararmış saclarını bulutlara kadar diken,gozlerının altına sıyah kalem ceken tıplerı dowesım gelıo..

bir metalci olarak evet aynen katılıyorum benimde feci derecede pataklayasım geliyor böyle tipleri.

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Exmaniax
fakirdik

15 Haziran 02:40 %0
ya delimisiniz kimi neden dövüyorsunuz bakın önünüze

Exmaniax
fakirdik

15 Haziran 02:44 %0
alıntı:
Gönderen: SCRAPING

bu adam tam bir deli sabahtan akşama sıra ile albüm dinliyor

SoH|Andr0
Oyuncu
15 Haziran 05:43 %0
Ben rock daha cok dinlerim ama rap de dinliyorum bence 2 sinin ortak noktaları var ...

Ayrıca rock metal dinliyorum diye illa simsiyah giyinmem değişik bi tarz yapmam gerekmiyo saçma buluyorum açıkcası normalde beni görseniz metalle ne alakasi var dersiniz bu adamın ama bence metal dinliyorum diye o tarz giyinmem gerekmiyo ...

Shalafi*
Oyuncu
15 Haziran 11:47 %0
Zevkler ve renkler tartışılmaz , hala neyi konuşuyoruz ki.

mojito ?!
Oyuncu
15 Haziran 11:50 (04/07, 19:37) %0
Rap Amerikada zencilerin çıkardıgı varoşlarda söylenen bir şiirsel ritmik bir şeydi ( Rhytmic American Poetry ) bu bir baş kaldırış o zamanlarda zencilerin dışlanmasına karşı duruş koyan bir müzikti.Avrupada rapper rocker sorunu yok bu olay Türkiyede var sebebide rocker ların gitarla çalınan her müziği sanat sanıp rapperların midi klavyede çıkan beat(müzik)lerini sanat olarak görmemesidir ben olayı sözlerdeki anlama bırakıyorum sadece
işi sanat gibi anlamlı yapanda var saçmalayıp duranda var kalite farklı böyle belli oluyor böyle yazan insanlar ayakta duruyor zaten.

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
15 Haziran 13:27 %0
alıntı:
Gönderen: SCRAPING

müziği kalıplara sokmak her zaman gereklidir...
eğer böyle olmasaydı sen black metal ile thrash metali death metal ile grindcore u punk ile jazz ı ayıramazdın...hepsine "müzik" derdin....
bi ayrım varki şu yada bu deniyor....şu yada bu denmesi niyedir her müzik tarzının belli bi kitlesi var...sadece müzik denseydi herkes herşeyi dinlerdi....ben şunu seviyorum olurdu olay...şu tür hoşuma gidiyo vs vs olmazdı....türler olduğuna göre ayrımlarda var kalıplarda var....
haa prograsive rock ile rap...bence bunu diyen eleman biraz saçmalamış....progresif rock taaa deep purple,pink floyd tan kalma bi olay..o zamanlar dünya üzerinde rap diye bişi yoktu zaten

birader sen hani mesaj yazmycaktın forumlara ahahahhahaha belkide uzun süredir müzik hayatın bir parçası olduğundan öle düşünüyorum ne bilim gruplara ayırmak ve ona göre müzik dinleme olayı geride kaldı bana göre

http://www.thegamerteam.com

Alucard*
Oyuncu
15 Haziran 13:39 %0
Ya açıklama yapmadım ondan (: Metal ile rock arası bişey tabii ki deil, sadece biçok progressive rock topluluğu rap öğretilerinin bazılarını kullanıyor o bakımdan söylemiştim, yoksa nu-metal haricinde hiçbirinin alakası yoktur...
alıntı:
Gönderen: tGt.Fallen
progressive rock u metal le rap arasında görmek ! nasıl bi bakış açısı görüş bi sefer bi müzik progressive se nasıl bişi ortaya çıkıor neye göre bi müzik progressive oluor. progressive denilen şey nedir?! bunları araştrmak lazım. progressive rock icra eden bi grup belki rap öğeleride kullanır arada ama bu progressive rock , rock ve rap arası bi tür dür dedirtemez. dt ye o zaman puff dady ve black sabbath arası dielim (ki puff dady rap mi yapar onu bile bilmiorm ) saçma olur dimi? hayatta öoğu şeyi genellemek kalıplara sokmak saçma ve gereksiz iken müziği kalıplara sokmak oldukça boş bi iş bence http://www.thegamerteam.com

This is the Silent Place, where millions die but no one cares.
All You Need is Fantasy...

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
15 Haziran 13:44 %0
bence rep ile rockun hiç farkı yok bu yüzden birbirlerine zıtlar
aynı kutuplar birbirini iter

boşver ikisi de çok saçma

mojito ?!
Oyuncu
15 Haziran 15:38 (15/06, 15:38) %0
zaten en güzeli
-Kalktım sana kek yaptım yumurtayı süte kattım
-Herkese kondom dünyaya kondom dimi ....

alıntı:
Gönderen: Harbiyeli
bence rep ile rockun hiç farkı yok bu yüzden birbirlerine zıtlar
aynı kutuplar birbirini iter
boşver ikisi de çok saçma

oakz

Moderatör
04 Temmuz 15:31 (04/07, 15:33) %0
Yeni konu açmak istemedim, ayrıca biraz da konuyla ilgili olduğu için huzurlarınıza sunuyorum; Rapçi Sabiha Teyze xD

Klik

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

04 Temmuz 15:47 %0
oha robot yapıyo lan

alıntı:
Gönderen: oakz
Yeni konu açmak istemedim, ayrıca biraz da konuyla ilgili olduğu için huzurlarınıza sunuyorum; Rapçi Sabiha Teyze xD
Klik

Free for allmaz aga, ayıp

Doq4c4n
Oyuncu
04 Temmuz 16:34 %0
alıntı:
Gönderen: oakz
Klik

+reput.
ahueuhaeuh

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: