| Yazar | Konu: Bayan codkolikler |
Albay
^2(Dead)

|  | 08 Mayıs 21:31 %0 | |
|
| abi o gün oyundayım bi bayan girdi dağıtıyo serverı var ya benim bi canım sıkıldı kadın çıkanı alıyo şifre yazdı galiba kadın nese tabi durymu sonradan düzelttik bu şifre yazanlara karşı bi etkinlik yapsak beyler |
| |
|
|
True False

|  | 09 Mayıs 08:13 %0 | |
|
| Kesin o bayanın nicki MuraTr. dir ashuashusa xD |
| |
| Tümgeneral |  | 09 Mayıs 09:41 %0 | |
|
| ben onun bayan olduğunu sanmam bazen deep RH var bayan nick i ile giriyo oyunculara gıcık vermek için büyük ihtimalle odur |
| |
Albay
True False

|  | 09 Mayıs 11:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TF ^1| ^7RedLiFe
Kesin o bayanın nicki MuraTr. dir ashuashusa xD
lan red dalacam ha sopa. |
| |
True False

|  | 09 Mayıs 11:48 %0 | |
|
Bayan değil ama öyle hissediyor saygı duymakk lazım asuhasuh xD
alıntı: Gönderen: |CEK|DADAS
ben onun bayan olduğunu sanmam bazen deep RH var bayan nick i ile giriyo oyunculara gıcık vermek için büyük ihtimalle odur
|
| |
Very Important Person

|  | 09 Mayıs 12:25 %0 | |
|
valla bayanlar genelde ctf ci oluyorlar bizimkiler sapsallasiyor onları oyunda görünce bence bi Kadının Sesi KS| Diye klan kurulmalı bizde burdayız demeliler xD |
| |
TURKO KARDESLIGI

|  | 15 Mayıs 19:04 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |CEK|DADAS
ben onun bayan olduğunu sanmam bazen deep RH var bayan nick i ile giriyo oyunculara gıcık vermek için büyük ihtimalle odur
  katılıyorum kesin odur    |
| |
| Oyuncu |  | 15 Mayıs 19:18 %0 | |
|
beyler benim bildiğim oynayan bayan var ne olur ne olmaz küfür etmeyin ama her bayan nickylede giren bayan değildir kesin
LoS# |
| |
| Binbaşı |  | 15 Mayıs 23:16 %0 | |
|
| yanılmıyorsam n/a da bayan bir oyuncu vardı.hepinizi dağıtır,5 e katlar yani.kadınllar sizin gibi günde 10 saat (üstünüze alınmayın,lafım bazılarına) cod2 oynamıyorlardır sanırım.oynasalar iyice bi koyarlar size zaten.ağlarsınız. |
| |
| Albay |  | 16 Mayıs 01:34 %0 | |
|
Osn'ye yalvarıyorum şu mesajların yanında bir tane de (-) butonu olsun. Abuk sabuk konular açanları (-) manyağı yapacağım.
<===>
Pratik COD2 Bind ve Script dersleri profilimde!
<===> |
| |
. |
| Oyuncu |  | 16 Mayıs 11:27 %0 | |
|
dayı sen erkekdeğilmisin ya sanki sen bu oyunu oynamıyomuş gibi konuşuyosun
alıntı: Gönderen: balparmak
yanılmıyorsam n/a da bayan bir oyuncu vardı.hepinizi dağıtır,5 e katlar yani.kadınllar sizin gibi günde 10 saat (üstünüze alınmayın,lafım bazılarına) cod2 oynamıyorlardır sanırım.oynasalar iyice bi koyarlar size zaten.ağlarsınız.
LoS# |
| |
Albay
Cod. Elite Komandos

|  | 16 Mayıs 19:06 %0 | |
|
valla ne diyim.. bizim klanda seytankiz var msnde kameralı konuştuk...bende ilk inanmadım geçtim dalgamı taki camera açasıya kadar...  |
| |
Yarbay
Lor Of The Cod.

|  | 21 Mayıs 16:16 %0 | |
|
ne olmuş bayan oyunculara... sizden iyi oynadıkları için çekemiyormusnuz yoksu ehehuehu xD  |
| |
True False

|  | 21 Mayıs 16:22 (21/05, 16:22) %0 | |
|
Bu resimdeki sensen BEnde Artoyummm..ıauguaıs xD
alıntı: Gönderen: |CeK|DisiKURT
ne olmuş bayan oyunculara... sizden iyi oynadıkları için çekemiyormusnuz yoksu ehehuehu xD
|
| |
Tümgeneral
WAFFEN-SS

|  | 21 Mayıs 16:44 %0 | |
|
neden olmasn knk xD
Bu resimdeki sensen BEnde Artoyummm..ıauguaıs xD
|
| |
Albay
Murderous End

|  | 21 Mayıs 20:41 %0 | |
|
Bohahahaha bayan oyuncu.Bence bizimle dalga geçio
ne olmuş bayan oyunculara... sizden iyi oynadıkları için çekemiyormusnuz yoksu ehehuehu xD
|
| |
| Yarbay |  | 21 Mayıs 22:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1|LoS|^9MTT
dayı sen erkekdeğilmisin ya sanki sen bu oyunu oynamıyomuş gibi konuşuyosun
LoS#
o oynamıo zaten sadece forumlarda takılıyo ama eet bir n a da bildigim var birde w. klanında bildigim bayan oyuncu var(daha varda bu 2si ciden ii oyuncu) bu oyuncular büyük olaslıkla burdaki cogu kisiden iidr |
| |
Yarbay
Lor Of The Cod.

|  | 22 Mayıs 12:40 %0 | |
|
ozmn sen ARTO sun  |
| |
True False

|  | 22 Mayıs 15:02 %0 | |
|
sasaflasşaf olabilir kendimden şüphe ediyom bazen kapımda kızlar kuyruk oluyo ama hiç bakmıom allah seni inandırsın alsgkagas xD
ozmn sen ARTO sun
|
| |
Yarbay
33 Boys

|  | 22 Mayıs 15:45 %0 | |
|
sasaflasşaf olabilir kendimden şüphe ediyom bazen kapımda kızlar kuyruk oluyo ama hiç bakmıom allah seni inandırsın alsgkagas xD
ben şahidim.Red yalan soylemez gerci bendeki babyface onda yok ama  |
| |
| |