Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 23:45 Toplam 141 oyuncu 50 sunucu 611 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Lost yeniden

Tora

10 Mayıs 08:10 %0
alıntı:
Gönderen: HeMSo.
11. bölümü şimdi izledim dizi iyice birbirine girdi.
-spoiler-
kafayı yicem jakobun kulübeden jackin babası cıkıyor,yanında da clair,locke'ı daha doğumunda richard ziyaret ediyor locke'ın öldürdüğü kadına iş veren zenci adam hastaneden hademe olarak çıkıveriyor ulan ne oluyo herşey birbirine girdi.en iyisi ben şu bölümü bi daha izliyim.
-spoiler-

Bana hiç birbirine girdi gibi gelmedi aslında. Birçok şeyin arkaplanı açıklandı.
Zenci olan bakıcı Abbadon, Charles Widmore'un elemanlarından birisi. Naomi ve ekibini kurarken işi veren olarak görmüştük. Bir şekilde en üst düzey yöneticilerden ya da temsilcilerden birisi olabilir.
Richard'ın da yaşlanmadığını zaten 3. sezon'da Ben'in çocukluk flashback'inde görmüştük. Bu sefer iyice ispatlanmış oldu. Üstelik John'un babası bile olabileceğini düşündürdü anneannesinin sözleri.
Mittelos Bioscience'ı 2. sezon bittiği zaman, yaz aylarında Lost Experience'dan izleyenler hatırlayabilir.
Rachel diye birisi Dharma'yı araştırırken bulmuştu.
Demek ki eskiden Mittelos Labrotories'miş adı.
Başlarında da Thomas Mittelwerk bulunuyor. Eskiden Dharma'nın başında olan Alvar Hanso ile çalışmışlıkları da var. Bu arada Alvar Hanso'nun adayla bir alakasını daha söyleyeyim. Alvar Hansonun büyük büyük babalarından Magnus Hanso 1800'lerin sonunda köle ticareti yapan bir geminin kaptanı ve bu gemi de adada karaya vuran Black Rock gemisi.
Charles Widmore'un da Desmond'ın son flashback'inde Black Rock gemisinin kaptanının günlüğünü açık artırmada aldığını hatırlıyorsunuzdur.

Christian Sheperd'ın alakasını da hala deli gibi merak ediyorum, Claire'in de bebeğini bırakıp dertsiz tasasız sırıtması için süper bir neden göstermiş olmalı.

Bu arada matematikçi olan Horace'ın alnı ve saçları da, 3. sezon'da gördüğümüz Jacob'ın simasına çok benziyor. Bi ara acaba o mu diye düşündüm çünkü kulubeyi yapan kişi Horace'mış ayrıca "Help Me" demesi de cesedinin bulunması manasında olabilir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

M4Rilyn
fakirdik

10 Mayıs 09:06 %0
ii de abi hiç bişeyi çözmemişsin ki..o dediklerin bilinen şeyler zaten..kişilerin ne olduğu kim olduğu problem değil, canları sıkıldıkça adam sokuolar diziye.. amaçları ne problem orda..yeni sorular eklendi sadece başka hç bi şey olmadı bu bolumde..

o değil de bana bu said le desmond a bu gemide nası bu kadar iyi davranıolar onu anlat hacı, eski bölümlerde ben mi kaçırdım nedir..bu adamları bu askerler direk niye harcamadı?..

alıntı:
Gönderen: Tora

Bana hiç birbirine girdi gibi gelmedi aslında. Birçok şeyin arkaplanı açıklandı.
Zenci olan bakıcı Abbadon, Charles Widmore'un elemanlarından birisi. Naomi ve ekibini kurarken işi veren olarak görmüştük. Bir şekilde en üst düzey yöneticilerden ya da temsilcilerden birisi olabilir.
Richard'ın da yaşlanmadığını zaten 3. sezon'da Ben'in çocukluk flashback'inde görmüştük. Bu sefer iyice ispatlanmış oldu. Üstelik John'un babası bile olabileceğini düşündürdü anneannesinin sözleri.
Mittelos Bioscience'ı 2. sezon bittiği zaman, yaz aylarında Lost Experience'dan izleyenler hatırlayabilir.
Rachel diye birisi Dharma'yı araştırırken bulmuştu.
Demek ki eskiden Mittelos Labrotories'miş adı.
Başlarında da Thomas Mittelwerk bulunuyor. Eskiden Dharma'nın başında olan Alvar Hanso ile çalışmışlıkları da var. Bu arada Alvar Hanso'nun adayla bir alakasını daha söyleyeyim. Alvar Hansonun büyük büyük babalarından Magnus Hanso 1800'lerin sonunda köle ticareti yapan bir geminin kaptanı ve bu gemi de adada karaya vuran Black Rock gemisi.
Charles Widmore'un da Desmond'ın son flashback'inde Black Rock gemisinin kaptanının günlüğünü açık artırmada aldığını hatırlıyorsunuzdur.
Christian Sheperd'ın alakasını da hala deli gibi merak ediyorum, Claire'in de bebeğini bırakıp dertsiz tasasız sırıtması için süper bir neden göstermiş olmalı.
Bu arada matematikçi olan Horace'ın alnı ve saçları da, 3. sezon'da gördüğümüz Jacob'ın simasına çok benziyor. Bi ara acaba o mu diye düşündüm çünkü kulubeyi yapan kişi Horace'mış ayrıca "Help Me" demesi de cesedinin bulunması manasında olabilir.

Tora

10 Mayıs 11:00 %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
ii de abi hiç bişeyi çözmemişsin ki..o dediklerin bilinen şeyler zaten..kişilerin ne olduğu kim olduğu problem değil, canları sıkıldıkça adam sokuolar diziye.. amaçları ne problem orda..yeni sorular eklendi sadece başka hç bi şey olmadı bu bolumde..
o değil de bana bu said le desmond a bu gemide nası bu kadar iyi davranıolar onu anlat hacı, eski bölümlerde ben mi kaçırdım nedir..bu adamları bu askerler direk niye harcamadı?..

Ne bileyim lan ben mi yazdım
Çözdüm de demedim, birçok şey birleşti. Eski bölümlerde olan şeylere yönelik daha fazla detay almış olduk.
6 sezon sürecek bir dizi için 2 sezon kala herşeyi açıklayacak değiller.
Tabi ki 6. sezonda birçok bilgi verilip sorular yanıtlanacaktır.
6. sezona kadar gıdım gıdım bilgiler verilecek, sabır gençler...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

wag
fakirdik

10 Mayıs 11:33 %0
alıntı:

Maykıl'ı ele verdiler falan, ordan bi sıcaklık doğmuş olabilir. Yeni bir aşk. Emm. Ne biliyim işte.

ieL
fakirdik

11 Mayıs 20:01 %0
claire in rahatlıgına sasırdım acıkcası."nasıl anne bu ya?"
tora,christian shepard ı rolu hakkındaki bilgi ve adaya adaptasyon sekli hakkında aydınlat bizi.
zenciyle linus un yanındaki yaslanmayan adamın marifetleri cok buyuk.ben olsam bazı seyleri acıklayacaksam o adamların gucunden baslarım.

Tora

11 Mayıs 22:14 %0
alıntı:
Gönderen: ieL
claire in rahatlıgına sasırdım acıkcası."nasıl anne bu ya?"
tora,christian shepard ı rolu hakkındaki bilgi ve adaya adaptasyon sekli hakkında aydınlat bizi.
zenciyle linus un yanındaki yaslanmayan adamın marifetleri cok buyuk.ben olsam bazı seyleri acıklayacaksam o adamların gucunden baslarım.

Lost'un 3. sezon DVD'sindeki yorumlarda, Richard (yaşlanmayan) için lider olmaktan öte, lider seçmek için çabalayan birisi denmiş. Dalai Lama'lar da John'a uygulanan eşya seçme testi ile seçiliyormuş. O yüzden Richard bu kadar ciddiye almış olmalı bu durumu. Bayağı sinirlenip kalktı çünkü.

Christian için de bir fikrim yok, eleman şu an en gizemli karakterlerden birisi.
Herif Claire'in aklını öyle bir almış olmalı ki çocuğu umrunda değil. Hepimiz Kate ile Aaron'ı görünce, "demek ki claire öldü" diye düşünmüştük çünkü çocuğundan ayrı olmayı tercih edebileceği kimsenin aklına bile gelmezdi.

Bother
Korgeneral
Korgeneral
12 Mayıs 17:02 %0
Bu Christian kesin olarak öldü dimi?O gördüğümüz şey black smoke yani.

musakur1
Oyuncu
16 Mayıs 15:19 %0
giderek bitişe yaklaştık artık . yerlileri görünce ürktüm ama

haftaki bölüm yok
sonraki final bölümü 2 hafta sonra 2 saatlik olacak

ieL
fakirdik

16 Mayıs 23:08 %0
hızlı ve guzel bi bolumdu.
herkes hero modunda.

DuSPa
Oyuncu
16 Mayıs 23:15 %0
Yavaştan başladık öğrenmeye...
Hurley'in alet çok şekildi de takıntılı adam istemiyo :D Versin bana isterse sayılar 666, 666, 666 şeklinde olsun hiç fark etmez :D

ieL
fakirdik

17 Mayıs 03:44 %0
şu silah hadisesine de takıldım.
her yıldan kalma silahları var nerdeyse.
luger,m1 carbine,g3,colt...
sawyer g3 le takılıyordu son bolumde.

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

17 Mayıs 15:40 %0
bugüne kadar dizide en çok hoşuma giden replik/konuşma vs.

Ben: Gayet iyi John, bizimle beraber gelmenin (Hurley için) kendi fikri olduğunu sanıyor.

üzerine bi 5-10 dk düşündüm.

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

DuSPa
Oyuncu
18 Mayıs 00:25 %0
alıntı:
Gönderen: Corvex.
bugüne kadar dizide en çok hoşuma giden replik/konuşma vs.
Ben: Gayet iyi John, bizimle beraber gelmenin (Hurley için) kendi fikri olduğunu sanıyor.
üzerine bi 5-10 dk düşündüm.

Sayid'e de çok pis verdi ayarı geçen çöle düştüğü bölümde. Ama maalesef asker yemedi, Alex gözlerini yumdu hayata =)

mojito ?!
Oyuncu
18 Mayıs 15:45 %0
alıntı:

Ne bileyim lan ben mi yazdım

lan mı lan mıı???

Tora

18 Mayıs 16:01 %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*

lan mı lan mıı???

Ben de insanım bunu biliyorsun değil mi

-FalcoN-
Oyuncu
22 Mayıs 01:18 %0
millet bayılıyo ben neden sevemiyorum anlamadım

msn:soLaradez@hotmail.com
Kimine Göre Kralız Kimine Göre Yalanız Herkes Rahat Olsun Biz Falan Filanız

Tora

30 Mayıs 13:23 %0
ööeaaahh...
Böyle bir bölüm yok, cevap yağmuruna tutulduk, birçok şey cevaplandı ve flashforward'ların nasıl gerçekleştiği görüldü.
Ortalarında biraz baysa da sonlara doğru kaldım öylece wtf? diye

ieL
fakirdik

30 Mayıs 13:24 %0
sezon finalini indirmeye basladıgım su dakikalarda bana 2.18 gb ceken torrentin karsısında saygıyla egiliyorum ve umarım zaten tıka basa dolu olan hdd den sildigim bi kac xxx filmin yerine degmesini istiyorum.
"alayınaisyanalayınalost"...bir kurtlar vadisi izleyenini izleyeni.

ieL
fakirdik

30 Mayıs 13:25 %0
alıntı:
ööeaaahh...
Böyle bir bölüm yok, cevap yağmuruna tutulduk, birçok şey cevaplandı ve flashforward'ların nasıl gerçekleştiği görüldü.
Ortalarında biraz baysa da sonlara doğru kaldım öylece wtf? diye

yahu ne hızlı adamsın ben hortlatacaktım konuyu.

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
30 Mayıs 13:50 %0
final iniyo 700 mb az kaldı

DuSPa
Oyuncu
30 Mayıs 21:12 %0
--spoiler olabilir---

Son sahnede Jack'le ...'in konuşmalarından Jeremy'nin kim olduğunu tahmin etmiştim ki etmeyen olmaz heralde. O yüzden o an çok da şaşırmadım. Ama mükemmel bir son oldu. O adam nasıl girdi o tabuta, Desmond'un akıbeti noldu, Ben millete ayarı verebilecek mi, adadakilerin akıbeti ne oldu, bottaki yedi adet muhterem insancıklara ne oldu... gibi onlarca soru oluştu şimdi. Ama bundan sonra diziyi izlemek son derece zevkli olacak.
---

Ocak 2009 muydu 5. sezon başlama tarihi?

M4Rilyn
fakirdik

31 Mayıs 01:03 (31/05, 01:04) %0
--spoiler, aslında deil bi bk olmadı çünkü---

yine küfrederek izlediğim bi sezon finali.tora yine bi çok soru cevaplandı falan demiş ama cevaplanan sorular sadece o altı kişi nası kurtuldu..olay bu yani başka hiç bişey solemediler oryantasyon videosu bile yarıda kaldı, ada yine bir el hareketiyle zaman da kaydı..helal olsun diorum buldunuz kandıracak adam kandırın bakalım allah o yapımcıları bildii gibi yapsın...ulan ekşın filmi izlemek istesem indirrm bi tane izlerrm bana ne patlama sahneleri gösterion sonra araya romantik sahne koyuyon dallama..ne jakop ortaya cıktı ne başka bi bk oldu..ulan basacam küfrü yine neyse..bu finali sevenlere de helal olsun başka bişey demiorum...

edit: yukardaki mesajda arkadaşın sorduğu sorular göz önüne alınırsa bu finalinde beş para etmez olduğu anlaşılır..

10*** ZiFiR
Tuğgeneral
Tuğgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

31 Mayıs 02:31 %0
sohbetnize çok balıklama daldım o yüzden özür diliyorum.

yeni daha sezon dvdlerini aldım arkadaştan. 1. sezondan başladım yavaş yavaş izliyorum.
bu dizini diğer dizilerden farkı şudur bence.
diğer diziler: sorular+cevaplar=seyir zewki
lost'ta:sorular+sorular+karakterler=?

şu anlık gözlemim bu .Umarım güzle bi dizidir de canımın sıkkınlığı geçer.

TÜRK KARA KUVVETLERİ--->M.Ö 209

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
31 Mayıs 02:47 %0
Yok artık....Neler oldu neler....

Tora

31 Mayıs 09:55 %0
alıntı:
--spoiler, aslında deil bi bk olmadı çünkü---
yine küfrederek izlediğim bi sezon finali.tora yine bi çok soru cevaplandı falan demiş ama cevaplanan sorular sadece o altı kişi nası kurtuldu..olay bu yani başka hiç bişey solemediler oryantasyon videosu bile yarıda kaldı, ada yine bir el hareketiyle zaman da kaydı..helal olsun diorum buldunuz kandıracak adam kandırın bakalım allah o yapımcıları bildii gibi yapsın...ulan ekşın filmi izlemek istesem indirrm bi tane izlerrm bana ne patlama sahneleri gösterion sonra araya romantik sahne koyuyon dallama..ne jakop ortaya cıktı ne başka bi bk oldu..ulan basacam küfrü yine neyse..bu finali sevenlere de helal olsun başka bişey demiorum...
edit: yukardaki mesajda arkadaşın sorduğu sorular göz önüne alınırsa bu finalinde beş para etmez olduğu anlaşılır..

4. Sezon tamamen Oceanic Six'in kurtulmasına odaklı bir sezondu, bu yüzden sezon başlangıcında "nası yani?" dediğimiz flashforwardları anlamış olduk. 4. sezon bildiğiniz gibi flashforward üzerine olan hikaye örgüsüyle ilerledi.

Cevaplanan sorulara gelince;

1- 3. sezon finalindeki tabuttaki kişinin akibeti.
2- Orchid'in ne işe yaradığı (ışınlama -ki 4. sezon başlamadan yayınlanan promolardaki Orchid Orientation Bloopers'da tavşanın "shift" işlemi ile birden ortaya çıktığını ve aynı tavşandan aynı odada 2 tane olduğunu görebilirsiniz. 3. sezon başlamadan önceki videolar gibi, Lost bölümleri dışında da hikayelerin arkaplanının verildiğini unutmayın)
3- Charlotte adaya daha önceden gelmiş
4- Ben'in Tunus'ta çölde ortaya çıktığında üstündeki parkanın ve soğuk bi ortamdan geldiğini gösteren buharların, ayrıca kolundaki yarasının sebebini öğrenmiş olduk.
5- Ben zamanda yolculuk yaparak 2005'e gitti.
6- Ben'in adadan nasıl ayrıldığını ve bir daha kafasına göre dönemeyecek olduğunu öğrendik.
7- Jack'in neden bu kadar çaresizliğe düştüğünü ve sakal bırakıp, derbeder olduğunu anladık. Jack'i intihar etmeye sürükleyen ilan, John'un ölümüymüş ve John 1.5 ay önce gelip Jack ile konuşup, adada kötü şeylerin olduğunu anlatmasıyla Jack bu hale gelmiş.
8- Oceanic Six dışında adadan kurtulanların nasıl kurtulduğunu anladık.
9- Neden yalan söylediklerini öğrendik.
10- Michael'ın neden ölmediğini ve öldürülemediğini öğrendik. Ada ölmesine izin vermiyordu ve Karma felsefesine yakın bir mantıkla, arkadaşlarına ihanetini kendi hayatıyla ödemeye çalıştığında, bi bakıma Jacob'ın sözcüsü Christian geldi ve artık gidebilirsin dedi. Yani izin verildi bi şekilde.
11- Sawyer neden Oceanic Six arasında değildi öğrenmiş olduk.
12- Adanın nasıl hareket ettiğini öğrendik.
13- Jin'in neden gelmediğini öğrendik.

Aklıma gelenler bunlar, belki daha fazla da çıkarılabilir.
2 saatlik bir bölüm için bence yeteri kadar açıklama bulunuyor. Ayrıca daha 2 sezonu olan bir dizide, bütün olayların açıklanması zaten saçmalık olacaktır. Son 2 sezonda yavaş yavaş ,sonlara doğru cevapları alacağız.

Gördüğüm kadarıyla daha fazla beklenti ile izliyorsun sanırım M4rilyn. Sanırım geçen sene de böyle kötülüyordun. Dark, disq falan da böyle. Bilmiyorum nasıl bir beklentiniz var fakat lost 1. sezonunda da böyleydi, 4. sezonunda da böyle.
Hayatın anlamını falan mı bekliyorsunuz?

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 12 13 14 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: