Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 14:04 Toplam 229 oyuncu 56 sunucu 1176 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Kalıcı konu: Ut2004 harita pakedi

ein_Fuhrer
Teğmen
Teğmen
31 Mayıs 00:55 %0
bilen yokmu yaw

oakz

Moderatör
31 Mayıs 00:55 %0
İlgileniyorum.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

oakz

Moderatör
31 Mayıs 01:54 %0
Harita pakedini tekrar indirdim ve bir problem yok. Hangi dosyayı indiriyorsun?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ein_Fuhrer
Teğmen
Teğmen
31 Mayıs 02:06 %0
indirilen dosyayı çalıştırınca şifre istio

oakz

Moderatör
31 Mayıs 02:14 %0
http://www.oynasana.com/dosyalar/d3555

Bu dosyayı indireceksin, dediğim gibi henüz indirdim ve bir problemle karşılaşmadım. Dosyayı açtığında Ut2004 klasörünün yerini gösteriyorsun sadece, kendisi otomatikman içindeki dosyaları yerleştiriyor.

ein_Fuhrer
Teğmen
Teğmen
31 Mayıs 02:40 %0
tamam dostum hallettim ilgilendiğin için saol

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: