Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
15/10/08 22:19 Toplam 198 oyuncu 54 sunucu 868 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: 500-650 ytl arası telefon.

dEsIgnstudIE
Oyuncu
17 Mayıs 09:30 %0
w800 hala hic sorunsuz calisiyor ilk ciktiginda aldim arkadaslarimin hepsinde sony ericsson var hic birinde hic bir sorun cikmadi acikcasi...

alıntı:
Gönderen: Corvex.
yuhh brşş asıl sonieriksona para verilmez. kimde gördüysem bozuldu. http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
17 Mayıs 12:55 %0
alıntı:
Gönderen: Corvex.
yuhh brşş asıl sonieriksona para verilmez. kimde gördüysem bozuldu. http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

tabi yav..Samsung telefon mu yaa..Ama müzik,video ve resim diyorsan Tek kelimeyle 5610 derim..

Bir zamanlar Turkish_killer'dı..Ha ha! Ben artrık eski ben değilim DAHA DA PSİKOPATIIIIM!

kolonyağ
fakirdik

19 Mayıs 09:36 %0
5610 aldım arkadaşlar gerçekten başarılı Sennheiser kulaklıkla süper bir cihaz oldu ipod gibi. kullanmanızı tavsiye ederim yardımcı olan arkadaşlara teşkkürler.

[UNDEFEATED]
Oyuncu
19 Mayıs 12:55 %0
geçen arkadaşımla kızılaya gittik 700 ytl vardı cebinde cash
girdik telefoncuya çok temiz sirocco aldık 2.el orjinal kayıtlı fln güzelde telefon özellik merakın varsa bilememde,bu telefonla ortama şeklini koyuyosun(bununda özellikleri iyi gösterif amaçlıda değil telefon sırf.)

Exmaniax
fakirdik

19 Mayıs 13:00 %0
alıntı:
Gönderen: kolonyağ
5610 aldım arkadaşlar gerçekten başarılı Sennheiser kulaklıkla süper bir cihaz oldu ipod gibi. kullanmanızı tavsiye ederim yardımcı olan arkadaşlara teşkkürler.

hayırlı olsun güle güle kullan
dokunmatikmi o

kolonyağ
fakirdik

19 Mayıs 20:47 (19/05, 20:49) %0
yok dokunmatik değil. ekranı çok güzel 16 milyon renk.
tek eksik bulduğum yanı uzaktan kumanda olamıyor. S.E.'de o özellik vardı benmi bulamadım acaba?

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
19 Mayıs 20:56 (19/05, 20:59) %0
alıntı:
Gönderen: kolonyağ

hayırlı olsun...güle güle müzik dinle

Ayrıca 5610 için mini hoparlör çıkmış..Çok güzelmiş..Fiyatı biraz düşerse almayı düşünüyorum..ahanda resmi ; http://europe.nokia.com/EUROPE_NOKIA_COM_3/Find_and_Compare/5610/img/acc_md-6_132.gif

Bir zamanlar Turkish_killer'dı..Ha ha! Ben artrık eski ben değilim DAHA DA PSİKOPATIIIIM!

PnS|GaRBaJoSa*
AbLe

20 Mayıs 12:18 %0
Yalnız bu 5610 bi tek şeyi beğenmedim.O ortadaki uzun tuş telefonun estetiğini aşırı bozmuş.Ne işe yarıyor acaba o tuş.

KsK_aLpEr_C*
Oyuncu
20 Mayıs 12:34 %0
alıntı:
Gönderen: CSR|GaRBa-|F~S5|
Yalnız bu 5610 bi tek şeyi beğenmedim.O ortadaki uzun tuş telefonun estetiğini aşırı bozmuş.Ne işe yarıyor acaba o tuş.

o sürgü..Sola doğru mp3 açıyor sağa doğru radyo açıyor..Güzel bir slaytla açılıyor

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: