| Yazar | Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası |
| Albay |  | 16 Mayıs 19:43 %0 | |
|
biz burdayizda dlt nerede dlt  |
| |
|
|
| Korgeneral |  | 17 Mayıs 09:30 (17/05, 09:33) %0 | |
|
Gönderen: ^9KoD|^1korn_37
lol iyi sewindin bi yerine bisiler takta surda 2 göbek atalım ne desem bos lan bu adama a....
geceler benim hayranım bende gecelerin
[/quo.
sen önce kendine bak.. baska bise demiyorum..banada ne yapildigini ben bilsem yeter burda herkese duyurmanin bi mantigi yok.. |
| |
| Tuğgeneral |  | 17 Mayıs 10:06 %0 | |
|
| arkadaşlar 4D-delete maçını 1.map 11-13 delete 2.map 7-13(anlasmali bitirildi) delete takimi kazanmistir..Maç esnasinda baya bi sorun yaşadık ama her iki takim için de güzel bi oyun oldugunu düşünüyorum. |
| |
| Orgeneral |  | 17 Mayıs 12:38 %0 | |
|
| delete takımını tebrik eder başarılarının devamını dilerim. |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 17 Mayıs 12:59 %0 | |
|
| Tebrikler delete. Bizde yarn macmzi yapicaz böölece 2. tur biticek |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mayıs 13:22 %0 | |
|
Ben Tesekkürederim 4D clanına BUKADR KARAKTERLİ bi baska clan yok bence saygı we sewgiden mahrum kalmadığı güzle bi mac oldu =) Dİyer clanlarda iyi ama 4d baskaydi.
RD leri unutmuyoruz zaten ha biz ha onlar kardes clan gibi olduk amk =) yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyorderler ya hani bizimde gecemiz gündüzümüz bir.Fallen gece saat 03:30 chosen hadi olm karma atak hadi adam bulalım saat sabah 6 hadi biel daha strike atalim.durun ezan okunuyor mola werelim ordan biri ben namaz kılıcam espirisi yapar klasik we hepimiz ölürüz mac biter,bünye desen zaten bayılmaya gebe... |
| |
| Binbaşı |  | 17 Mayıs 13:43 %0 | |
|
| klan macı nasıl ayarlanır yazarmısınız |
| |
| Tümgeneral |  | 17 Mayıs 18:23 %0 | |
|
tebrikler dlt güzel bir maç oldu. en azından ilk map diyeyim çünkü ikinci mapte elektirik kesintim yüzünden, yer alamadım:S
demo aliyordum ama, oda güme gitti. neyse ben eğlendim, umarım herkes eğlenmiştir.. |
| |
Üsteğmen
ÖnCe SaYGı SoNRa Call Of

|  | 17 Mayıs 18:59 (17/05, 19:00) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1hasim_543
klan macı nasıl ayarlanır yazarmısınız
Öncelikle Malzemeler:
5 adet bir takımın oyuncuları
5 adet diğer takımın oyuncuları
1 adet server
1 adet esl mode ve rules
1 su bardağı su (maçta susamamak için)
Yapılışı :
-Öncelikle 10 adet oyuncu buluyoruz
-Oyuncularımızı serverın içine serpiştiriyoruz
-Sonra herkesin hazır olması suretiyle F ye basıyoruz ve ESL mode eşliğinde maça başlıyoruz.
-Maç esnasında 1 su bardağı suyumuzu içiyoruz ve maçı bitiriyoruz. |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 17 Mayıs 19:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: RD.Darth
Öncelikle Malzemeler:
5 adet bir takmn oyuncular
5 adet dier takmn oyuncular
1 adet server
1 adet esl mode ve rules
1 su barda su (maçta susamamak için)
Yapl :
-Öncelikle 10 adet oyuncu buluyoruz
-Oyuncularmz servern içine serpitiriyoruz
-Sonra herkesin hazr olmas suretiyle F ye basyoruz ve ESL mode eliinde maça balyoruz.
-Maç esnasnda 1 su barda suyumuzu içiyoruz ve maç bitiriyoruz.
Kivami iyi olmasi 2 bardak suyn daha iyi olacagni dsnyrm |
| |
. |
| Tümgeneral |  | 17 Mayıs 22:20 %0 | |
|
başarılar bakalım  |
| |
| Tümgeneral |  | 18 Mayıs 05:36 %0 | |
|
o diilde karma olsun bizim clan maçı olsun nie tüm ffleri alp yiyor? hep dost kurşununa ölüor her maçda 2-3 sefer adam en son dayanamadı "nie ben abi nie ben, annamıyorum sorun kimde..." ben koptum orda 
Your hopes are my games... |
| |
Tuğgeneral
Anadolu Panteri

|  | 18 Mayıs 15:54 %0 | |
|
arkadaşlar topic çok karışmış muhabbet güzel ama kim kimi kac-kac yendi var mi temiz bi liste (herkese başarılar dilerim cok klişe bi laf ama idare edin) |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 18 Mayıs 16:39 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Nyx
arkadaşlar topic çok karışmış muhabbet güzel ama kim kimi kac-kac yendi var mi temiz bi liste (herkese başarılar dilerim cok klişe bi laf ama idare edin)
Ben bile sildim listeyi xD allenpoda bulunuyor sanırsam. |
| |
Tuğgeneral
Anadolu Panteri

|  | 18 Mayıs 17:11 %0 | |
|
1.(geleneksel) oynasana cod4 turnuvasi olduğu için oluyor veri kayıpları dimi  |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 18 Mayıs 23:49 %0 | |
|
| cL vs jFa mac sonucu : 20-4 . 9-15 . 13-11 olarak bitmiştr . |
| |
| Tuğgeneral |  | 19 Mayıs 13:15 %0 | |
|
yani o sonuca gore kim yeni acıklasın cutme
anlayamadım da
 |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 19 Mayıs 18:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: jfa/CALLOFSEZAR
yani o sonuca gore kim yeni acıklasın cutme
anlayamadım da
biz |
| |
Üsteğmen
ÖnCe SaYGı SoNRa Call Of

|  | 21 Mayıs 20:18 %0 | |
|
Arkadaşlar RD klanı turnuvadan çekilmiştir.
Birbirimizle anlaşamadığımızdan ve sorunlarımız olduğundan klanı dağıtmaya karar verdik. Finale kalan klanlara başarılar diliyorum.
Saygılar ... |
| |
| Tuğgeneral |  | 21 Mayıs 20:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Darth_Kubi
Birbirimizle anlaşamadığımızdan ve sorunlarımız olduğundan klanı dağıtmaya karar verdik. Finale kalan klanlara başarılar diliyorum.
Saygılar ...
Hep beraber çıkmıştık bu yola RD ile ilk başta bikaç arakdaşımızla yollarımızı ayırıp as kadro oluşturmuştuk..Daha sonra ben çıktım(Darthla aynı nedenden dolayı) aynı sorun. Anlayış gerek ...ilerlemek için anlayış gerek... 7/24 kasınca bişey olmuo sadece yanınızdaki insanları kaybediyorsunuz.Kaybetmek derken yanlış anlaşılmasın hala muhabbetim olan insanlar zaten Velox yakın arkadaşım severim keratayı zira Gökhan da öyle burda tanıştık ama çok iidir... RD ii bi clandi
Bence doğru bir karar vermişsn Kubilay. |
| |
| Tümgeneral |  | 22 Mayıs 08:49 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Darth_Kubi
Saygılar ...
her ne kadar clan daılsada benim şöle bi fikrim war turnuva maçlarıki zaten 2 tane kaldı... bu maçlara çıkmak isterim eğer diğer clan üyeleride (eski clan üyeleri) bu fikrime katılırsa devam edelim derim eğlenmek için düzenledik bu turnuvayı eğlenmeye devam o zaman 
Your hopes are my games... |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 22 Mayıs 11:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Fallenleaves
her ne kadar clan daılsada benim şöle bi fikrim war turnuva maçlarıki zaten 2 tane kaldı... bu maçlara çıkmak isterim eğer diğer clan üyeleride (eski clan üyeleri) bu fikrime katılırsa devam edelim derim eğlenmek için düzenledik bu turnuvayı eğlenmeye devam o zaman
Your hopes are my games...
Bana kesin bişi söyleyin kararınıza göre |
| |
| |