o dediginiz oyunculari siz alamazsiniz onlar size gelir..adamlar oynayacaklari kuluplerde zaten sizin verceginiz parayi alabilirler.
buyuk oyunculari kulup almaz onlar istedigi kulube giderler SAKIN CTRL+W TUSUNA BASMA
evet az once arkadaslar ps3 te pes 2008 kapıstık.
ben ki genelde kaybeden insan,ilk yarı chelsea ile 7 gol attım,3 u sheva imazlı.baska bir macta da 2-0 dan 2-3 mac cevirdim sheva sayesinde hat-trick yapıp ustune kırmızı kart gormesi turk futboluna yakın oldugunun bi gostergesi.
go sheva go..
alıntı:Gönderen: ^5AW|^9burhanabi
o dediginiz oyunculari siz alamazsiniz onlar size gelir..adamlar oynayacaklari kuluplerde zaten sizin verceginiz parayi alabilirler.
buyuk oyunculari kulup almaz onlar istedigi kulube giderler
SAKIN CTRL+W TUSUNA BASMA
Evet Shevchenko AC Milan 'da çok mutlu iken dedi ki;
Chelsea çok güzel bir takım hem Londra 'yı görürüm, onun için Chelsea 'ye gideceğim.
Böyle bir şey yok Chelsea 50 Milyon Euro teklif edince Milan dedi bu parayı alır borçları kapatır yeni tesisleri kurarız gönderelim gitsin Sheva 'yı dedi, yoksa durduk yere kimse Milan 'dan ayrılmak istemez, hemde Milan 'ın tarihine geçmiş bir oyuncu.
Eğer Şampiyonlar Liginde oynayan bir külüpsen ve bir oyuncuya çok astronomik bir rakam sunarsan L. Messi 'yi bile satın alabilirsin.Messi 'ye sponsorluk gelirleri dahil aldığını 4 'le çarp Fener 'e gel de hiç düşünmeden gelir.
Bir futbolcu bir takımda artık oynamak istemiyorsa çok düşük bir bonservis bedeline başka bir takıma transfer olur ya da sözleşmesinin bitmesini bekleyip o çok küçük bonservis bedelini de transfer olduğu takımdan ister.
alıntı:Gönderen: uce
Eğer Şampiyonlar Liginde oynayan bir külüpsen ve bir oyuncuya çok astronomik bir rakam sunarsan L. Messi 'yi bile satın alabilirsin.Messi 'ye sponsorluk gelirleri dahil aldığını 4 'le çarp Fener 'e gel de hiç düşünmeden gelir.
Bir futbolcu bir takımda artık oynamak istemiyorsa çok düşük bir bonservis bedeline başka bir takıma transfer olur ya da sözleşmesinin bitmesini bekleyip o çok küçük bonservis bedelini de transfer olduğu takımdan ister.
spor gazetelerinin birinde mi calısıyorsun?Ortada daha somut bişe yok.Shevchenko gelirim gelmem de dememiş menajerime bağlı demiş ki eminim shevchenko kulupten ayrılacaksa bile onu kapmak icin Fb den daha buyuk kulupler davranacaktır Umuyorum gelir ve ligimizin kalitesinin artmasına biraz daha katkıda bulunur.Gerci efsane Hagi ve Prekazi den baska kimse yapmadı bunu ama Drogba da gelse Shevchenko da gelse bizim HANZO SERVET karsısnda hiiiç sansları yok!