Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 04:25 Toplam 14 oyuncu 49 sunucu 207 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Turnuva fınal macı demo we ss lerı

ByCHOSEN
Oyuncu
24 Mayıs 22:40 %0
SS1: http://img377.imageshack.us/img377/2774/shot0001nt0.jpg

SS2: http://img144.imageshack.us/img144/1987/shot0002jf5.jpg

DEMO1: CROSSFIRE DELETE-CL http://rapidshare.com/files/117340026/DELETE-CL.rar.html (BYCHOSEN)

DEMO2: VACANT
http://rapidshare.com/files/117341816/DELETE-CL2.rar.html

TESEKKURLER TURNUVADA EMEGI GECEN HERKEZ WE OZELLIKLE BURAK ARKADASIMIZA.

DIP NOT: MACIN TEKRARLANMASINI ISTEYEN CL OYUNCULARI OLURSA BIZDE KARSI CIKMIYORUZ BUNA MACTAN SONA UFAK ITIRAZLAR OLDU.

<cL>n0ld0r
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 22:45 %0
az sonra kendı demomu koycam.sadece senın deıl tum oyuncularının demolarını gormek ıstıorum

ByCHOSEN
Oyuncu
24 Mayıs 22:46 %0
görmek istiyorum diye bi cümle tanımıyoruz kimse tanımaz!!! biraz medenice noldorcum

<cL>Try2CutMe
Tümgeneral
Tümgeneral

Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 22:48 %0
İtiraz demeyin . Kurallarda herkesin demo almasi zorunlu deniyor . Bizde arkadaşlardan demolarini istedik . Gerek şüphe . Veya şüphe olmasada içimizde bi ukte kalmasın diye demolari istedik . Ama demo almayi unuttuklarini söyledi arkadaslar . İtirazlarımız buna oldu . Haklı haksız kazandılar tebrikler . Demolarımız gelicek .

<cL>n0ld0r
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 22:48 %0
ne var gormek ıstıyorumda.kabamı?terbıyesızcemı?..alalım demolari evet bekliyorum

Denas
Orgeneral
Orgeneral
24 Mayıs 22:51 %0
Arkadaşlar sakin .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

ByCHOSEN
Oyuncu
24 Mayıs 22:51 %0
2kişi almayı unutmuş! ISTERSENIZ YINE YAPARIZ PROBLEM DEĞİL YADA UNUTTUKLARI İÇİN BİZ YENİLMİŞ SAYILALIM SİZ ''1.OLUN BİZ SONUNCU OLALIM'' OK?

<cL>n0ld0r
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 22:55 %0
'ajitasyona' ve buyuk harflere gerek yok.kurallar vardir,hakem takimi vardir,karar verirler topluca.senin veya benim istememle olmaz.anlasildi simdi

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 22:56 %0
bychosen burda siz birinci olun biz sonuncu gibi dalga geçme sözleri lütfen sarfetmiyelim.
ilk olarak demo almak zorunluydu bu turnuva maçlarının hepsi için geçerli unutmak gibi birşey söz konusu olmaması gerekir. Malum bi adam karşıdan karşıya geçerken unuttum diyip etrafına bakmazsa bunu canıyla öder. Sonuç olarak tekrar maça varım ama bunuda dalgasız bi biçimde.
ikinci olarakda lütfen bu topicde kavgaya mahal vermeden konuşalım. demolarınız yoksa tekrar maç yaparız. ben maça tam olarak katılmadım ama girdikten sonrada bi kaç şüpheli hareket gördüm bende demoları görmek isterim..

<cL>n0ld0r
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 22:57 %0
tekrar belirteyim bu turnuvada demo almak zorunlu,az once tryda belirtmis,bunu sanki bi kural deilmiste biz istiomusuz oyunbozanlik yapiomusuz gibi lanse etmeye hiç çalışma

buda benim demom http://rapidshare.com/files/117344991/_cLvsDelete_n0ld0r.dm_1.html

<cL>Try2CutMe
Tümgeneral
Tümgeneral

Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 23:02 %0
Buda benimki http://rapidshare.com/files/117345590/MAC.html

jimbomlu
Oyuncu
24 Mayıs 23:05 %0
olur 1.map herkezde demo varmıs sanırsam 2.map tekrar ı olabilir.
hepimiz insanız unutmak normal ama kural kuraldır diyorsanız ki diyorsunuz yaparız hiç sorun deil
delete> Rukawa...

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
24 Mayıs 23:05 %0
Beyler sorun ne sizle bi kaçtane maç yaptık ben bu maç oynamadım gerçi ama kutlamanız gerekirken biraz saçma olmamış mı?

<cL>n0ld0r
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 23:10 %0
bu bir kural.uyan ve uymayan diye 2 ye ayrilir.saçmaliklada alakasi yok

ByCHOSEN
Oyuncu
24 Mayıs 23:23 %0
ne dalgasi saçmalamayin SİZ İSTEYİN YETER ARKADASLARIMIZSINIZ SIZ OSN FARKLI BI ALAN SADECE OYUN DEGIL DOSTLUKLARI ICERIR ADI ÜSTÜ BU OYUN
YAPMAYIN SUNU

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 23:29 %0
la chosen delirtme beni alırım ayağımın altına XD gel la sıkıosa teke tek cod 4de olur halısahada olur.

<cL>n0ld0r
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

24 Mayıs 23:31 %0
arkadasim ne yapioruz biz.olayi farkli boyutlara ajite olaylara çekme lütfen.biz kurallara uyulup uyulmadigini soruoruz.bende demolari izlemek istiorum en doal hakkm.anormal bisi deil.bastan beri ajitasyon gidion.evet almadk demo de hakemler ne karar verircek dceksn olcak btcek,demen gereken bu.yok siz birinci biz sonuncu ajite ajite konusuon

ByCHOSEN
Oyuncu
25 Mayıs 00:55 %0
OHA DERIM =) LAN BENIM KOLLAR ZATEN KAFA KADAR 3YIL FITNESS AYAGININ ALTINA NERDEN BASLICAN ALMAYA AMA OYNARIM TEKE TEK COD4 HADI KALIN SAGLICAKLA

<cL>n0ld0r
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

25 Mayıs 14:05 %0
1 gun oldu ne demo ne bisi yok ortada.ne ala memleket arkadas,herkezin ne yaptigi kendinde sakli.neyse,bir daha kurallara riayet etmiycek insanlarla muhattab olmamayi ogrendik

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
25 Mayıs 16:22 %0
ne bu kaldıramamazlık noldor?amma uzattın ...tartışma ortamı yaratıosun...yok diceksin ben sadece kuralları uyguluorum vs vs bırak bunları lütfen yenilmesen hayatta istemezsin .bence de sen muhattap olma artık

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
25 Mayıs 16:22 (25/05, 16:23) %0
gerçekten arkadaşlık ortamını bozmaya çalışıosunuz...

<cL>n0ld0r
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

28 Mayıs 23:46 %0
kaldiramamazlikla alakasi olmiyacagini bilmen lazim beni taniyosan ki tanimiyosun...

<cL>Try2CutMe
Tümgeneral
Tümgeneral

Çaresiz Lamerler

29 Mayıs 18:49 %0
alıntı:
Gönderen: -ShuTTer-
yenilmesen hayatta istemezsin .

ynerse nie istesin salakmi ! madem yenmis kendisi kurallara uydusa sorun yok . ama yenen taraf kurallara uymassa işte ozaman sorun olur

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

31 Mayıs 16:38 %0
alıntı:
Gönderen: ByCHOSEN
OHA DERIM =) LAN BENIM KOLLAR ZATEN KAFA KADAR 3YIL FITNESS AYAGININ ALTINA NERDEN BASLICAN ALMAYA AMA OYNARIM TEKE TEK COD4 HADI KALIN SAGLICAKLA

XD XD tamam unut sölediklerimi sadece cod 4de gel sen.xd

ByCHOSEN
Oyuncu
21 Haziran 19:26 %0
Bu oynasana.com da nezman ypaacak kendi reklamını herkes turnuva düzenliyor oynasana.com pasif kaldı nerde eksi lider oynasana.com

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â