Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 01:25 Toplam 71 oyuncu 50 sunucu 474 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Allrifle sd 06 ekibi

^^02Huxley
Oyuncu
06 Haziran 22:59 %0
öldü beyler öldü, ben bile xfire da oynamaya başladıysam harbi yanlış giden birşeyler var demekki

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
08 Haziran 00:21 %0
bizmi çözücez o yaLnış giden şeLeRi adamLaR geLmio yaRısı 02'de bi çou'da sd 12 'de aRtık doLmaz 06 kesin ümidi ..

.. Road RunneR .. | // | ..

K|D Bl4ckSt33l
Tuğgeneral
Tuğgeneral

KATİL DOĞANLAR - MCMLXXVI

09 Haziran 10:27 %0
Gece 2 de yer bulamazdık...Sabah 5 e kadar oynadıgım günler oldu.Çok üzücü

Erik*
Oyuncu
09 Haziran 20:18 %0
all rifles 06 öldü artık bunu kimse inkar edemez... peki neden bi sorgulayalım... üst üste gelen harita paketleri milleti pezdirdi daha cod2nin normal maplarını oynamazken o paketler mahfetti oyunumuzu.. ve 2 dk spec beklesek rütbe anında düşüyor ayrıca günde 5-6 saat online olan insanların rütbesi artmıyor aksine düşüyordu bi ara. sonrasında wh sorunu gerçi all riflesde herkes birbirini tanır (özellikle 06nın oyuncuları) ama ara sıra tadımızı kacıranlarda olmuyor değil... kısaca ben bu sorunların hepsini yanyana koyuyorum ve 06 nın bitmesinin nedenini tamamen ADMiN arkadaşlardan kaynaklandıgını düşünüyorum... aksini iddia eden admin arkadasım varsa buyursun tartısalım... bu arada benden tavsiye en azından su harita paketlerini kaldırsanız 06yı bi nevide olsa kurtarırsınız... hadi iyi günler.

WeyseLHanyıLdızLaR

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
09 Haziran 23:09 %0
alıntı:
Gönderen: Erik*
all rifles 06 öldü artık bunu kimse inkar edemez... peki neden bi sorgulayalım... üst üste gelen harita paketleri milleti pezdirdi daha cod2nin normal maplarını oynamazken o paketler mahfetti oyunumuzu.. ve 2 dk spec beklesek rütbe anında düşüyor ayrıca günde 5-6 saat online olan insanların rütbesi artmıyor aksine düşüyordu bi ara. sonrasında wh sorunu gerçi all riflesde herkes birbirini tanır (özellikle 06nın oyuncuları) ama ara sıra tadımızı kacıranlarda olmuyor değil... kısaca ben bu sorunların hepsini yanyana koyuyorum ve 06 nın bitmesinin nedenini tamamen ADMiN arkadaşlardan kaynaklandıgını düşünüyorum... aksini iddia eden admin arkadasım varsa buyursun tartısalım... bu arada benden tavsiye en azından su harita paketlerini kaldırsanız 06yı bi nevide olsa kurtarırsınız... hadi iyi günler.
WeyseLHanyıLdızLaR

enim aRkadaşım oLduu için u kadaR ciddi potansiyeLLi geRçekçi konuşmuş ..

Erik*
Oyuncu
10 Haziran 12:33 %0
alıntı:
Gönderen: ^^15The^9ShooteR

enim aRkadaşım oLduu için u kadaR ciddi potansiyeLLi geRçekçi konuşmuş ..

pfff

WeyseLHanyıLdızLaR

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Haziran 13:33 %0
kdfasşldkaşs

Poyraz.!
Oyuncu
11 Haziran 13:00 %0
Hani 500'e dayancaktı bu topic

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
11 Haziran 15:28 %0
alıntı:
Gönderen: ^^33Jamiroquai!
Hani 500'e dayancaktı bu topic
Bla Bla Bla... Yes,Dear!

gidicek gidicek Rhat oLun siz : ) ..

^3Yellow_AngeL
Orgeneral

Orgeneral
11 Haziran 18:59 (11/06, 19:02) %0
Artık sd 06 bitti bari burayi yaşatalım!

alıntı:
Gönderen: ^^02Huxley
öldü beyler öldü, ben bile xfire da oynamaya başladıysam harbi yanlış giden birşeyler var demekki

See ya in anotha life brotha!

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Haziran 08:04 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00Creep^9*
Artık sd 06 bitti bari burayi yaşatalım!
See ya in anotha life brotha!

,

eed şunu 500^e doRu götüReLim saçma'da oLsa yazın bişeLeR .. : ) ..

^3LiVASTA
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Haziran 11:48 %0
alıntı:

,
eed şunu 500^e doRu götüReLim saçma'da oLsa yazın bişeLeR .. : ) ..

Slm arkadaşlar benide az çok tanırsınız sd6 dan bir zamanlar girmek için gecenin köründe bile 2 saat saydırdığımız zamanların hatrına diyorum ki ne olursa olsun oyuna girdiğimde bir kişi dahi olsa sd6 ya gireceğim erkek sözü diyenler varmı aranızda ben varım..Shooter da olacatır elbet...evet bir ay boyunca deneyelim bunu delikanlı adamları görmek istiyorum (biraz gaz gibi oldu ama ...hadi bakalım ... SADSYD (SEARCH AND DESTROY SİX YAŞATMA DERNEĞİ )

^3LiVASTA
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Haziran 11:55 %0
yada gelirim ama şu şartlarda gelirim diyenler şartlarını yazsın !
he gerçi buda sırf mesaj sayısı artsın diye oldu ama shooter a kıyak olsun saçmaysa saçma !

^3LiVASTA
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Haziran 11:58 %0
sd6 da yaptığınız yada gördüğünüz en yüksek frag nedir ?
(bu sorununda amacı nedir ? sizce )

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Haziran 00:46 %0
simdi

1) sen giRersin ben giReeRim geRisi geLmez tek basımıza dip yapaRız koca map'da .. :D

2) 06'da oLmak için şaRt geRekmez şaRt oLmaz .. 06'ya kabuL ediLmek için şaRt oLuR .. : ) ..

3) yaptıım en yüksek fRag 38/9'du çok ii hatıRLıoRum TRipoLi'ydi haRita .. : ) ..

^3LiVASTA
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Haziran 02:08 %0
alıntı:
simdi
1) sen giRersin ben giReeRim geRisi geLmez tek basımıza dip yapaRız koca map'da ..
2) 06'da oLmak için şaRt geRekmez şaRt oLmaz .. 06'ya kabuL ediLmek için şaRt oLuR .. : ) ..
3) yaptıım en yüksek fRag 38/9'du çok ii hatıRLıoRum TRipoLi'ydi haRita .. : ) ..

detaylı ve bilimsel açıklamalarinla sorularima cvp verip beni ve sd6 ekibini aydinlattigin için teşekkürü bir borç bilirim shooter kardesim .

reis*
Oyuncu
14 Haziran 23:15 %0
vay be koca 06 dan geriye kalan bu konumu sadece valla ben ilk bırakanlardanım kürşat senin pc danfdik galiba hala oynuyosun yoksa ilk sen vazgeçerdin la özledim döndüm 2 kere girdim bidahada içimden glmedi.06 sadece üzel bi anı artık benim için... R3!s_ÇıLGıN KuRtLaR

Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler!

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Haziran 01:59 %0
alıntı:
Gönderen: pRs||^3L!VASTA*

detaylı ve bilimsel açıklamalarinla sorularima cvp verip beni ve sd6 ekibini aydinlattigin için teşekkürü bir borç bilirim shooter kardesim .

heR zaman eLimden geLdii kadaRıyLa biLgiLeRimi sizin gibi PRofesyoneL aRkadasLaRLa payLasmaktan mutLuLuk duaRım .. ..

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Haziran 01:59 %0
alıntı:
Gönderen: KaRaKurT_R3!s
vay be koca 06 dan geriye kalan bu konumu sadece valla ben ilk bırakanlardanım kürşat senin pc danfdik galiba hala oynuyosun yoksa ilk sen vazgeçerdin la özledim döndüm 2 kere girdim bidahada içimden glmedi.06 sadece üzel bi anı artık benim için... R3!s_ÇıLGıN KuRtLaR
Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler!

eed ya sadce bu foRum kaLdı 06 namına :S

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Haziran 00:57 %0
hadi son 100 küsüRatLı bişeLeR kaLdı .. : )

şunu 500'e tamamLayaLım ..

^^11pRs||MonTu*
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Haziran 11:55 %0
livasta dedini yaptım ama 45 dk beklediktren snr 2 kişi geldi onlarda 1 2 map oynayıp çıktılar kmse yok die

Poyraz.!
Oyuncu
17 Haziran 17:49 %0
Aslında herkes öldü diyor.
Öldü diyen arkadaşlar girseler.Tekrar neşeli bi şekilde oynayabiliriz baktım tüm konuya en az 10-15 kişi öldü diyor.Girseler ölmeyecek yaşayacak.16.da ben olurum işte 2 de özel üye kaptıkmıı.
Olduuu

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

Lennie
Binbaşı
Binbaşı

FrenzY TeaM.

17 Haziran 18:22 %0
Nerdesiniz arkadaşlar nerdesiniz? ?

Ordu'nun Dereleri Yukarı Akarsa Ne Olur?

Cvp. Newton G.t Olur :D :D ...B@R!$...

^^15The^9ShooteR
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Haziran 21:08 %0
yoq aRtık kimse giRmez 06'ya yaz'da geLdi heRkez oRda buRda bitti 06 ..

^3LiVASTA
Tuğgeneral
Tuğgeneral
18 Haziran 22:03 %0
yoq aRtık kimse giRmez 06'ya yaz'da geLdi heRkez oRda buRda bitti 06 ..
[/quote
senin gibi karamsar insanlar yüzünden bitti sd 06...hem ben senin gibi iç karartıcı insanların oynadigi mapte oyun oynayamam sd06 sd 06 diyorsun ama hep sd12 desin ...he sen ne ariyorsun 12 de dersen sırf bakayım shooter buradami diye giriyorum girmişkende takiliyorum tabi 3-5 saat
sanki bu aralar biraz dengezileşti yorumlarım gibime geliyor şahsen bizati

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 13 14 15 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: