| Yazar | Konu: Diablo 3 efsane geri dönüyor |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 16:56 %0 | |
|
evet arkadaşlar . şaka değil. blizzard diablo3.com'un telif haklarını almış bulunmaktadır. bu da demek oluyor ki diablo3.com diye bir site yakında blizz yetkilileri tarafından hazırlanacak. Hadi bakalım hayırlısı. Zannedersem SC2 çıktıktan sonra Diablo 3 hakkındaki söylemler daha da netleşecek...
http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=15422 |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 12 Mayıs 12:04 %0 | |
|
yalanlarrr.
Woltk (wrath of the lich king) çıkıp üstüne 2 sene geçmeden d3 ün yapımına başlamazlar. Çıkıcağı en yakın tarih 2012 olur. O zamanda biz çoluk çocuk piknik yapıyo oluruz. |
| |
 Moderatör |  | 13 Mayıs 08:44 %0 | |
|
haber bu sefer doğru. diablo3.com u sahibinden aldılar.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
 Moderatör |  | 15 Mayıs 11:00 %0 | |
|
Belliydi zaten. Blizzard wotlk u tanıtırken arada d3 içinde d2 üzerinden 10 sene geçmeden çıkacak demişti.
GameX forever |
| |
 Moderatör |  | 15 Mayıs 17:33 %0 | |
|
ne yani ya bu sene ya seneye çıkacakmı bu durumda...
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
 Moderatör |  | 15 Mayıs 19:48 %0 | |
|
2010 başı gibi düşünüyorum ben
GameX forever |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 10:04 %0 | |
|
hammerdin olacak mı yoksa oynamam
şaka maka çok beklettiler insanlar bekliyor
oyun çıkmadan efsane oldu söylentiler sayesinde çıkınca ne olur allah bilir
çok güzel olur bence |
| |
Guild of eXPerience

|  | 24 Mayıs 14:19 %0 | |
|
Banane kardeşim çıkarmasınlar yeniden oyuna dönmeye niyetim yok benim ben böle iyiyim :]
1.10 için 2 sene bekleyen ben d3 için 50 senede beklerim demişdim yalan söledim itiraf ediyorum. :)
P.s:(Gizli not cakdırmayın:) Galiba uykusuz geceler yolda göründü mü ne..
CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!
|
| |
 Moderatör |  | 24 Mayıs 14:57 %0 | |
|
Şu an çıksa balıklama atlarsın isa yeme bizi.
GameX forever |
| |
Guild of eXPerience

|  | 24 Mayıs 19:08 (24/05, 19:13) %0 | |
|
Böceğim seni yiye yiye ben yoruldum ama sen bunları yemekden yorulmadın ne deim sana
Bknz: En sonki örnek ' Git dersine calıs muhabbeti' nieheh..
P.s: Nede olsa 2012'dan önce cıkmaz o zamana kadar çoluk cocuğa karışacağımız için oynamayız herhalde..
P.s.2: Hızlı davranırsak cocuğumuza öğretmek için oynayabiliriz
P.s.3: Böceğin bana söyleyeceği kelime 'Git babanı kandır sen' bencede.. Çünkü zamanında blizzard'dan babam çıksa oynarım diyenlerdendim.. Şimdi öle olmasamda d3 için emin olamıyom kendimden :]
Dipnot: Heycanlandım ama size kötü bir haber verim..
TRGamer alıntı...
Dün sizlerle paylaştığımız haberde PC Gamer dergisinin Ağustos sayısında çok büyük bir oyunun duyurulacağından bahsetmiştik ve bu oyunun büyük bir ihtimalle Diablo 3 olacağı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu. Ancak PC Gamer dergisi Voodoo Extreme sitesine yaptığı açıklamada Ağustos ayında yayımlanacak sayıda 2 tane büyük oyunun duyurulacağını ve bu oyunlardan hiçbirinin yapımcısının Blizzard olmadığını belirtti. Anlaşılan Diablo 3'ün çıkmasını daha çok bekleyeceğiz.
Geçmiş olsun.. Yanlız www.diablo3.com sitesi blizzard tarafından alınma gerçeğini değişdirmiyo Yani bir bilinmezlik var.. Tabiki blizzard ' Ben şimdiden alan adını alayım nede olsa fanlarımız 3 yıl bu haberle idare ederler' diyede bilir..
CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!! |
| |
. |
 Moderatör |  | 24 Mayıs 19:40 %0 | |
|
2010 dan önce en azından duyurulacağı kesin.
GameX forever |
| |
Guild of eXPerience

|  | 04 Haziran 23:10 %0 | |
|
Küllerinden yeniden doğuyo galiba d3.. :)
haber : Trgamer..
'Blizzard'ın RPG serisi oyunu Diablo hakkında PC Gamer dergisinde çıkan söylentilerin üzerinden iki hafta geçmesinin ardından, Diablo serisine çıkması beklenen yeni oyun hakkında Alman dergisi PC Action yeni bir iddiada bulundu. Dergi iddasını, "Tanınmış oyun geliştiricisinden, çok beklenen bir oyun hakkında gizli bilgiler" başlığı altında verdi. Verilen haberin genelinde artık Diablo serisi ile özdeşleşmiş "Hell" ve "Cows" kelimelerinin özellikle vurgulanması oyunu merakla bekleyen oyuncularda heyecana sebep oldu. Eğer verilen haber doğruysa çok yakın bir zamanda olmasada Diablo 3 için güzel haberler alabiliriz. Ancak eğer Diablo hayranlarını üzecek bir söylenti ise çok daha kısa bir sürede haberimiz olacaktır'
Hade bakalım bir ümit..
CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Haziran 05:03 %0 | |
|
| Sanırım çıkacak bu sefer. Sanırım... Sanı... Sa... |
| |
| Oyuncu |  | 05 Haziran 10:53 %0 | |
|
çıkçağını duyursunlar artık
wow la mov la uraştırmasınlar bizi |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 21:24 %0 | |
|
Trgamer' dan başka bir söylenti haberi
http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13762
[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days... |
| |
| Oyuncu |  | 27 Haziran 23:00 %0 | |
|
artık kesin gibi d3'ün geleceği
http://www.battle.net/forums/thread-search.aspx?SearchType=2&searchtext=&x=50&y=9&forumname=d3-general
forumları bile hazır |
| |
 Moderatör |  | 28 Haziran 13:38 %0 | |
|
ömrümü yedin blizzard....
of. AÇIKLANDI.
www.blizzard.com
And The Heavens Shall Tremble !!!
|
| |
 Moderatör |  | 28 Haziran 14:02 %0 | |
|
ağlamak istiyorum 
The child is grown , the dream is gone... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 14:08 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: allreadydead
ömrümü yedin blizzard....
of. AÇIKLANDI.
www.blizzard.com
And The Heavens Shall Tremble !!!
çok sevindi valla. |
| |

|  | 28 Haziran 14:24 %0 | |
|
| Gameplay video'ya hayran kaldım. Muhteşem görünüyor tek kelimeyle.. Zaten WW'yi gördüğümde aklım gitti benim q= |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 15:23 %0 | |
|
WW tek kelime harika bu kadar mı gerçekçi olur. yalnız mana azalmıodu ^^ mana leech yuzuk abanmışlar ya da blizze kıyak
witch troll adında yeni karakter gelmiş. iyi bi arkadaşa benzio , yeni necromancer bu olsa gerek...
LEGEND COME BACK !!! |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 16:06 %0 | |
|
Hazirlanin, bu sefer ki bitkisel hayatimiz 16 sene sürecek (gecen seferki 8 idi 2000-2008 )... |
| |
 Moderatör |  | 28 Haziran 16:48 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: baal | ice
çok sevindi valla.
Eh adamın hayatta yaşama amacı geldi. 
GameX forever |
| |
| Yarbay |  | 28 Haziran 16:59 %0 | |
|
| http://www.blizzard.com/diablo3/media/index.xml#movies hey gidi hey.. |
| |
 Moderatör |  | 28 Haziran 17:11 %0 | |
|
bi son dakika golü atmassa blizzard oyun d2nin güncellenmiş hali gibi duruyor. aslında mmorpg olsaydı daha çok sevinirdim. tanıdık mekanlarda gezmek dolaşmak, ne biliyim lut gholein'e yürümek, kurasta wow daki gibi tekne ile geçmek gibi olsaydı keşke....
|
| |
| |