tabi yav..Samsung telefon mu yaa..Ama müzik,video ve resim diyorsan Tek kelimeyle 5610 derim.. Bir zamanlar Turkish_killer'dı..Ha ha! Ben artrık eski ben değilim DAHA DA PSİKOPATIIIIM!
5610 aldım arkadaşlar gerçekten başarılı Sennheiser kulaklıkla süper bir cihaz oldu ipod gibi. kullanmanızı tavsiye ederim yardımcı olan arkadaşlara teşkkürler.
geçen arkadaşımla kızılaya gittik 700 ytl vardı cebinde cash
girdik telefoncuya çok temiz sirocco aldık 2.el orjinal kayıtlı fln güzelde telefon özellik merakın varsa bilememde,bu telefonla ortama şeklini koyuyosun(bununda özellikleri iyi gösterif amaçlıda değil telefon sırf.)
alıntı:Gönderen: kolonyağ
5610 aldım arkadaşlar gerçekten başarılı Sennheiser kulaklıkla süper bir cihaz oldu ipod gibi. kullanmanızı tavsiye ederim yardımcı olan arkadaşlara teşkkürler.
yok dokunmatik değil. ekranı çok güzel 16 milyon renk.
tek eksik bulduğum yanı uzaktan kumanda olamıyor. S.E.'de o özellik vardı benmi bulamadım acaba?
alıntı:Gönderen: kolonyağ
alıntı:Gönderen: CSR|GaRBa-|F~S5|
Yalnız bu 5610 bi tek şeyi beğenmedim.O ortadaki uzun tuş telefonun estetiğini aşırı bozmuş.Ne işe yarıyor acaba o tuş.
o sürgü..Sola doğru mp3 açıyor sağa doğru radyo açıyor..Güzel bir slaytla açılıyor Bir zamanlar Turkish_killer'dı..Ha ha! Ben artrık eski ben değilim DAHA DA PSİKOPATIIIIM!