Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 03:36 Toplam 38 oyuncu 56 sunucu 325 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sigaraya paydos

M4Rilyn
fakirdik

15 Mayıs 00:38 %0
hoca öle diyosun da bişeylere kafam atınca nolacak..nası dayanacam içmemeye...yemekten sonrası falan en kolayı...

alıntı:
Gönderen: ^4PnS|^3TANK^4ER
devam kardeşim devam 1 haftayı atlat gerisi kolay inan bana
23 sene içtim bu mereti bi b.ka faydasını da görmedim.ha gençsiniz daha nüfus cüzdanlarınız eskisin biraz benim gibi görürsünüz o zaman .gençken farkına varmıyor insan ben de yok ya bi zararı zararlı olsa doktorlar içmez derdim ama iki topa koş iki merdiven çık ,yazın biraz yüz de çoluk çocuk seni geçsin bak nasıl anlıyorsun o zaman zararını.
neyse ben 23 seneden sonra 2 sene oldu bırakalı ve hakıkatten bırakılıyormuş meret ve başladığım güne de lanet ediyorum .hayat yeni başladı cigarasız hayat süpermiş.
çevreye verdiği zarar da cabası şimdi anlıyorum çocuklarımın neden kendilerini öptürmediklerini sevdirmediklerini.baba kokuyorsun diyorlardı çok haklıymışsınız yavrularım şimdi anlıyorum bunu.otobüste metroda yanıma sigara içen biri oturunca o nasıl bir kokuymuş ya ben de senelerce insanlara rahatsızlık vermişim.hemen kalkıyorum rahatsız oluyorum kızmayın ama LEŞ gibi kokuyor.
bütün her şey kafa da bitiyor kesin kararı verin ve atın paketleri.öyle azaltayım falan la olmuyor ben çok azalttım inanın olmuyor kesin ve net karar verin ve kafanızda bitirin sigara olayını.Alah kimseye göstermesin bir de en sevdiğiniz insan kefene sarılı bir şekilde sigara yüzün den ölüp de gözünüzün önünden geçerse benim gibi belki o zaman siz de bırakırsınız.
neyse yazacak çok şey var da bir nebze yardımım olur diye laf kalabalığı yaptım okuyan kardeşlere belki faydam dokunur.sigarayı bırakmanız dileklerim le sevgiler saygılar.
sigara önce süründürür bunu da unutmayın.kalın sağlıcakla.
<<<NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE>>> M.K.ATATÜRK

^^00|PnS|tankER
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

15 Mayıs 01:30 %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
hoca öle diyosun da bişeylere kafam atınca nolacak..nası dayanacam içmemeye...yemekten sonrası falan en kolayı...

kardeşim inan bunlar mazeretler .doğru ben de senin gibi derdim ya ben bırakamam bunu evet sinirlenince yakardım bi tane inan çok sinirli adamımdır ama şimdi aramıyorum demekki kendimizi kandırıyormuşuz biz.
dedim ya önemli olan kafa da bitirmek kendini şartlandırıyorsun sinirlenince yakarım bi sigara rahatlarım hesabı bir de bıraktığını düşün başka meşgaleler bul kendine gez dolaş.sigaraya verdiğin parayı başka yerlere harca .kısa bi hesap sana ben senelerce marlboro ve parliament içtim 23 sene .şimdi fiyatı ne bilmiyorum ama ayda 100 ytl den ortalama yapsak sene de 1200 ytl 23 sene de =27.600 ytl uff yazık harcadığım paraya .
bunlar örnekler bırak kendini ödüllendir bıraktığım ilk sene 750 ytl.ye ceptel.aldım sonraki sene de laptop aldım .3.seneye girdim şimdi de sony video kameramı yeni modelle değiştiricem.hehe.
ok sen bırak bırak

M4Rilyn
fakirdik

15 Mayıs 01:37 %0
para mevzuunda haklısın..akşam yemeklerini iki kere yiyorum, feci bi oburluk başladı, saçma sapan abur cubur alıorum para hala yerinde sayıyo..bi bereket geldi ya cüzdana hakkaten..

alıntı:
Gönderen: ^4PnS|^3TANK^4ER

kardeşim inan bunlar mazeretler .doğru ben de senin gibi derdim ya ben bırakamam bunu evet sinirlenince yakardım bi tane inan çok sinirli adamımdır ama şimdi aramıyorum demekki kendimizi kandırıyormuşuz biz.
dedim ya önemli olan kafa da bitirmek kendini şartlandırıyorsun sinirlenince yakarım bi sigara rahatlarım hesabı bir de bıraktığını düşün başka meşgaleler bul kendine gez dolaş.sigaraya verdiğin parayı başka yerlere harca .kısa bi hesap sana ben senelerce marlboro ve parliament içtim 23 sene .şimdi fiyatı ne bilmiyorum ama ayda 100 ytl den ortalama yapsak sene de 1200 ytl 23 sene de =27.600 ytl uff yazık harcadığım paraya .
bunlar örnekler bırak kendini ödüllendir bıraktığım ilk sene 750 ytl.ye ceptel.aldım sonraki sene de laptop aldım .3.seneye girdim şimdi de sony video kameramı yeni modelle değiştiricem.hehe.
ok sen bırak bırak

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
15 Mayıs 02:19 %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
para mevzuunda haklısın..akşam yemeklerini iki kere yiyorum, feci bi oburluk başladı, saçma sapan abur cubur alıorum para hala yerinde sayıyo..bi bereket geldi ya cüzdana hakkaten..

ne sandın hacoooo ne sigara içerim ne içki içerim...paramı dondurma ve süte harcıyorum yararlı bişiler olsun

haa çok paramda yok sigara içebilecek yada içki içebilecek kadar zaten...sigara içsem herhaldi yemek yiyecek param kalmaz açlıktan ölürdüm..

Schopenhauerin özgür insanı = Skeptik (Kuşkucu) İnsan
Skeptik (Kuşkucu) İnsan + Nietzsche nin Yaratıcı insanı = Üstinsan

ieL
fakirdik

15 Mayıs 02:29 (15/05, 02:30) %0
alıntı:
Gönderen: SCRAPING

ne sandın hacoooo ne sigara içerim ne içki içerim...paramı dondurma ve süte harcıyorum yararlı bişiler olsun
haa çok paramda yok sigara içebilecek yada içki içebilecek kadar zaten...sigara içsem herhaldi yemek yiyecek param kalmaz açlıktan ölürdüm..
Schopenhauerin özgür insanı = Skeptik (Kuşkucu) İnsan
Skeptik (Kuşkucu) İnsan + Nietzsche nin Yaratıcı insanı = Üstinsan

içki iyidir.alkolik olmamak kaydıyla.
rakı tavsiye ederim.
her cuma beşiktaşa banksis lokaline giderim (deniz muzesini gecin alkım kitabevinin sırasında akbank ın yanında) : tanıdıklarla,akrabalarla,garson kankalarla,calgıcılarla sohbet ederim.dertler kederler gider,gobek bile atarım.
cakır keyf bi sekilde ev yoluna duserim zaten yolda iyice zum olurum.foruma alkolsuz halde yazamayacagım seyleri yazarım tabi basım da doner bu arada.atarım kendimi yataga,basım done done uyurum.

sükunet
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Mayıs 23:13 %0
alıntı:
Gönderen: ieL
sıfır kilometre cigerlerimle sizden cok yasıyacam malesef.

işte şimdi ayıp ettin..
nerden biliyosun onlardan önce ölmeyeceğini...
hiç içmemiş olman sana bu avantajı saglıyormuki...
bazan hasta olan değil,sağlam insanlar ölüyor..
yani vadesi yeten ölür..
ama bu demek değilki ya içmeye devam etsinler..

bende bırakalı 9 sene oldu çok şükür..
ve enazından evimde temiz hava soluyorum...
içenler için tavsiyem hemen kaldırıp atın bugün yarın demeyin..
2-3 tane azaltıyorum demeyin..
kaldırın herşeyiyle beraber bir çırpıda atın gitsin...

belki uzun yaşarsınız ,belkide kısa ama önemli olan o değil;
gittiğiniz yerdekilere ve çevrenize; en azından rahatsızlık vermeden; temiz bir ortamda ziyaretinizi gercekleştirir hoşça vakit gecirirsiniz...

o sizi bırakmadan siz onu bırakın..!

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
17 Mayıs 00:38 %0
hacii sende birakmmak istemiyon
sigaraya paydos diyon

-FalcoN-
Oyuncu
22 Mayıs 01:19 %0
5. seneme gircem bırakalı hem maddi yönden hem sağlık acısından baya iyiyim

msn:soLaradez@hotmail.com
Kimine Göre Kralız Kimine Göre Yalanız Herkes Rahat Olsun Biz Falan Filanız

SS_amon goeth
Tuğgeneral
Tuğgeneral
22 Mayıs 09:50 %0
Esasında bırakmak gerek ama zor dün zabıtanın biri yere izmarit attım diy neredeyse 62 ytl geçiriyordu. Haberim yok falan dedim yemedi en son sinirlendim yolda bağırmaya başladım, ulan madem yasa çıkardınız sokaklara küllük koyun askerdeki gibi cebimde mi taşımak zorundayım diye, Allah'tn sigara içne canım milletim hemen destek çıkıverdi de ceza yemedik hadi bir sefer kurtulduk ne yapıcağız bir,iki ay sonra bırakmak lazım en kısa zamanda zor ama imkansız değil.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
22 Mayıs 11:25 %0
alıntı:
Gönderen: SS_amon goeth
Esasında bırakmak gerek ama zor dün zabıtanın biri yere izmarit attım diy neredeyse 62 ytl geçiriyordu. Haberim yok falan dedim yemedi en son sinirlendim yolda bağırmaya başladım, ulan madem yasa çıkardınız sokaklara küllük koyun askerdeki gibi cebimde mi taşımak zorundayım diye, Allah'tn sigara içne canım milletim hemen destek çıkıverdi de ceza yemedik hadi bir sefer kurtulduk ne yapıcağız bir,iki ay sonra bırakmak lazım en kısa zamanda zor ama imkansız değil.

bu ara yere izmarit atmanın cezası 20 yada 25 ytl olması lazım aman kazıklanmayalım =)

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

SeiLeo
Oyuncu
22 Mayıs 20:15 %0
bu akşam fenomende sigarayı bırakmayı öğretcekmiş oranın jurisi olan fenomen adam. bırakmak istemiyosanız da bi bakın derim.

_MaSSaCRe_
Başçavuş
Başçavuş
22 Mayıs 21:25 %0
yok abi vadi var bügün muronun başkanını öldürüyolar onu izlerken bi cigara yakılmazmı şimdi hadi iyi seyirler bu arada cigaraya başlıcaksanız tavsiyem winston kötü kedi şerafettin gibi

alıntı:
Gönderen: SeiLeo
bu akşam fenomende sigarayı bırakmayı öğretcekmiş oranın jurisi olan fenomen adam. bırakmak istemiyosanız da bi bakın derim.

^^66PvT. Vasili
Albay
Albay

CESUR

04 Ekim 06:50 %0
Selam Arkadaşlar
beni 19.5 yaşicam ama beni hiç bişeyek kullanmiyorum vallah sigara ve alko veya sirke hiç içmiyorum vallah billa ya allah da devam

(=(= Eski Nick var Pvt. Vasili bu mehmet abi beni ol =)=)

otafuku
Oyuncu
04 Ekim 13:43 %0
alıntı:
Gönderen: CsR ^1//^7Vasili
Selam Arkadaşlar
beni 19.5 yaşicam ama beni hiç bişeyek kullanmiyorum vallah sigara ve alko veya sirke hiç içmiyorum vallah billa ya allah da devam
(=(= Eski Nick var Pvt. Vasili bu mehmet abi beni ol =)=)

1) Ne diyosun?
2) Neden bu konuyu güncelledin?

musakur1
Oyuncu
04 Ekim 17:06 %0
harbi ya sapıtmış arkadaş. her neyse Marlyn devam edio mu acep sigarayı bırakma eylemine . cvp bekliyoruz

kolonyağ
fakirdik

04 Ekim 17:26 %0
olm için ya bende başlayacam. kilo verdirtiyomuş doğrumolmdoğrumu

Corvex.
fakirdik

04 Ekim 17:33 %1
kilo aldırtmıyo boolum antin kuntin bilgilerle gelmeyin şöle

alıntı:
Gönderen: kolonyağ
olm için ya bende başlayacam. kilo verdirtiyomuş doğrumolmdoğrumu

Bull3t
Albay
Albay
04 Ekim 17:55 %0
alıntı:
Gönderen: ^3ultr^1A^3slan
ilginç bir durum ama ne zaman sigara içsem rahatlarım.
Belki psikolojiktir ama harbiden ilginç

katılıyorum...

"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic"

^7/SS/^1MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

WAFFEN-SS

04 Ekim 18:41 %0
adamımsın verdim + nı

alıntı:
Gönderen: uce
Sigara için, çünkü sizin için kendini ateşe atan tek dostunuzdur.

Real Power Can't Be Given It Must Be Taken...

^7/SS/^1MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

WAFFEN-SS

04 Ekim 18:44 %0
nasıL bırakırım Davidoff paketimi Davidoff çakmağımı ?
hayatımın anLamı Davidoff bnm

Real Power Can't Be Given It Must Be Taken...

Arbuzik
Oyuncu
04 Ekim 22:49 %0
alıntı:
Gönderen: otafuku

1) Ne diyosun?
2) Neden bu konuyu güncelledin?

bot olum o oynasana botu

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
04 Ekim 22:58 %0
bir buçuk ay aradan sonra sigaraya tekrar başladım sanırsam

Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ieL
fakirdik

04 Ekim 22:59 %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.

o nasıl oluyo?
pasif icici oluyosan sayılmıyo.

_MaSSaCRe_
Başçavuş
Başçavuş
04 Ekim 23:01 %0
sevindim

alıntı:
Gönderen: Comanchero.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
04 Ekim 23:02 %0
alıntı:
Gönderen: ieL

o nasıl oluyo?
pasif icici oluyosan sayılmıyo.

yok bıraktığımdan beri sürekli aklımdaydı , gittim dün paket aldım.

massacrecim tez zamanda göçmüyorum buralardan merak etme , ensendeyim...

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: