alıntı:Gönderen: mtguneri
Arkadaşlar Half Life 2 yi dün yükledim saatlerce bu sorun yüzünden bilgisayarla boğuşuyorum. Oyunun ilk bölümünü açtığımda ilk 5-10 dakikalık video bölümü çok yavaş ve kesik kesik çalışıyo. Daha da kötüsü oyun ara ara bilgisayarı yeniden başlatıyo. Bu çok sinir bozucu bir hal aldı. Kimi zaman F6 yla kaydettiğimde kimi zamanda kendi kendine bilgisayar yeniden başlatılıyo. Daha önce hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Nedenini ve çözümünü bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Amd 2000+ , 512mb ram ve 128mb Geforce 4mx ekran kartı kullanıyorum.
alıntı:Gönderen: zeekk
güzel kardeşim hl2 ye cevap için yazıyorum.
Sanırım öldüğün zaman A.İ. Disabled çıkıyor değil mi? Onun için konsola girip ( " tuşuna bas ) oraya ai_disabled yaz enter a bas sorunun gider.
bir de arkadaşlar ben oynarken bazı bölgelerde diğer insanların yardımına ihtiyacım olduğunda bana yardım etmiyolar. Mesela adam bana kapıyı açacak ama olduğu yerde bekliyor onu nasıl halledebilirim cevap yazarsanız sevinirim.
adama gelmeden önce oyunu save et adamın yanına git açmazsa kapıyı yaptığın loadı aç o zaman olabilir eğer olmazsa bunlar ufak tefek buglardır onuda yamalar sayesinde halledebilirsin kolay gelsin
Yav arkadaşlar elimde orjinal half-life 2 var steam'a da kayıtlı ayrıca..Fakat korsanındada aynı sorunu yaşamıştım bundada aynı sorunu yaşıyorum loading kısmına gelince oyundan atıyor masaüstüne.Hata mesajı veriyor.Araştırdım sadece korsanlarda oluyor biliyodum bu hata nasıl işse anlamadım..Yardımcı olabilecek varsa sevinirim teşekkürler.