Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 02:54 Toplam 14 oyuncu 50 sunucu 745 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sheva'nın imzası yıldırım'ın kasasında ..

Exmaniax
fakirdik

19 Mayıs 17:32 %0
she va gece klubü değilmiydi

uce
Kablo İnternet Ekibi

19 Mayıs 19:45 %0
alıntı:
Gönderen: quar3sma

büyüksün , ayrıl da gel.
www.dreamplayers.com/gerçeklere yaklaştığında gerçekler yalan gibi gelir insana...

Fenerbahçe para sıkıntısı olmayan bir külüp.Yazdığım üç isimden biri gelince buraya yazacağım.

Burhanabi
Tümgeneral
Tümgeneral

33 Boys

19 Mayıs 22:38 %4
o dediginiz oyunculari siz alamazsiniz onlar size gelir..adamlar oynayacaklari kuluplerde zaten sizin verceginiz parayi alabilirler.
buyuk oyunculari kulup almaz onlar istedigi kulube giderler

SAKIN CTRL+W TUSUNA BASMA

ieL
fakirdik

20 Mayıs 02:24 %0
evet az once arkadaslar ps3 te pes 2008 kapıstık.
ben ki genelde kaybeden insan,ilk yarı chelsea ile 7 gol attım,3 u sheva imazlı.baska bir macta da 2-0 dan 2-3 mac cevirdim sheva sayesinde hat-trick yapıp ustune kırmızı kart gormesi turk futboluna yakın oldugunun bi gostergesi.
go sheva go..

uce
Kablo İnternet Ekibi

20 Mayıs 20:12 %0
alıntı:
Gönderen: ^5AW|^9burhanabi
o dediginiz oyunculari siz alamazsiniz onlar size gelir..adamlar oynayacaklari kuluplerde zaten sizin verceginiz parayi alabilirler.
buyuk oyunculari kulup almaz onlar istedigi kulube giderler
SAKIN CTRL+W TUSUNA BASMA

Evet Shevchenko AC Milan 'da çok mutlu iken dedi ki;

Chelsea çok güzel bir takım hem Londra 'yı görürüm, onun için Chelsea 'ye gideceğim.

Böyle bir şey yok Chelsea 50 Milyon Euro teklif edince Milan dedi bu parayı alır borçları kapatır yeni tesisleri kurarız gönderelim gitsin Sheva 'yı dedi, yoksa durduk yere kimse Milan 'dan ayrılmak istemez, hemde Milan 'ın tarihine geçmiş bir oyuncu.

uce
Kablo İnternet Ekibi

20 Mayıs 20:16 %0
Eğer Şampiyonlar Liginde oynayan bir külüpsen ve bir oyuncuya çok astronomik bir rakam sunarsan L. Messi 'yi bile satın alabilirsin.Messi 'ye sponsorluk gelirleri dahil aldığını 4 'le çarp Fener 'e gel de hiç düşünmeden gelir.

na1lgun
Oyuncu
21 Mayıs 00:13 %0
alıntı:
Gönderen: uce
Messi 'ye sponsorluk gelirleri dahil aldığını 4 'le çarp Fener 'e gel de hiç düşünmeden gelir.

kulübü mü satcan

uce
Kablo İnternet Ekibi

21 Mayıs 12:26 %0
alıntı:
Gönderen: na1lgun

kulübü mü satcan

Bir futbolcu bir takımda artık oynamak istemiyorsa çok düşük bir bonservis bedeline başka bir takıma transfer olur ya da sözleşmesinin bitmesini bekleyip o çok küçük bonservis bedelini de transfer olduğu takımdan ister.

wag
fakirdik

21 Mayıs 12:48 %0
alıntı:
Eğer Şampiyonlar Liginde oynayan bir külüpsen ve bir oyuncuya çok astronomik bir rakam sunarsan L. Messi 'yi bile satın alabilirsin.Messi 'ye sponsorluk gelirleri dahil aldığını 4 'le çarp Fener 'e gel de hiç düşünmeden gelir.

CM oynamıyoruz burda.

.^3ultr^1A^3slan
Albay
Albay
21 Mayıs 18:12 %0
alıntı:

Bir futbolcu bir takımda artık oynamak istemiyorsa çok düşük bir bonservis bedeline başka bir takıma transfer olur ya da sözleşmesinin bitmesini bekleyip o çok küçük bonservis bedelini de transfer olduğu takımdan ister.

spor gazetelerinin birinde mi calısıyorsun?Ortada daha somut bişe yok.Shevchenko gelirim gelmem de dememiş menajerime bağlı demiş ki eminim shevchenko kulupten ayrılacaksa bile onu kapmak icin Fb den daha buyuk kulupler davranacaktır Umuyorum gelir ve ligimizin kalitesinin artmasına biraz daha katkıda bulunur.Gerci efsane Hagi ve Prekazi den baska kimse yapmadı bunu ama
Drogba da gelse Shevchenko da gelse bizim HANZO SERVET karsısnda hiiiç sansları yok!

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: