Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 13:12 Toplam 91 oyuncu 50 sunucu 676 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sh!t vs ds (chapter 3)

^1Sh!T~^9SeLcuK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
17 Mayıs 21:52 %0
alıntı:
Gönderen: TF^1|^7pAzGoMeZ

ama arkadaş haklı yemekte öğün atlamamak lazım

yaa bisey dicem cok ağir kaccak onun için solemiyim karsidakileri RENCİDE etmemek icin

Zatarra.
Albay
Albay
17 Mayıs 21:55 %2
Tebrikler sh!t klanı ii maç olmuş...

^1Sh!t|^9MeTaL
Üsteğmen
Üsteğmen
17 Mayıs 22:00 %0
yavrum benim..

Y4s3f.
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Mayıs 22:02 %0
alıntı:
Gönderen: cH^1!^7vaL^1.
demoyu izleyeceğiz tabi ki ama bana f12 yapar gibi geldi tabi bomba patlarken vs vs vs kasmışta olabilir teknik hata felan ama genede üslubumu bozmamaya çalışıyorum yemek yemem gerektiğini en baştan ultraya söylemiştim kaçtı demeniz ayıp üstelik petrov dışında hepiniz kazmasınız (ultra sayılmaz o diğerleridnen daha iyi)

tsk ederım canum oleyız valla

^1Sh!T~^9SeLcuK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
17 Mayıs 22:03 %0
alıntı:
Gönderen: cH^1!^7vaL^1.
demoyu izleyeceğiz tabi ki ama bana f12 yapar gibi geldi tabi bomba patlarken vs vs vs kasmışta olabilir teknik hata felan ama genede üslubumu bozmamaya çalışıyorum yemek yemem gerektiğini en baştan ultraya söylemiştim kaçtı demeniz ayıp üstelik petrov dışında hepiniz kazmasınız (ultra sayılmaz o diğerleridnen daha iyi)

canim benim eğer kndine cok guveniyorsan gel senle teke tek yapap bi ara yiyosa cevabını bekliyom...

Herbie
FonDip

17 Mayıs 22:20 %0
alıntı:
Gönderen: DesPaciO

tsk ederım canum oleyız valla

alper abi ben şakasına dedim valla alındın mı

.^3ultr^1A^3slan
Albay
Albay
17 Mayıs 23:37 %0
alıntı:
Gönderen: TF^ | ^7 cH!vaL

ama yenilmemiz ultranın metalin selcugun oynamayı bilmeyen silahı ağaç dalı sanan biri olduğunu değiştirmez

Oynamayı bilmeyenlere yenilmek nasil bir duygu.Ha yok bu macta sadece Petrov oynadi diyorsan baska ss lerde koyayım seni gectigim Yazık etme kendine Kendini kucultme sus bise sansınlar bari

Herbie
FonDip

17 Mayıs 23:41 %0
alıntı:
Gönderen: ^1Sh!t|^9ultr^3A

Oynamayı bilmeyenlere yenilmek nasil bir duygu.Ha yok bu macta sadece Petrov oynadi diyorsan baska ss lerde koyayım seni gectigim Yazık etme kendine Kendini kucultme sus bise sansınlar bari

asdasd öpecem seni ultra yakalarsam ueuhehe

Dorukcan*
Oyuncu
18 Mayıs 01:10 %0
Dün hayko cepkin ve şebnem ferahın performansları iyiydi

^^00cTl^1HeLLBoY
Albay
Albay

The CoD LoRdS

18 Mayıs 10:08 %0
tarAAafsız bir yorumcu olarak arada fazla bir fark göreMMMedim
acaba petrov olmadan bu maça çIIIIkılsa ???
maçı taKKKip ettiğimde 2.map bazıları map sonunda anca adam vurdu fakelerin konuştuğu bi maç gibi geldi??

^1Sh!t|^9MeTaL
Üsteğmen
Üsteğmen
18 Mayıs 10:57 %0
o dediğin lafa geldi sanırım hellboy.. 2.map radikal bi karar alıp bizim mapimizin olmadığı bir mapte oynadık burgundy de.. amacımız rakip takımı şaşırtmaktı çünkü biliyorlardıki bizim mapin carentan olduğunu. bizde taktik değiştirdik ve burgundy açtık. evet en baslarda biraz batırdım çünkü burgundy fps i düşük bir map zaten fps alamayan biri olarak benim icin kabustu. ama amerikana gecince metal show basladık

^1Sh!t|^9MeTaL
Üsteğmen
Üsteğmen
18 Mayıs 11:02 %0
o olmasa bu olmasa az yiyinde sizde klanlarınıza kaliteli oyuncu katın fake make diyede çamur atmayın. bu şeye benziyor. c.ronaldo manchestar da olmasa manchaster şampiyon olamaz gbi bişi. komik.

.^3ultr^1A^3slan
Albay
Albay
18 Mayıs 21:30 %0
alıntı:
Gönderen: ^1Sh!t|^9MeTaL
o olmasa bu olmasa az yiyinde sizde klanlarınıza kaliteli oyuncu katın fake make diyede çamur atmayın. bu şeye benziyor. c.ronaldo manchestar da olmasa manchaster şampiyon olamaz gbi bişi. komik.

hay bin yasa guzel örnek vermissin.

Hellboyun tarafsızlıgına inanmak isteyen var mi?

pAzGoMeZ.ALk_?
co9

19 Mayıs 17:52 (19/05, 17:52) %0
alıntı:

hay bin yasa guzel örnek vermissin.
Hellboyun tarafsızlıgına inanmak isteyen var mi?

var ben inanıyorum çünkü kendisi kardeşim olur dürüst bi insandır abisini örnek almış kerata

^1Sh!T~^9SeLcuK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
19 Mayıs 18:33 %2
alıntı:
Gönderen: ^^00pAzGoMeZ^1#

var ben inanıyorum çünkü kendisi kardeşim olur dürüst bi insandır abisini örnek almış kerata

abisini ornek aldiysa işimiz war walla

^^02Huxley
Oyuncu
19 Mayıs 18:40 %0
ajdar dünya turnesine çıkıyormuş

^1Sh!T~^9SeLcuK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
19 Mayıs 18:51 %0
alıntı:
Gönderen: ^^02Huxley

konuyla ne alakasi war

.^3ultr^1A^3slan
Albay
Albay
20 Mayıs 14:33 %0
alıntı:

akraba???

^^02Huxley
Oyuncu
20 Mayıs 21:24 (20/05, 21:25) %0
alıntı:

akraba???

klişe cevaplardan, aşın kendinizi, becerebilirseniz tabi

.^3ultr^1A^3slan
Albay
Albay
20 Mayıs 21:36 %2
alıntı:

klişe cevaplardan, aşın kendinizi, becerebilirseniz tabi

valla konu baslıgı ve konu butunluguyle senin yazdıgın cevaba klişe cevaptan başka bişi de verilmez yani sen aşmıssın kendini saol biz almayalım

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â