Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 00:41 Toplam 120 oyuncu 50 sunucu 476 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kar98 sorunu

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

08 Mayıs 10:54 %0
Gönderen: Fallenleaves
daha önce dediğim gibi com_maxfps/cl_maxpackets oranı olmalıdır. 125-250-333 sweet spot die değerlendirilen fpslerdir. ama sadece bu üçü diil 76-100-200 de sweet spot a giren fps ayarlarıdır en yaygını 125 fps dir. fps ni artirdikca aimin kolaylaşır silah ateş hızı artmaz ama geri tepdikden sonra 2. atış için aim alabilme süren azalır yani 125 fps de duvarı tara bide 333 fps de mermilerin ne kadar daılarak gittiğine bak. 333 de mermiler daha yakındır daha isabetli atışlar yaparsın toplamda. 125 fps %100 performans olarak kabul edilir. jump_height 39 ken 125 fps de 40 olur yani normalden bi ünit yüxeğe ziplarsınz. başarılı bi strafe jump la 310 ünit uzaga gidebilirsinz.ve herhangi bi jump da en keskin düşüşler bu fps de olur. 250 %125 performans olarak değerlendirilir aim i olan bi oyuncu çok rahat farkedecektir kullandığı vakit de. yine jump_heigt e katkısı wardır bu fps nin ortalama 306-312 unit uzağa strafeler gidilebilir.Jumplarda daha yumuşak bi yay çizerek düşersiniz.333 fps oyunda performans alabilceğiniz en yüxek fps değeridir bu fps den sonra girilen değerler aim dışında size bi katkısı olmaz. 333 fps %150 performans dir uber fps dir. moonwalk (ayda yürüme) hissi verir. aiminz süperdir.kendinizi kral gibi hissedersiniz.45 unit yüxeğe zıplarsınızki panzerfaust jump la aynı yüxeklikdir nerdeyse normalde kimsenin tek ziplamayla çıkamadığı yerlere çıkarsınız. ii bi strafe le 315 unit uzağa gidebilirsinz. Çatılardan çatılara kedi gibi atlarsınız yani en yumuşak düşüş bu jump da wardır.
NOT: cod2 oynamadım bi daha belirtyim ama bu yazdıklarım hepsi cod2 için geçerlidir. cod4 de herhangi bi fps de ayak sesinde azalma olmuor. mantıken cod2 de de olmaması gerek ama bi bilgim yok. ve turnuvalarda com_maxfps 125 dir sabitdir diskalifiye sebebidir o yuzden 125 e alşn eğlencesine 333 takılın sadece ama alışmayn
Your hopes are my games...
[bakın neyazmış kardeşimiz. turnuvalarda diskalifiye olma nedenidirki tek bu degildir. osn den uzaklaştırılma nedenidirde.Adamın adı cıkcagına canı cıksın oyüzden .bu yazılanlar birnevi wh dir birnevidegil aynen wh dir. tavsiyem yapmayınız.

^1|Ra|^9HaRDCoRe
Yarbay
Yarbay
15 Mayıs 09:07 %0
sag isaret parmaginin tirnagindan vurunca kesin ölüyo..mutlaka deneyin ...lol

^9Daewo
Tuğgeneral
Tuğgeneral
20 Mayıs 13:22 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|Ra|^9HaRDCoRe
sag isaret parmaginin tirnagindan vurunca kesin ölüyo..mutlaka deneyin ...lol

Pfff Sen ne ayaksın yaw

Hersey Vatan İçin ! Extazy Kafam İçin !

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
20 Mayıs 13:34 %0
okadar öneri sunduk haa varmı aynı sorun

^^30EviLDoeR
Korgeneral
Korgeneral
20 Mayıs 13:36 %0
bence tamamen şansızlık git nazar boncugu falan al bi seyler yap

^2(Dead)Sturm(_
Albay
Albay

^2(Dead)

20 Mayıs 14:19 %0
ekran kartı olarak nvidia gigabiyte geforce 9600 GTX al, o zaman sağ ayağın serçe parmağını sıyırsan bile adam ölüyo (ne alakaysa)

yeniceri93
Üsteğmen
Üsteğmen
20 Mayıs 16:35 %0
çok saçma bir sorun bnce sorun sendedir:d

^9@PoLoGiZe
Albay
Albay
20 Mayıs 17:27 %0
kar98 e laf yoq beyler o heryerden alır ama geçen en ilginci kafadan vurdum adamı çünkü sadece kafa dışardaydı yaralandısadece kafadan yaralandı düşünün

^1|Ra|^9HaRDCoRe
Yarbay
Yarbay
29 Mayıs 19:44 (29/05, 19:45) %0
alıntı:
Gönderen: ^9JaXy | Rh -

Pfff Sen ne ayaksın yaw

öle soruya böle cevap hacı

Bafeon.
Oyuncu
29 Mayıs 20:05 %0
Alnı gabağana ateş et bakam ne oluyo beyni patlar valla.

BaF-3oN'

^^0Son ^1Osmanl!
D!kKaT

29 Mayıs 21:46 %0
alıntı:
Gönderen: BaFeoN.
Alnı gabağana ateş et bakam ne oluyo beyni patlar valla.
BaF-3oN'

bence müstehcen bölgeler de ii işe yarar ama bnm kanımda war kar98 kullanamiom

Bafeon.
Oyuncu
29 Mayıs 23:26 %0
Haydar dümeni çağarın çabuk.
alıntı:
Gönderen: ^^0Son ^1Osmanl!

bence müstehcen bölgeler de ii işe yarar ama bnm kanımda war kar98 kullanamiom

BaF-3oN'

|The.s|sqwalye90
Yarbay
Yarbay
30 Mayıs 00:00 %0
alıntı:
Gönderen: ^9JaXy | Rh -
SLamLar Arkadaslar Kar98 Benim en cok Kullandıgım Silahtır Fakat Bendemi Silahtami yoksa Pcdemi bi sorun Var Tek kursunla Cok nadir adam alabiliyorum Bu Olay Sizdede Oluyormu?Ekran ayarlarından Yada Neden Olabilir Bu sorun sadece Bendemi yoksa Genelmi?Bana atilan Kar98 nadir genelliddkle Tek bende tam tersi Paylasırsanız Sevinirim Saygılar...

ya bende kar98 kullanıyorum .sanırım ping ve ekran kartı dusuklugu buna sebeb olabılır!

^^23|VT|._.
Albay
Albay

VURUCU TEAM

30 Mayıs 01:58 %0
Gönderen: DorukcaN*
Arada bir silahı silmekte fayda var

madem ole kullanma kar98 i
tamm mesafe cok uzak olduugnda bazen tek alamiosun, yinede rakibin gözleri kan canagi oluoda uzak olsa bile doru noktaya ates edebilirsen sorun kalmaz...

^^02Huxley
Oyuncu
30 Mayıs 09:36 %0
duş almakta da fayda var

Seth!|G/C
Orgeneral
Orgeneral
31 Mayıs 19:04 %0
nişangahta problem vardir jackkomutana sölede bi ayar çeksin yoksa can alıcı noktalardan vurursun sen bilmem mi seni

^^44black_knife
Tuğgeneral
Tuğgeneral

GENC OSMANLILAR

13 Temmuz 22:32 %0
bildiğim kadarıyla 1.3 yamasıyla scoped kar98 i biraz daha güçlendirdiler ama normal kar kol , el ve diz altından tek almıyor.

...antifiriz...
Yarbay
Yarbay
14 Temmuz 10:54 %0
normal piyade tüfegi(lee-enield kar98 mosin vs) normal bir bölgeden (karin sırt vs)135 damage verir aynısı sniperler içinde geçerlidir ama tek garip olan mp44 ün 40 damage verip mp40 ın 45 damage vermesidir göstergelerde bu yanlış :/

kasusbelli
Albay
Albay
14 Temmuz 14:59 %0
benim anladığım kadarıyla adam hareket ederken kar98 adamı öldürmüyo, kurşun sıyırıyor gibi birşey. o yüzden gerçekten iyi nişancı olmak lazım

söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

*revolutionary*
Yarbay
Yarbay
14 Temmuz 17:58 %0
ben de kar98i cok severim cok etkili super bi silah. ama senin soledigin sorun duzgun nisan alamamandan olsa gerek. iyi nişan alirsan adam gayet guzel olur. soledikleri gibi bel ustune nisan alirsan daha etkili sonuclar alirsin

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: