| Yazar | Kalıcı konu: Bağlanamayanlar ve oyuna giremeyenler |
| Albay |  | 23 Mayıs 21:50 %0 | |
|
| 10060 hatası nedir ? bilgisi olan varmı bu konu hakkında? |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 03 Haziran 18:27 %0 | |
|
| kardeş tamam bende başarısız çıktı 1. adım 2.adımı izledim 3. adım da total comander indir dio onuda indirdim açtım fakat orda 1 2 3 var 2 tane daha şey var orda naapcazzz:@ @: |
| |

|  | 03 Haziran 20:25 %0 | |
|
Onun da açıklaması var. Sizden hangi rakamı istiyorsa ona tıklayacaksınız. Bedava sürümlerde böyle.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 14:55 (07/06, 15:04) %0 | |
|
| ya bende serverlara giremiorum cod4 içindeki main dosyasındaki iwd dosyalarında hata var dior ve bu iwd ler patch dosyaları galba nasıl düzeltebilirim? |
| |

|  | 07 Haziran 20:22 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Skypanther
ya bende serverlara giremiorum cod4 içindeki main dosyasındaki iwd dosyalarında hata var dior ve bu iwd ler patch dosyaları galba nasıl düzeltebilirim?
Malesef konumuzla alakalı bir sorun değil.
Bu tür iwd sorunları için google'da arama yapabilirsiniz ya da forumlarımızda açılmış yüzlerce iwd sorunu başlıklarını arayabilirsiniz.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 17:55 %0 | |
|
| oyuna gırmıyotum yamalarım tam daha dun gırıyodu fakat bu gun kapatılması gerek yazısı cıkıyo |
| |

|  | 08 Haziran 18:35 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mumun139
oyuna gırmıyotum yamalarım tam daha dun gırıyodu fakat bu gun kapatılması gerek yazısı cıkıyo
Hata mesajını tam olarak yazınız.
|
| |
| Oyuncu |  | 27 Haziran 19:02 %0 | |
|
Selamlar.
İlk defa CALL OF DUTY 4 oynamak için arkadaşımın tavsiyesi ile sitenize girdim. Gerekli 1.6 yamasını yükledim. Sıraya giriyorum, bağlan düğmesine basıyorum, oyun açılıyor, "Awaited Connection" yazıyor ve daha sonra "You have been BANNED from this server by Server Admin" hatasını alıyorum. Ne yapmam gerekli acaba? |
| |
| Binbaşı |  | 28 Haziran 22:08 %0 | |
|
cd keyin dunya capinda pb ban yemis cd keyini degistirerek girebilirsin
alıntı: Gönderen: Gbanes374
Selamlar.
İlk defa CALL OF DUTY 4 oynamak için arkadaşımın tavsiyesi ile sitenize girdim. Gerekli 1.6 yamasını yükledim. Sıraya giriyorum, bağlan düğmesine basıyorum, oyun açılıyor, "Awaited Connection" yazıyor ve daha sonra "You have been BANNED from this server by Server Admin" hatasını alıyorum. Ne yapmam gerekli acaba?
|
| |
| Binbaşı |  | 28 Haziran 22:09 %0 | |
|
| arkadaslar ben de simid sunuuclar sayfasina giriyorum fakat sayfa acilior reklamlar fln hersey war ama sunucular gozukmuo sayfa yuklemeside dolmus oldugu halde :S |
| |
. |
| Albay |  | 13 Temmuz 00:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: For_An_Angel
merhaba!
Daha önceden Vista 32 BIT ten iexplorerla bağlanırken Vista SP 1.0 ı kurduktan sonra iexplorer dan bağlanmaya çalıştığımda şu hata geliyor:
CoD2 MP 1.0 build win-x86 Oct 6 2005
- FS_Startup -
Current language: english
Current search path:
C:\Users\CASPER\Desktop/main
C:\Users\CASPER\Desktop/raw
C:\Users\CASPER\Desktop/raw_shared
C:\Users\CASPER\Desktop/devraw
C:\Users\CASPER\Desktop/devraw_shared
File Handles:
-
0 files in iwd files
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Error during initialization:
Couldn't load default_mp.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
neden en güncel sistemden bağlanamıyorum????
*< For An Angel >*
-The Future Trance -
Merhaba..
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım verdiğiniz cevapları okudum ancak hiçbir şey anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz ne yapmam gerektiğini?
Saygılar... |
| |
| Albay |  | 22 Temmuz 19:06 %0 | |
|
| mrblar şimdide baglan dedikten sonra oyuna yine baglanmiyor ve connecting sayısı artıyor sonsuza kadar sizce sorun nedir ? |
| |

|  | 22 Temmuz 23:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1figooo
mrblar şimdide baglan dedikten sonra oyuna yine baglanmiyor ve connecting sayısı artıyor sonsuza kadar sizce sorun nedir ?
Güvenlik programınız engelliyor
|
| |
| Albay |  | 06 Ağustos 07:54 %0 | |
|
Merhaba..
Yukardaki sorunumu çözmek için 2 yol denedim. İlk olarak IE8 i yükledim fakat bu sefer "BAĞLAN" a tıklayamaz oldum. İkinci olarak da Firefox yükledim ancak ne şans ki ActiveX Firefox' ta çalışmıyormuş. Daha başka ne yapabilirim bi yardım edin lütfen. |
| |
Tuğgeneral
Tımarlı Sipahiler

|  | 06 Ağustos 11:23 %0 | |
|
| ben fazla dolu gözükmeyen serverlara girince atılıyorum hata filan vermio direk cod2 ekranı verio bağlanamıorum ama diğer serverlara bağlanabiliorum |
| |
| Üsteğmen |  | 06 Ağustos 18:07 %0 | |
|
toro emegine saglık herkeze elinden geldigince yardım etmişsin
öncelikle counter source siteden oynayabilmek için orjinalmi olması lazım oyunumun? steam diye bi programı valvenin sayfasından indirdim kurdum önceden steam istiyordu şimdi istemiyor steam üzerinden instal game secenegini kullanıp kurunuz kurduktan sonra steal menüsü üzerinden 1 kez calıştırın ne demek bunu cözemedim
instal game secenegi program files icindeki steam dosyalarındamı yoksa masa gamespyarcade gibi bi program sanırım bu steam girdim ama genede instal game secenegini bulamadım
yardımcı olursanız cok sevinirim iyi günler hocam |
| |

|  | 07 Ağustos 04:14 %0 | |
|
Oyunu orjinal olarak satın alarak Steam'e eklemeniz gerekiyor. Ardından belirttiğiniz şeyleri yapmanıza gerek yok.
Bağlan'a tıklayın ve oynayın.
|
| |
MADE İN TÜRK

|  | 31 Ağustos 15:58 %0 | |
|
| bende bilgisayarıma format atınca call of duty silndi tekrar yükledim.Sonra osn den 1.3 patch yamasını indirdim. çalıştıra basınca "The detected version of call of duty 2 or more up-to-date than this patch.This patch will not be applied" diye hata veriyor ne yapmalıyım |
| |

|  | 31 Ağustos 16:05 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ua_oguz
bende bilgisayarıma format atınca call of duty silndi tekrar yükledim.Sonra osn den 1.3 patch yamasını indirdim. çalıştıra basınca "The detected version of call of duty 2 or more up-to-date than this patch.This patch will not be applied" diye hata veriyor ne yapmalıyım
Sorununuz bu başlık içeriği ile alakalı değildir.
|
| |
| Üsteğmen |  | 30 Eylül 23:52 %0 | |
|
| Oyuna giriyorum, süre doluyor, harita resmi görünüyor, sonra karanlık ekran çıkıyor ve " tuşuna basınca konsol çıkıyor nasıl oluyor anlamadım :S |
| |

|  | 01 Ekim 07:59 %0 | |
|
Bağlantı programı ile ilgili bir sorununuz bulunmamaktadır.
|
| |
| Tuğgeneral |  | 03 Kasım 18:49 (03/11, 21:33) %0 | |
|
| sayın mod benim sıkıntım cod 4 sunucuları, bağlantı programı yada oyun ile ilgili değil(nereye yazcağımı veya bakacamı bilmiyorum ondan buraya yazıyorum) ne ilgili oldunu tam bende bilmiyorum sunuculara bağlanıyorum ama oyun awaiting connection süersince bekliyo öle kalıyo bazen o kısmı zor da olsa geçiyo ve bu sefer bölümü açarken kalıyo 5dk lik işi disconncet yiyene kdr uzatıyo eer konu bu kısım ile alakalı deilse özür diliyorum net imde, oyunda, bağlantı programında veya bilgisayarımda hiç bi sorun yok 3-4 gündür giremiyorum ( hata kodu da 10054 bunu da girmeyi denerken gördüm) |
| |
| Tuğgeneral |  | 09 Kasım 21:17 %0 | |
|
| ama lütfen birisi artık bi yanıt yazsın 2 haftadır cod4 oynamıyorum 10054 hatası veriyo lütfen bi yardım edin artık |
| |
| Oyuncu |  | 23 Kasım 21:23 %0 | |
|
Sevgili tora,
Cod 4ün sunucular sayfasına giriyorum ve bir sunucu seçiyorum
Yükleniyor...
UYARI
Sunuculara bağlanabilmek için bir web uygulaması bilgisayarınıza otomatik olarak yüklenmektedir. Bu ufak program yardımıyla bilgisayarınızdaki oyunların sunucu ile aynı sürümde olup olmadığı kontrol edilmektedir. Program oynamak istediğiniz oyunlar için gerekli harita, yama ve benzer eklentiler kurulması gerekliyse dosyalarını bilgisayarınıza hemen indirmeniz için yardımcı olur. Sunuculara erişim hızınızı kontrol ederek en uygun sunucuya bağlanabilmenizi sağlar.
Programı kurabilmek için Internet Explorer güvenlik ayarlarınızın (Orta) düzeyde olması, winguard, folderguard yada ActiveX uygulamaları kurmanızı engelleyecek firewall vb. uygulamaları kapatmanız veya Oynasana.com sitesi için devre dışı bırakmanız gereklidir. Eğer okul, internet cafe ve benzeri bir yerden bağlanıyorsanız lütfen bilgi işlem yetkilisine bu bilgileri iletiniz.
Programın yüklenebilmesi ve sunuculara bağlanabilmek için karşınıza çıkan uyarıya "EVET" (YES) tuşuna basarak onay vermeniz gerekmektedir. Eğer bu uyarıya HAYIR (N dediyseniz lütfen bu sayfaya tekrar girerek ya da sayfayı yeniden yükleyerek çıkan pencerede "EVET" (YES) tuşuna basınız
Bu uyarıdan sonra yükleme başarısız oluyor. yurtta kalıyorum dolayısıyla paylaşılan bir netteyim. bu yüzden mi bağlanamıyorum acaba? |
| |

|  | 24 Kasım 07:22 %0 | |
|
Bağlantı programı kurulamıyorsa ilk mesadaji yöntemi deneyiniz.
|
| |
| |