Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 02:47 Toplam 22 oyuncu 50 sunucu 761 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ah eski günler.

[GX]Bortu

Moderatör
29 Aralık 2007 21:19 %0
Parası benden çıkmadığı sürece orj packmani bile kabul ederim

GameX forever

allreadydead

Moderatör
31 Aralık 2007 01:58 %0
olredi kadar kafana taşa düşsün börtücek.
aldın işte paşa paşa helgeyti.

neymiş secretin nick merak ettim şimdi.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
31 Aralık 2007 10:50 %0
Sende alda takılaq k3nk.

Bence İsa da bilmiyo sallıyo ole. Polemik yapma lan İsa

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

01 Ocak 19:48 %0
xwerer di yanlış hatırlamıyorsam nicki. Hatta secret olduğu anlaşılınca clandan atılmış yada çıkmışdı

Tarihde dünü bugüne bağlayan gece secret hikayesi(Yani yılbaşı): İsim vermededen ünlü bir clan oyuncusunun secret ile anlaşarak yılbaşı gecesi noel_baba nicki ile item dağıtması..

Bknz: edit_undy1ng dönemi ve secret ile yapılan anlaşmalar..
Bknz: darktrpr hexeditor programı ile edit yapanı yakarım dediği dönemler.. Secretin artık hexeditor hile ile yaptığım itemleri kimse anlayamaz demesi.. diablotr'nin ilk kuruluşu..vs

Polemik neden olsunki işde eskilerden konuşuyoz muhabbet ediyoz.. Sonuçda o dönemler oldukca karışıkdı ama çok güzeldi.. Şimdi hepimizin yaşı almış gidiyor.. öle olmasa ben neden edit_undying dönemini dile getireyim ki eheh

Sonuç: geyiqe devam. :]

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

[GX]Bortu

Moderatör
01 Ocak 23:05 %0
Abaw pis editci

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

08 Ocak 22:01 (08/01, 22:03) %0
Yok lam edit deil ama edit'e yataklık dielim.. :]

Bknz: Evde bulmuş olduğum Identfy yapılmamış itemlerin secretin eline geçmesi, secret'inde bunu klonlayarak dağıtması eheh..

Bknz2: undying'in sabahdn akşama kadar item araması ve elinde oldukca fazla item olması (identfy edilmemiş hemde) :]

Sonuç: hexeditor yalan oldu çünkü itemler edit deil sadece klon.. :]

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

[GX]Bortu

Moderatör
08 Ocak 23:06 %0
Sus sus hala konuşuyo pis editci

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

11 Ocak 16:21 %0
alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu
Sus sus hala konuşuyo pis editci
GameX forever

eheh sonra noldu?
edit die bağırdıkları itemım edit cıkmadı.. O dönemde tüm snn üzerime gelince doğal olarak edit_undying doğmuşdu..

Bknz: darktrpr'un 4 edit_undying nickini banlama dönemi..

Sonunda ben temize cıkıncada..

darktrpr undying zirvesi ve eraser undying 1. barış antlaşması.

Anlaşma kuralları..
1- andaynk secret ile bağlantıyı bitirecek..
2- andaynk şimdiye kadar kime ne item dağıtdıysa ismini yazıp darktrpr'a vercek ve o kişiler o dönemde açılmış olan thread'de nickleri yayınlanacak..
3- undying'ın banlanan tüm nicklerinin banı kaldırılacak..
3- andaynk eraser artık forumda kesinlikle kavga etmeyecek..(imkansız gibi görünsede o dönemden bir örnek..)

Bknz: Benim paladin rehberinde sir aragorn (numeman) vigora gerek yok demesi ve eraserin verdiği cvp..
Eraser: ' undyingı hiç sevmesemde dediği doğru vigorsuz pala olmaz..'
(o dönemde ilginç demi) :)

Sonuç: en son eraser ile konuşduğumda (askerden sonra) ikimizde cocukmuşuz diyerek oldukca gülmüşdük.. O eski günlerden bahsedince aynı karar varmışdık.. O dönemler güzeldi..
Bknz: Forum başlığı Ah eski günler.. :]

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

[GX]Bortu

Moderatör
11 Ocak 21:22 %0
o eraser hala aynı eraser wowda da bole zırlıo fln arada tokatlıyorum 2

Ama bu senin pis bi editci oldugun gerçeğini değiştirmez isacım

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

12 Ocak 21:11 %0
:]
Sen onu bırakda şuan bulunduğum makinada d2 1.11 yüklü az once d2 oynadım lvl 8 palam var eheh hani battle.net deil open serverda server kuracak olan biri olursa haberim olsun :p
Bknz: Böcek ile ilgli eski hatırlar..
Bknz: (Bu sefer ciddiyim böcek) :]

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

[GX]Bortu

Moderatör
13 Ocak 02:18 %0
valla 1.11 i sevmedim ben 1.09 da bırakmıstım iiki bırakmısım rezil olmus güzelim oyun.

GameX forever

[GX]Bortu

Moderatör
09 Mart 04:14 %0
Ya beyler harbi acaip sıkıntıdayım yaw şu aralar. En az 3-5 kişi toplanıp multi bişe atak eylencesine.
Cs:S
CoD4
Team Fortress 2
Titan Quest (gerçi daha ilk kasabayı gördüm o oyunda multisi varmı?)
Starcraft
Warcraft 3 (no dota okthxbb)
Hellgeyt (orj sahibi bi ben vardımdır kesin)

gibi...

GameX forever

Anti-Olredi

baal | manowar
Oyuncu
11 Mart 17:34 (11/03, 17:35) %0
Titan Quest olabilir. Multisi var ve güzelde olur.
Hatta seni lineage 2 ye bile davet edebilirm börtücüm :)

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

[GX]Bortu

Moderatör
12 Mart 20:10 %0
olabilir ya herşeye açığım 1-2 gün içinde bi 8800gt alacam işte sonra boşum

wowu bıraktım accountu satmaya çalışıyorum zaten. Baya boş zamanım oldu pc de canım sıkılıyor bu sıralar.

GameX forever

Anti-Olredi

[GX]Bortu

Moderatör
01 Nisan 13:18 %0
alıntı:
Gönderen: GoXP_UnDY1nG
xwerer di yanlış hatırlamıyorsam nicki. Hatta secret olduğu anlaşılınca clandan atılmış yada çıkmışdı
Tarihde dünü bugüne bağlayan gece secret hikayesi(Yani yılbaşı): İsim vermededen ünlü bir clan oyuncusunun secret ile anlaşarak yılbaşı gecesi noel_baba nicki ile item dağıtması..
Bknz: edit_undy1ng dönemi ve secret ile yapılan anlaşmalar..
Bknz: darktrpr hexeditor programı ile edit yapanı yakarım dediği dönemler.. Secretin artık hexeditor hile ile yaptığım itemleri kimse anlayamaz demesi.. diablotr'nin ilk kuruluşu..vs
Polemik neden olsunki işde eskilerden konuşuyoz muhabbet ediyoz.. Sonuçda o dönemler oldukca karışıkdı ama çok güzeldi.. Şimdi hepimizin yaşı almış gidiyor.. öle olmasa ben neden edit_undying dönemini dile getireyim ki eheh
Sonuç: geyiqe devam. :]
CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

Bu arada şimdi hatırladım xwerer gamex den değildi. Regalyanın mahalle arkadaşıydı hatta bi ara biz onla bi klan kurmuştuk bi süreliğine saçma sapan bişeydi eylencesine. Sonra gamexteki bazı şahıslarla tartışmaya girmişti özellikle razla. Hatta raz ona efsane oldu kestane şeklinde ilginç yaklaşımlarda bulunmuştur vs. Sonra ne oldu bilmiyorum ortadan kayboldu. Razın gazabına uğradı sanırım.

GameX forever

zegerusta
Yarbay
Yarbay
02 Nisan 02:01 %0
Ahah ne gunlermis ya okudukca aklıma neler geliyor ama tabi biraz daha farklı olarak. Mesela diablo yuzunden uzun bi sure uniyi kazanamamam kazandıktan sonra allahın belası wow un ortaya cıkısı :/ ne bahtsız bi insa evladıyım ben...

RazoRBlades
Oyuncu
16 Mayıs 10:58 %0
berkayı Lineage2 oynarken görmüşler

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

allreadydead

Moderatör
16 Mayıs 18:34 %0
bnet top olmuş onu gördüm. 7/24 botlar baalrun yapıyor. bi banlamaya kalksalar bot çalıştıranları adam kalmayacak...

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
16 Mayıs 22:29 %0
alıntı:
Gönderen: allreadydead
bnet top olmuş onu gördüm. 7/24 botlar baalrun yapıyor. bi banlamaya kalksalar bot çalıştıranları adam kalmayacak...

bide seni banlasalar ya. Başka türlü kurtulamayacan yoksa.

GameX forever

allreadydead

Moderatör
17 Mayıs 09:19 %0
ya rainbow six, crysis, cod4 falan oynadım ama bitince açasım gelmiyor onları. assassin's creed yükledim bi numarasını göremedik. dedim madem hack/slash RPG seviyorum, mythos yükledim 1 kere oynadım, daha açasım yok. hellgate öyle yatıyor.
yarış oyunu dedik grid, nfs falan sarmıyo..

diablo 2 gibi olmuyor hiçbiri. wow'da sarmadı. yok git onu al, iyi gidelim alalım, ama haritanın öbür ucunda. 2 saat uç, gemi bekle bilmemne...peh

baal | ice
Oyuncu
17 Mayıs 23:18 %0
Sanki D2 yi düzgün oynayabiliyordun , olredi the fakin noob.

[GX]Bortu

Moderatör
18 Mayıs 00:36 %0
Hayatında mmo görmemişki ayı.

allreadydead

Moderatör
18 Mayıs 01:24 %0
@bortu:

@ice: löl n00b. nn.

RazoRBlades
Oyuncu
21 Mayıs 13:49 %0
alıntı:
Gönderen: [GX]Bortu
Hayatında mmo görmemişki ayı.

adam onu bile single oynuyordur. olredi hiç grupla quest yaptın mı la?

[GX]Bortu

Moderatör
22 Mayıs 02:42 %0
Ağır abi o grup neyin yapmaz.

GameX forever

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: