| Yazar | Konu: Yeni map eklenmeli diyenler ! |
| Albay |  | 10 Mayıs 09:21 %2 | |
|
ya yeter 5 senedir aynı mapler bi yeni mapler gelse artık millet otomatik oynuyo yeni map ler ve modlar osn de olması lazım bizi duy OSN |
| |
|
|
| Albay |  | 10 Mayıs 15:56 %0 | |
|
şuan bile daha yeni çıktı cod4 millet cod4 gibi bi oyunvarken cod2 oynıo anlayamiom bu milleti
cod2 serverlari full dolu cod4 ler bomboş sd server lar bomboş millet tdm oynıo çok gereksiz bir mod |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 17:19 (10/05, 17:22) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |ifz|tugay1290
şuan bile daha yeni çıktı cod4 millet cod4 gibi bi oyunvarken cod2 oynıo anlayamiom bu milleti
cod2 serverlari full dolu cod4 ler bomboş sd server lar bomboş millet tdm oynıo çok gereksiz bir mod
''cod 4 varken cod 2 oynuyo'' herkezin pc si seninki gibi olmıyabilir cod 4 ün sistem gereksinimleri yüksek tabi sizin için farketmiyo olabilir siz şimdi güle oynaya dersiniz bu avanaklar hala cod 2 oynuyo diye herkezde senin gibi 4 gb ram olmayabilir 8800 ultra ekran kartı olmıyabilir cod 2 oynıyanların git profillerine ekran kartlarına bak!!!!
Not : şu anda cod 4 oynıyamıyom ekran kartı serviste ve inanılmaz derecede canım sıkılıyo + cod 2'den kusucam artık + senin öle demen beni acayip kızdırdı
By Graphic |
| |
| Yarbay |  | 10 Mayıs 17:41 (10/05, 22:03) %0 | |
|
| bi map olarak shipment kaldı bide çıkarılan winter crash |
| |
| Tuğgeneral |  | 10 Mayıs 21:07 %0 | |
|
aslinda sen hiç insanların profillerine bakıp yargılama neden mi?
ortalık coluk cocuk yada hava atmak isteyen insanlarla dolu 100$ lık ekran kartlarinin modellerini koymak yerine (sanki rezil olacaklar) en sondaki modeli seçerler genelde
alıntı: Gönderen: Graphic.
''cod 4 varken cod 2 oynuyo'' herkezin pc si seninki gibi olmıyabilir cod 4 ün sistem gereksinimleri yüksek tabi sizin için farketmiyo olabilir siz şimdi güle oynaya dersiniz bu avanaklar hala cod 2 oynuyo diye herkezde senin gibi 4 gb ram olmayabilir 8800 ultra ekran kartı olmıyabilir cod 2 oynıyanların git profillerine ekran kartlarına bak!!!!
Not : şu anda cod 4 oynıyamıyom ekran kartı serviste ve inanılmaz derecede canım sıkılıyo + cod 2'den kusucam artık + senin öle demen beni acayip kızdırdı
By Graphic
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 21:24 %0 | |
|
sistemi yeniledim ama hala cod 2 yi daha fazla oynuyorum
zevk meselesi anlayacağın bu işler |
| |
| Albay |  | 20 Mayıs 19:38 %0 | |
|
shipment da dusunun kendinizi 32 kisilik tdm  |
| |
| Albay |  | 20 Mayıs 20:07 %0 | |
|
winter crash pek güsel değil zaten yaw ama gece görüşü takınca güzel olabilir çünkü karanlık hava bişey görünmüo  
_THE BOONDOCK SAINTS__ |
| |
Üsteğmen
RiqoR MortiS

|  | 05 Haziran 14:12 %0 | |
|
| yeni mapler gelecek diolardı dün ama hala yok osn'de |
| |

|  | 05 Haziran 14:42 %0 | |
|
| http://www.oynasana.com/forum/g3096021#go |
| |
. |
| Albay |  | 05 Haziran 14:44 %0 | |
|
| Bencede çok iyi bir fikir. |
| |
| Albay |  | 07 Ağustos 13:31 %0 | |
|
ambush neden gitti geri gelsin 
! HARDCORE SEN BİZİM HER SEYİMİZSİN ! |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ağustos 13:38 %0 | |
|
sana katılıyorum star yeni maplar isteriz [osne duy sesimizi] |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ağustos 13:44 %0 | |
|
| ben küçük haritalar hariç hepsini isterim |
| |
| Albay |  | 07 Ağustos 13:58 %0 | |
|
135 tane harita var burda secmece yükleseler ya şurdan
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/callofduty4modernwarfare/mod/category1586.html |
| |
| Albay |  | 13 Ağustos 22:02 %0 | |
|
| oynasana size diyorum WET WORK ve KİLL HOUSE isteriz |
| |
| Tuğgeneral |  | 13 Ağustos 23:21 %0 | |
|
Evet eklenmeli
diorum  |
| |
| Tuğgeneral |  | 14 Ağustos 12:08 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: #gF#Mojito*
aslinda sen hiç insanların profillerine bakıp yargılama neden mi?
ortalık coluk cocuk yada hava atmak isteyen insanlarla dolu 100$ lık ekran kartlarinin modellerini koymak yerine (sanki rezil olacaklar) en sondaki modeli seçerler genelde
coluk cocuk demissin ama yasım 14 vede dürüstçe oraya sistemimi yazdım elimdeki o ve onla oynamaya calısıyorum!!!
.
^^
o |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ağustos 12:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: >W|T<SEZAR
coluk cocuk demissin ama yasım 14 vede dürüstçe oraya sistemimi yazdım elimdeki o ve onla oynamaya calısıyorum!!!
14 yetiskin kategorisine girmiyor.
BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR |
| |
| Tuğgeneral |  | 14 Ağustos 12:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Asprox
14 yetiskin kategorisine girmiyor.
BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR
bende onu anlatma ya calıstım yetiskin olmayanlar bile dürüst dawrana bilio ama herkes için demiom:S |
| |
| Tuğgeneral |  | 14 Ağustos 14:41 (14/08, 14:43) %0 | |
|
bütün cocuklar öyle yapıyor demedim sezer ayrıca 14 yaşında biri hala cocuktur ergenlik dönemin bile bitmedi daha senin
Anlatmaya calıstıgım farklı bir olay şu klasik "en yüksek rakamlı kartı seçeyim havam olsun beah" diyen coluk cocuklardan bahsediyorum sende öyleysen yada öyle degilsen beni alakadar etmez.
alıntı: Gönderen: >W|T<SEZAR
.
^^
o
|
| |
Tuğgeneral
fastest killers

|  | 14 Ağustos 14:48 %0 | |
|
zevkler tartışılmaz bence bende cod 2 ye geçtim tekrar daha zevkligeliyor ve gördügü gibi cod 4 serverları baya cok cod2 serverları bir elin parmakları kadar istedigim zamanda cod 4 oynuyorum
alıntı: Gönderen: |iFz|TugaY
cod2 serverlari full dolu cod4 ler bomboş sd server lar bomboş millet tdm oynıo çok gereksiz bir mod
|
| |
Tuğgeneral
RiqoR MortiS

|  | 15 Ağustos 03:30 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: grungeR
135 tane harita var burda secmece yükleseler ya şurdan
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/callofduty4modernwarfare/mod/category1586.html
ABİ KESİNLİKLE KATILIYORUM HEPSİNİ TEK TEK İNCELEDİM VE İÇİNDE GAYET ORJİNAL GÜZEL HARİTALAR VAR BENCE OSN BU OLAYLA BİRAZ İLGİLENSE HİÇ FENA OLMAZ....! !....ARKADAŞLAR ÖNERİM ŞU HEPİMİZ BU ARKADAŞIN GÖSTERDİĞİ SİTENİN LİNKİNİ ÇAĞRI OLARAK ONLİNE DESTEĞE ATALIM VE YENİ MAPLER KONULMASINI RİCA EDELİM....! ! !
you are the ones who must prepared to die... |
| |
Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 15 Ağustos 12:19 %0 | |
|
cod 4 ün tadı farklı cod 2 ninki farklı.Ama yeni bölüm fikrine katılıyorum.Değiştirip durun yaw  |
| |
| |