Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 01:18 Toplam 90 oyuncu 50 sunucu 497 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hangisi bu mu şu mu o mu

jimbomlu
Oyuncu
03 Nisan 14:56 %0
sizce hangisien iyisi(güclü) ve hangisinle oynamak zevk verir.

[GX]Bortu

Moderatör
03 Nisan 15:02 %0
Wow'da blizzardın denge kurma çabaları yüzünden o an iyi olan sınıf bir sonraki yamada yerin dibine girebiliyor. Zaten genel olarak taş kağıt makas sistemi geçerli olsa da iyi bir oyuncu her classla karşı classı zorlayabilir.

Sonuç: En iyi class yoktur. Size en çok zevk veren hangisi ise onunla oynayın.

GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^1PoPulouS
Yarbay
Yarbay
07 Haziran 22:52 %0
tabiki warlock ve bana göre çok güçlü fearı çakar yapar curse falan sora feara devam minionda vuruo o arada tabi

warlock ayrıcalıklı bana göre ben genenllikle mage charımı oynadıgım için bana öle geliodur belki

[GT]DunedaiN
Tümgeneral
Tümgeneral

GOLDEN TRIGGERS

08 Haziran 13:04 %0
bana göre her class ın bazı üstün özellikleri var.örneğin hunter,pet evcilleştireblir
zaten benim de oynamayı en sevdiğim class hunter dır.

territories
Oyuncu
09 Haziran 18:54 %0
Şu anda herkesi ok büyük bi kaos a sürükledin. Bortunun dediği gibi her class değişiyor.Hepsinin ulaşmaya çalıştığı nokta Warlock a ulaşmak. Pvp den bahsediyorum tabiki.Biraz iddalı olucak ama en iyi arena classlarını sayıcam.
2v2 de en fazla zorlayan hatta yenilmeyen takım= Warlock+resto druid.Alternatifi warlock+ disciple priest ile warlock+shadow priest olabilir. Yada birbiriyle haftada 100 maç üstü maç yapan 2 rogue. (rogue mage de iyi ama artık iyi kiter druid ler eziyor onları[2.2k rate lere bekleriz Bende resto druid var yanımdada warlock))

3v3 te gene en fazla zorlayan takım resto shaman+ holy pala+ 35/23/3 warrior) Benim takımın setup enchantment shaman resto druid rogue. Gene 2 priest 1 warlock ta iyi iş yapıyo teki shadow teki disciple.VE gelelim en genel setup a RPM deriz buna rogue priest mage dir iyi iş yapar zamanlı gelen fear iyi sheep adamı kırıyor cidden. Gene warrior+retri pala+disciple priest yada resto druid de çok kırıcı olabiliyor.

5v5 te olay survive den ibaret o yüzden bizim setup hpala+disciplepriest+resto druid+mm hunter+arms warrior. Gayet zorluyoruz milleti. Druid in işi cc yapmak priestin işi kendini korumak manaburn yapmak.

Bir çok iyi setuptanda gördüğünüz gibi warlock nerdeyse her setup ta yer alıyor. 1v1 de yenmenin imkanı yok neredeyse(belki warlock la duel edicem diye shadow resi 200 civarına çekersiniz anca öyle yapmış bi rogue alabilir)

Blizzard dengeyi kurucam derken eşeğe şey yapıyo . Hunter ****ti death zone u 5 yard a çekti warriora bile çekilip ok atabiliyo aimed shot a %50 heal reduce arcane shot a buff silme vs vs. Hepsinin sebebi warlock a yetiştirmek warlock a eşitlemek. Fear atılan target 3. den sonra immune oluyor pvp de. Ama 20 sn fear atmassan attığında gene 10 sn fear yeniyor. Warlock efsane class oynaması basit pve de dps i iyi pvp de kırılmayan class herşey warlock baydım cidden

PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur

[GX]Bortu

Moderatör
09 Haziran 19:56 %0
Arenada resto druid şovu var şu an. Warlock-hunter-warrior-rogue herhangi birini alıp rahat 2.2-2.3 e çıkabilen bi class oldu. Alt karakter kasarken gördüğüm şey (belki benim serverıma denk geldi) çok fazla druid kasan olduğu. İnsanlar iyi rating=resto druid şeklinde bi fikre kapıldı. Hayırlısı. (gerçi ztn bıraktım 2 haftadır banane )

GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^1PoPulouS
Yarbay
Yarbay
11 Haziran 14:26 (11/06, 14:27) %0
yaw bu resto druidler mesela benim takım için önemli deil hunter mage var resto dru gelio..bi instant pyro hunterda ordan dps yapıo heal atmasınıda önleyebilioruz warlock resto dru gelsin hep yine alırız yeyey

[GX]Bortu

Moderatör
11 Haziran 15:54 %0
alıntı:
Gönderen: ^^99TrT/Populous
yaw bu resto druidler mesela benim takım için önemli deil hunter mage var resto dru gelio..bi instant pyro hunterda ordan dps yapıo heal atmasınıda önleyebilioruz warlock resto dru gelsin hep yine alırız yeyey

Rating kaç? 1600?

GameX forever

^1PoPulouS
Yarbay
Yarbay
12 Haziran 18:06 (12/06, 18:07) %0
hahah 1500 artıdır hep 1561 tam olarak şuan..paladin arkadaşla girersem oda olur ama

arada bir kolay gruplardan bile 30 gelio ondanda böle olabilir tabi

{SeU}Cpt.Emre
Teğmen
Teğmen
15 Haziran 17:36 %0
Paladinle oynamak en zevklisidir. Ben lvl 70 e kadar hiç sıkılmadım. Paladin dayanıklı, güçlü ve auro da yapabilmektedir.

<cL>Lastexile
Oyuncu
25 Ağustos 16:46 %0
Bana sorarsan mage aralarında baya iyi savaşma kabiliyetine sahip fakat.Anlık olarak kafa kullanman lazım.Çünki karşı oyuncuyu baya iyi bir şekilde sorlayabilirsin.Çünki magede bulunan skiller arasında adamı kuzuya çevirme yada adamu buz'a dönüştürme gibi atacklar var.O zamana kadar zaten o çoktan ölmüş olur.Fakat iyi bi şekilde kafa kullanman ve planlı saldırman lazım..

alıntı:
Gönderen: jimbomlu
sizce hangisien iyisi(güclü) ve hangisinle oynamak zevk verir.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: