Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 00:25 Toplam 129 oyuncu 50 sunucu 535 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sniperciler buraya:d

MITlCrazyHopecCc
Tuğgeneral
Tuğgeneral

MADE İN TÜRK

01 Haziran 00:12 %0
arkadaslar herkes sniper kullanma tarzı tekniğini burada paylaşsınki burada hem bişiler öörenelim hemde bildiklerimizi paylaşalım ve bildiklerimizi bilmeyenlere sunalım anlatum bozukluklarımdan dolayı özür dilerim

K&^^10Alph4
öLü yAdA diRi

01 Haziran 00:18 %0
alıntı:
Gönderen: crazyhope
arkadaslar herkes sniper kullanma tarzı tekniğini burada paylaşsınki burada hem bişiler öörenelim hemde bildiklerimizi paylaşalım ve bildiklerimizi bilmeyenlere sunalım anlatum bozukluklarımdan dolayı özür dilerim

bu nasıl bir konu yaw snibin teknigi nefesini tut gördügünü vur

^3|CeK|^4KURTBEY
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Cod. Elite Komandos

01 Haziran 00:25 %0
alıntı:
Gönderen: ^^04bT~^4AlpHa

AYNEN KATILIYORUM.... DAHA NE OLSUN DİMİ AMA

^3Yellow_AngeL
Orgeneral

Orgeneral
01 Haziran 00:53 %0
Bunlara gerek yok...

İzle ve Öğren!

alıntı:
Gönderen: crazyhope

See ya in anotha life brotha!

babaserdar
Albay
Albay
01 Haziran 01:02 %0
sniper kullanmak anlatılmaz yaşanırr

^1ru^9try
Yarbay
Yarbay
02 Haziran 20:37 %0
ben oyuna gırerken msj atarım ızlersınız ogrenırsınız

^^36VT|DarkEagle
Albay
Albay

VURUCU TEAM

02 Haziran 21:48 %0
Dürbünü ac ve vur değil işte bu işler anlatılmaz yasanır bizzat kendin görüp ögrenmen gerekiyo...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
M.K.ATATÜRK

|JKI|hurricane
Binbaşı
Binbaşı

Just Kill İt!

02 Haziran 21:56 %0
kapıdaki düşmanı izle

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

02 Haziran 22:10 %0
Bence rifle lar cok gereksiz...En güzel silah ppsh bence 71 mermisi var cok güzel bir silah o...

^^02Huxley
Oyuncu
02 Haziran 22:12 (02/06, 22:15) %0
ilk olarak konu başlığıyla türkçe-ingilizce katline girişmişsin tebrik ettim ...

ne zaman ki makineliyle oynayan biri bile seni karşısında 1-2 saniyeden fazla göremez , işte o zaman gerçek bir tüfek kullanıcısı olmuşsundur...

tavsiye derim çok zevkli oluyor, ama çok pratik gerektiriyor, anlayacağınız onunla uğraşmaktansa ders çalışın, çıkın sokağa yaz gelmiş ne güzel ...

alıntı:
Gönderen: ^^40hL|DorukcaN
Bence rifle lar cok gereksiz...En güzel silah ppsh bence 71 mermisi var cok güzel bir silah o...

tüfekte profesyonel birine karşı hiç ama hiç şansı yok ... sen 71 tane salla istersen tek mermilik canın var

^^0Son ^1Osmanl!
D!kKaT

02 Haziran 23:11 %0
kopmuşunuz lan siz

^2Ankarali^3gazi
Yarbay
Yarbay
03 Haziran 00:04 %0
snipi ben çok iyi kullanırım gelin sizede öğreteyim :

Poyraz.!
Oyuncu
03 Haziran 00:12 %0
Efendim Canım

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

03 Haziran 00:15 %0
alıntı:
Gönderen: ^^02Huxley
tüfekte profesyonel birine karşı hiç ama hiç şansı yok ... sen 71 tane salla istersen tek mermilik canın var

Niye ya rifle bence cok saçma ben mesela thompson alırım veya ppsh(oyunun en guzel silahı) cok kişi öldürürüm.

^^36VT|DarkEagle
Albay
Albay

VURUCU TEAM

03 Haziran 08:41 %0
Bu sözleri senin söylediğine inanamiyorum kar98 kullanıyosun diye biliyodum

alıntı:

Niye ya rifle bence cok saçma ben mesela thompson alırım veya ppsh(oyunun en guzel silahı) cok kişi öldürürüm.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
M.K.ATATÜRK

^1ayte^3K
Oyuncu
03 Haziran 11:49 %0
off bu ne bicim topic bunlar ne bicim mesajlar herkes 'ben cok super sniperim(!)' diyip duruyo acaba cok mu iyisiniz.topigi acan kardes soruna cevap olarak sunu soyliyim:crosshair (hedefi goren artı) i hiç dikkate alma bilincaltında onu ekranın tam ortasına yerleştir hele hele scoped kar98k da kolay kolay kacırmassın.ve de xfireda foxpoligon diye bi server var orda atıs poligonu var her tufegi alabiliyosun hatta gewehr43 ün bile durbunlusu var orda.hatta alttan fon muzigi olarak nilufer calıyoorda kendini geliştirebilirsin..

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

04 Haziran 16:45 %0
alıntı:

doruga katılıyorım rifle cok gereksiz alcan psyi tara babam tara 71 mermiside var hic bitmiyo kar98k mıs sinipmis bos işler bunlar pss tek gecerim

MITlCrazyHopecCc
Tuğgeneral
Tuğgeneral

MADE İN TÜRK

05 Temmuz 14:52 %0
HL sn 3 yıldır kar 98 kulllanıyodun ne oldu kardes daha dün söledin hemde kar 98 bos iş ha ayıp sana bea

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

05 Temmuz 14:58 %0
alıntı:
Gönderen: ^4hL|BeCKinSaLe

doruga katılıyorım rifle cok gereksiz alcan psyi tara babam tara 71 mermiside var hic bitmiyo kar98k mıs sinipmis bos işler bunlar pss tek gecerim

adambırseyyazmıs ıkınızde ti ye alıyorsunuz ne adamsınız be.. bu ıkısde kar 98 cıdır.. bulamazlarsa mösı onuda bulmazlarsa.. snıp lardan bırı onuda bulmazlarsa kolonyayla idare ederler. ama pps almazlar ..
lakın en güzeli sniptır . nefes tut bec. gibi sotlen gerisi geliyor . uzunca zamanda oynarsan .. ucan kacan olmaz bide rakibin snıpı da almısınsan. deme keyfine.. hele mapta caense .artık sözün bitiği yer dir gerisi. o andan sonra acsıon başlar.

WAFFEN-SS TIGER

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

05 Temmuz 15:03 (05/07, 15:04) %0
he buarada ohl macında yoktum pam sorununu cozemıyorum . lakın .zevkli mac olmuş tebrikler .. ama sizde eksık varmıs galiba.bizde daha.1 haftalık takımız. ilerde cok güzelmaclarımız olucak demekki. waffen ss prıvataden sevgi ve saygılar. herkeze.. alışmaya calışyoruz birbirmize.kep. ve.laklak da geldıkı allahım dahamac bile yapama dık beraber.neyse kadromuz otursun çok güzel gecer inşallah maclar.. daha masck . başlamadı hehe.... okadar yeniyiz. .masckı cokcok eskiler iyitanır.. zaten kendi avrupada oynar bakalım bugun yarın osn eye başlıyor ..

WAFFEN-SS TIGER

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

05 Temmuz 15:33 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIGER
he buarada ohl macında yoktum pam sorununu cozemıyorum . lakın .zevkli mac olmuş tebrikler .. ama sizde eksık varmıs galiba.bizde daha.1 haftalık takımız. ilerde cok güzelmaclarımız olucak demekki. waffen ss prıvataden sevgi ve saygılar. herkeze.. alışmaya calışyoruz birbirmize.kep. ve.laklak da geldıkı allahım dahamac bile yapama dık beraber.neyse kadromuz otursun çok güzel gecer inşallah maclar.. daha masck . başlamadı hehe.... okadar yeniyiz. .masckı cokcok eskiler iyitanır.. zaten kendi avrupada oynar bakalım bugun yarın osn eye başlıyor ..
WAFFEN-SS TIGER

Abi şuna ohl diyip durmayın lutfen hL o sizin dediğiniz ^^40 diye renk kodu olduğu için ohl diye gorunuo

www.myspace.com/sverses

^7/SS/^1MysteC
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

05 Temmuz 15:49 %0
doruk abi nsılsın bu arada

tecrübe gerekiyo arkadaş göstermekle olmaaz bu işler...

^^30EviLDoeR
Korgeneral
Korgeneral
05 Temmuz 16:29 %0
alıntı:
Gönderen: hurricane_35
kapıdaki düşmanı izle

walla bak cok güzel film izle ögren ama dürbünsüz wurmaya calıs oldunca en iysi öle

.............
Oyuncu
05 Temmuz 20:21 %0
alıntı:
Gönderen: ^^04bT~^4AlpHa

degıl abıcım ac vur olmuyor.Cokk teknıgı var sende bı gun sınp al bole sana sacma gelen hareketlerı yap!!anlarsın.

MuhaRip
Tümgeneral
Tümgeneral

co9

05 Temmuz 22:20 %0
alman sniperi al ama lugeri kullan al sana taktik.

Sınırları as imkansıza inanma..

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: