Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 10:20 Toplam 39 oyuncu 47 sunucu 461 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sananee.com ? eski snn ile alakası var mı?

darktrpr

15 Mayıs 09:19 %10
Oynasana.com bünyesinde yönetici olabilmek için x süre Özel Üye olma gibi bir şart aranmamaktadır. Yalnızca sunucu yöneticisi pozisyonu için yalnızca bir kereye mahsus olmak üzere deneme üyeliği (3$) almanız başvuru yapmak için yeterli olmaktadır. Bu kriter; oyuncu sayısı on binler ile ifade edilen bir toplulukta, başvuru yapanların bizlerle aynı vizyona sahip olup olmadığını görebilmek ve gereksiz, kaynaklarımızı boşa harcayacağımız boş başvuruların yapılmasını önlemek amacıyla koyulmuştur. Bu bağlamda, özel üye olup başvuru yapan kullanıcıların da yönetici olması zaten garanti edilmemektedir.

Sunucu Yöneticisi Başvuru Formu içerisinde ise başvuruları detaylı bir şekilde değerlendirebilmemiz amacıyla son derece detaylı sorular bulunmaktadır. Tüm bu kriterler sonucunda bize gelen yüzlerce başvuru içerisinden sadece çok kısıtlı bir kitle yönetici olarak Oynasana.com'da görev alabilmiştir.

Uzaklaştırma konusunda ise Özel Üyeler için herhangi ayrı bir uygulama yapılması söz konusu değildir. Özel Üyelik'in getirmiş olduğu avantajlar tüm hatlarıyla kesin olarak başvuru sayfasında açıklanmış olup bunların dışına çıkılmamaktadır. Oynasana.com yöneticileri Sunucu Kural ve Prosedürlerini kullanıcı farkı gözetmeksizin sıfır tölerans politikamız çerçevesinde uygulamaya devam etmektedir.

Son olarak bazı önemli noktaları tekrar vurgulamak gerekirse.. Oynasana.com'un tüm geliri Oynasana.com içerisindeki hizmetleri devam ettirmek ve oyunculara ücretsiz, kaliteli servis verebilmek için kullanılmaktadır. Oynasana.com bünyesinde para karşılığı yönetici olabilmek ya da uzaklaştırmayı kaldırabilmek gibi uygulamalar bulunmamaktadır. Bütün bu konular farklı konu başlıkları içinde şahsım ya da başka site yöneticileri tarafından defalarca dile getirilmesine rağmen; yalan ifadeler ile kullanıcıların kafasını karıştırmak ve Oynasana.com'u ikinci sınıf olarak bile ifade edilemeyecek, isim ve sloganını Sanane.com'dan çalmış bir grubun açmış olduğu, kötü kelimesiyle bile ifade edilemeyecek hazır bir forum sitesi ile karşılaştırmak ancak çamur atma amacıyla, art niyet güderek yapılabilir. Kafasında soru işaretleri oluşan kullanıcılar için aşağıda verilen konularda yöneticiler tarafından yapılan belli başlı açıklamaları bulabilirsiniz.

Oynasana.com yeni gönüllüler arıyor
 Özel üye olun para ödeyin hileciler yüzünden banlanın
 WCG 2007

alıntı:
Gönderen: Lers
Hmm güya alaya alıyorsunuz siteyi değil mi?
Peki bir adamın admin olabilmesi için en az 3 ay özel üye olma şartı nedir bu sitede ki?
Veya bir oyuncunun ban'ının kalkması için özel üye olma şartı nedir?
Bende şunu sormak istiyorum 3 aylık değilde 1 yıllık üye olsam eşantiyon moderatörlük veriyor musunuz?
Önünüze bakın...

uce
Kablo İnternet Ekibi

15 Mayıs 16:44 %0
http://www.facebook.com.tr

İşte facebook çakması..

Tora

15 Mayıs 17:52 %0
alıntı:
Veya bir oyuncunun ban'ının kalkması için özel üye olma şartı nedir?

En çok kafamı kurcalayan da bu oldu.
Resmen kanıksanmış ve inanılmış bir şey haline gelmiş. Artık zamanında kim salladıysa yer etmiş.
Çamur at izi kalsın.
Özel üyeler de yaptığı hareketin gerektirdiği kadar banlanır, normal kullanıcı da aynı şekilde. Kimsenin de uzaklaştırması bitmeden iptal edilmez, para talep edilmez.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Lers
Oyuncu
15 Mayıs 22:03 %0
Ne acıdır ki siz birlikte çalıştığınız kurumun işleyişinden haberdar değilsiniz.Şunu söylemeden geçemiyeceğim attığım mesajı silmemeniz beni şaşırttı eleştiri kaldırabiliyor olmanızdan müteşekkirim gerçi eleştiri değildi söylediklerim tamamen gerçekti şöyle ki;demişsiniz ki "x süre özel üye olma şartı aranmamaktadır" oyun sunucularından quake serisinden bir oyundu bir tanıdığım sunucu yöneticisi olabilmek için "3 aylık" (3$ değil) özel üye oldu eğer bunu kim şartı koştu diyorsanız danışmanız gereken isim "mag"dır.şartı kendisi koşmuştur...

Sunucularda özel üyelere ayrıcalık uygulanıyor demedim yanlış anlamışsınız,bu olayda yine bir arkadaşım isim vermiyorum banlanmıştı server'dan küfür sebebiyle ve banlanması %100 haklıydı buraya kadar herşey normal ve o tanıdığım adam yaptığı görüşmeler sonucunda 1 ay özel üye olursa banının kalkacağını öğrendi ve ardından özel üye olarak banını kaldırttı..Kim yaptı? Nasıl yaptı? derseniz mag bu konuları çok iyi bilir kendisine ufak yollu bir danışın bilgileri alın derim..

Sananaee.com sitesiyle karşılaştırma yapmadım sadece yeri geldiği için gerçekleri su yüzüne çıkardım tabi Oynasana.com'a ne kadar kızsamda Sananee.com gibi klon bir siteyle karşılaştırmam bile..

alıntı:
Gönderen: darktrpr
Oynasana.com bünyesinde yönetici olabilmek için x süre Özel Üye olma gibi bir şart aranmamaktadır. Yalnızca sunucu yöneticisi pozisyonu için yalnızca bir kereye mahsus olmak üzere deneme üyeliği (3$) almanız başvuru yapmak için yeterli olmaktadır. Bu kriter; oyuncu sayısı on binler ile ifade edilen bir toplulukta, başvuru yapanların bizlerle aynı vizyona sahip olup olmadığını görebilmek ve gereksiz, kaynaklarımızı boşa harcayacağımız boş başvuruların yapılmasını önlemek amacıyla koyulmuştur. Bu bağlamda, özel üye olup başvuru yapan kullanıcıların da yönetici olması zaten garanti edilmemektedir.
Sunucu Yöneticisi Başvuru Formu içerisinde ise başvuruları detaylı bir şekilde değerlendirebilmemiz amacıyla son derece detaylı sorular bulunmaktadır. Tüm bu kriterler sonucunda bize gelen yüzlerce başvuru içerisinden sadece çok kısıtlı bir kitle yönetici olarak Oynasana.com'da görev alabilmiştir.
Uzaklaştırma konusunda ise Özel Üyeler için herhangi ayrı bir uygulama yapılması söz konusu değildir. Özel Üyelik'in getirmiş olduğu avantajlar tüm hatlarıyla kesin olarak başvuru sayfasında açıklanmış olup bunların dışına çıkılmamaktadır. Oynasana.com yöneticileri Sunucu Kural ve Prosedürlerini kullanıcı farkı gözetmeksizin sıfır tölerans politikamız çerçevesinde uygulamaya devam etmektedir.
Son olarak bazı önemli noktaları tekrar vurgulamak gerekirse.. Oynasana.com'un tüm geliri Oynasana.com içerisindeki hizmetleri devam ettirmek ve oyunculara ücretsiz, kaliteli servis verebilmek için kullanılmaktadır. Oynasana.com bünyesinde para karşılığı yönetici olabilmek ya da uzaklaştırmayı kaldırabilmek gibi uygulamalar bulunmamaktadır. Bütün bu konular farklı konu başlıkları içinde şahsım ya da başka site yöneticileri tarafından defalarca dile getirilmesine rağmen; yalan ifadeler ile kullanıcıların kafasını karıştırmak ve Oynasana.com'u ikinci sınıf olarak bile ifade edilemeyecek, isim ve sloganını Sanane.com'dan çalmış bir grubun açmış olduğu, kötü kelimesiyle bile ifade edilemeyecek hazır bir forum sitesi ile karşılaştırmak ancak çamur atma amacıyla, art niyet güderek yapılabilir. Kafasında soru işaretleri oluşan kullanıcılar için aşağıda verilen konularda yöneticiler tarafından yapılan belli başlı açıklamaları bulabilirsiniz.
 Oynasana.com yeni gönüllüler arıyor
 Özel üye olun para ödeyin hileciler yüzünden banlanın
 WCG 2007

Lers
Oyuncu
17 Mayıs 04:36 %0
Bir günden fazla süredir yöneticilerin cevap yazacak birşey bulamaması bile durumun vahimliğini gözler önüne seriyor yani sizler bile buranın işleyişinden haberdar değilsiniz.Yönetici forum'unda tartışmaya davet ediyorum bu konuyu.

converse.
Oyuncu
18 Mayıs 12:02 %0
Oyun oynuyorsam sananee Türkiyenin Online Gaming Merkezi

Don't tell me what i can't do!

Corvex.
fakirdik

19 Mayıs 14:03 %0
insan sizene banane falan yapar aga

alıntı:
Gönderen: ibolupin

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

mag
Albay

Albay
19 Mayıs 14:28 %0
Geçmiş dönemlerde sunucu yöneticiliğinden uzaklaştırılan bir arkadaşımızın sahte kullanıcı hesabıyla attığı karalama amaçlı iddiaları gerçek olmasalarda yanıtlamakta fayda var.

Yönetici başvurusu için yapmak için darktrpr'in de belirttiği gibi en ufak özel üyeliğin sadece 1 defa alınması yeterlidir. Bu durumun herhangi bir istinası yoktur, olmamıştır.

Bu kuralın en temel sebebi sahte başvuruları önlemektir. Birden fazla başvuru yapanlar, yetişkin olmayıp başvuru yapanlar bu şekilde önlenmektedir.

Özel üyelerin banlanmalarıyla ilgili olarak özel üyelikleri boyunca bir defa banlarının (hile dışında) iptalini talep etme hakları bulunmaktadır. Bu talep sunucu yöneticilerince değerlendirilir ve uygun görülürse uygulanır.

ibolupin
Oyuncu
20 Mayıs 01:52 %0
ilmiyorumda benım yazdıgımın sılınmesı bıraz kaba geldi en azından editleseydinn Yasak falan diye yanlış ne yapdımda sıldın yazdıgım mesajı arkadasların sorusuna cevap verdimm eger yanlış bişey diyosan ozeldende mesaj atabılırsınız... eski olanı canlandırmak için bişeyler yaptık sadece....

Ama sizin pek hosunuza gitmemiş sanırsamm ozaman siz acın sizinkine girelim.

Tora

20 Mayıs 04:13 %0
alıntı:
ilmiyorumda benım yazdıgımın sılınmesı bıraz kaba geldi en azından editleseydinn Yasak falan diye yanlış ne yapdımda sıldın yazdıgım mesajı arkadasların sorusuna cevap verdimm eger yanlış bişey diyosan ozeldende mesaj atabılırsınız... eski olanı canlandırmak için bişeyler yaptık sadece....
Ama sizin pek hosunuza gitmemiş sanırsamm ozaman siz acın sizinkine girelim.

Sunucu ve site reklamları yasaktır, bu sebeple mesajların gösterimden kaldırılması kurallar gereği yapılan bir yaptırımdır.

Oyun sunucuları bulunan ve hizmet veren bir sitede, bir başka sunucunun reklamının yapılması hiç hoş ve etik değil.
Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ibolupin
Oyuncu
21 Mayıs 02:51 %0
cevapların hepsini kontrol ederseniz ve konuya bakarsanız belki reklam veya ona benzer bişey gorursunuz... cevapları dikkatli okuyyunuz...

Tora

21 Mayıs 04:00 %0
alıntı:
cevapların hepsini kontrol ederseniz ve konuya bakarsanız belki reklam veya ona benzer bişey gorursunuz... cevapları dikkatli okuyyunuz...

Alenen sunucu ip'si veriyorsunuz. Bu gayet açık ve yaptırım gereken bir hareket.
Konu içeriğindeki tartışmada sitenizin adresinin verilmesi zaten normal karşılanan birşey. Fakat hangi site olduğunu belirtmekten öteye gittiğiniz zaman müdahale edilmesi gerekiyor.

Comanchero.

Moderatör
21 Mayıs 15:12 %0
alıntı:
oyun sunucularından quake serisinden bir oyundu bir tanıdığım sunucu yöneticisi olabilmek için "3 aylık" (3$ değil) özel üye oldu eğer bunu kim şartı koştu diyorsanız danışmanız gereken isim "mag"dır.şartı kendisi koşmuştur...
Sunucularda özel üyelere ayrıcalık uygulanıyor demedim yanlış anlamışsınız,bu olayda yine bir arkadaşım isim vermiyorum banlanmıştı server'dan küfür sebebiyle ve banlanması %100 haklıydı buraya kadar herşey normal ve o tanıdığım adam yaptığı görüşmeler sonucunda 1 ay özel üye olursa banının kalkacağını öğrendi ve ardından özel üye olarak banını kaldırttı..Kim yaptı? Nasıl yaptı? derseniz mag bu konuları çok iyi bilir kendisine ufak yollu bir danışın bilgileri alın derim..

nolmuşki benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var...

The child is grown , the dream is gone...

^5AW|^9ErK^1@^9N
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Anti WhciLer

21 Mayıs 17:06 (21/05, 17:07) %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Adminlik başvurusu 15 YTL. 3-5 tane alırsam toptan alış indirimi yapıyorlar mı acaba..

en azından fiyat biçilmiş burdaki gibi çeşitli oyunlar yapılmamış...
Adminlik başvurusu içim özel üye olmak şartı koşan osn..
Ve o başvurulara cvp dahi atmıyorlar ne olumlu ne olumsuz serverlar küfür dolu wh desen war millet kaçar tabi oraya anlamsız rütbe düşümleri sebepsiz ban yemeler ispatsız daha neler neler...
Bi atasözü derki
Ne ekersen onu biçersin

Anti WhciLer Resmi Sitesi
www.antiwhciler.tr.gg

Comanchero.

Moderatör
21 Mayıs 17:16 %0
alıntı:
Gönderen: ^5AW|^9ErK^1@^9N

Ve o başvurulara cvp dahi atmıyorlar ne olumlu ne olumsuz serverlar küfür dolu wh desen war millet kaçar tabi oraya anlamsız rütbe düşümleri sebepsiz ban yemeler ispatsız daha neler neler...
Bi atasözü derki
Ne ekersen onu biçersin
www.antiwhciler.tr.gg

alıntı:
Gönderen: mag
Yönetici başvurusu için yapmak için darktrpr'in de belirttiği gibi en ufak özel üyeliğin sadece 1 defa alınması yeterlidir. Bu durumun herhangi bir istinası yoktur, olmamıştır.
Bu kuralın en temel sebebi sahte başvuruları önlemektir. Birden fazla başvuru yapanlar, yetişkin olmayıp başvuru yapanlar bu şekilde önlenmektedir.

gözleri görmeyenler ve görmek istemeyenler için kalın kalın yazalım istek olursa italik ve altıçizili olarakta yapabilirim...

The child is grown , the dream is gone...

Denas
Orgeneral

Orgeneral
21 Mayıs 17:46 %1
alıntı:

Bi atasözü derki
Ne ekersen onu biçersin
www.antiwhciler.tr.gg

Eğer bu siteyi sevmiyorsan verdiği hizmeti beğenmiyorsan gidersin .

Tora

21 Mayıs 18:28 %1
alıntı:

Bi atasözü derki
Ne ekersen onu biçersin
www.antiwhciler.tr.gg

1- "Serverlar küfür dolu" - Küfür edene nasıl engel olunabiliyor?
2- "Wh desen var" - Engelleyebilmiş server varsa bilelim.
3- "Anlamsız rütbe düşmeleri" - Ceza alanın rütbesi otomatik düşüyor, demek ki ceza almışsın
4- "Sebepsiz ban" - Her uzaklaştırma sebebi yetkili tarafından belirtilir ve kanıtlara sisteme yüklenir. Kanıtsız uzaklaştırma sistem açısından mümkün bile değil.

Bunları belirttikten sonra küfür edenleri ve hile yapanları bizlere ilettiğiniz sürece gerekli ceza uygulanacaktır. Yoğunluk veya yöneticilerin iş, okul, özel hayatı sebebiyle geç cevaplanan çağrılar olabilir, yönetim gönüllü çalışmaktadır.

^5AW|^9ErK^1@^9N
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Anti WhciLer

22 Mayıs 12:59 (22/05, 13:09) %0
peki bu kanıtlar bize neden sunulmuyor ? Nerden bileyim böle bişi yaptıgımı belkide unuttum o ss yi kullanıcıyada gönderin adamda kendi gözüyle görsün itiraz edemesin. Kötü bişeymi şimdi bu ??
Ayrıca xfirede bütün serverlarda pb var wh açılamıyor demekki engellenebiliyor.
Evet 1 defaya mahsus özel üyelik denmiş özel üyelige teşvik bu kaç yıllık üyeler var bunda onlara bence öncülük yapılmalıydı.
Bende üye oldum başvuru yaptım 2 aya yaklaştı hiçbi cevap yok buda tezimin ispatıdır...

İstek olursa almancada yazabilirim ?

Bu sitenin kaynagı burdaki kullanıcılardır.Bu kadar kullanıcı olmasa site reklam alamaz döner sermaye çöker site yönetim tarafından kapatılır.Siz burdaki kişileri xfireye kaptırırsanız ki bu akış devam ediyor üye sayınız azalmaya başlıcak sonun başlangıcı gibi bişi olucak burda sizin iyiliginiz açısından söylüyorum ben.Yönetici insanlara alaycı yaklaşırsa düşününki serverlar ne Haldedir ? Önce insanlara daha nazik yaklaşın olayların çözümü için gereken ne varsa yapın.
Bi atasözü derki;
Balık baştan kokar

Anti WhciLer Klanı Resmi Sitesi
www.antiwhciler.tr.gg

Denas
Orgeneral

Orgeneral
22 Mayıs 16:12 (22/05, 16:24) %0
alıntı:
peki bu kanıtlar bize neden sunulmuyor ? Nerden bileyim böle bişi yaptıgımı belkide unuttum o ss yi kullanıcıyada gönderin adamda kendi gözüyle görsün itiraz edemesin. Kötü bişeymi şimdi bu ??
Evet 1 defaya mahsus özel üyelik denmiş özel üyelige teşvik bu kaç yıllık üyeler var bunda onlara bence öncülük yapılmalıydı.
Bende üye oldum başvuru yaptım 2 aya yaklaştı hiçbi cevap yok buda tezimin ispatıdır...
Bu sitenin kaynagı burdaki kullanıcılardır.Bu kadar kullanıcı olmasa site reklam alamaz döner sermaye çöker site yönetim tarafından kapatılır.Siz burdaki kişileri xfireye kaptırırsanız ki bu akış devam ediyor üye sayınız azalmaya başlıcak sonun başlangıcı gibi bişi olucak burda sizin iyiliginiz açısından söylüyorum ben.Yönetici insanlara alaycı yaklaşırsa düşününki serverlar ne Haldedir ? Önce insanlara daha nazik yaklaşın olayların çözümü için gereken ne varsa yapın.
Bi atasözü derki;
Balık baştan kokar
www.antiwhciler.tr.gg

Punk Buster Hile kesin önlüyor diye kim demiş . X fire servelarinda hiç mi hile yapan yok ?
Bir Denas Atasözü
Yorum yok .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

Touch&Go

27 Mayıs 13:04 %4
alıntı:

Evet kötü birşey, Şikayette bulunan oyuncunun gizliliğini koruma amacıyla gönderilen ekran görüntüsü ve demolar hiçbir zaman diğer oyuncularla paylaşılmamaktadır.

alıntı:

Geçen sene PB ile ilgili yazdığım bir yazıdan alıntı:
(http://www.oynasana.com/forum/g2982636#go)

Punkbuster olayına gelirsek, piyasadaki bütün hile dosyalarını ben şahsen indirdim denedim ve punkbuster'a yakalanan birçok hile olduğu gibi punkbuster'a yakalanmayan da birçok hile mevcut. Birçok yerde Punkbuster nasıl atlatılır veya Punkbuster'dan ban yedim nasıl oyuna giricem için methodlar mevcut. Buna karşılık Punkbuster sunucuda sadece bir polis, hile tespit ettiği anda oyuncuyu atıyor ses seda çıkartmadan. Oyuncu banlansa bile birkaç saat içerisinde PB'ye yakalanmayan başka bir hile bulup sunucuya geri dönebilir.

Bu yüzden PB yerine birkaç farklı sistemi kullanıyoruz. Sadece dün bu sistemi kullanarak 25'e yakın kişi sunuculardan 3 ay uzaklaştırıldı.

PunkBuster'ın çözüm olduğunu hala düşünüyorsanız sizin için 3 adet sunucu sunucular ekranının en altında sizi bekliyor. Sunucuda sende hile var diye yerli yersiz ithamlarda bulunmak yerine madem PunkBuster'ın çözüm olduğunda kararlısınız, bu sunucularda doyasıya oynayabilirsiniz.

Bunun dışında yüksek rütbeli oyuncuların girebildiği sunucularda oynamaya özen göstermeniz durumunda, çok daha temiz ve kaliteli oyun oynama şansınız var.

alıntı:

Yönetici başvuruları değerlendirilirken oyuncunun nekadar zamandır üye olduğu ve sicili tabiki önem verdiğimiz bazı noktalar. Bunun dışında yönetici başvuruları sadece belli ihtiyaç duyulan periyodlarda değerlendirilmekte, olumlu durumlarda oyuncuya bildirilmekte, olumsuz durumlarda ise ilerideki alımlarda tekrar değerlendirileceğinden bir geri dönüş yapılmamaktadır.

alıntı:
Bi atasözü derki;
Balık baştan kokar
www.antiwhciler.tr.gg

Yukarıda türkçe olarak belirtilmiş olan kısmı aynen hatırlatmak gerekirse "Oynasana.com'un tüm geliri Oynasana.com içerisindeki hizmetleri devam ettirmek ve oyunculara ücretsiz, kaliteli servis verebilmek için kullanılmaktadır." "yönetim gönüllü çalışmaktadır."
Bu sebepten herhangi bir döner sermaye sistemiyle sitenin gelirlerinin yöneticilere dağıtılması söz konusu değildir.

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: