Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/07/08 10:13 Toplam 99 oyuncu 55 sunucu 666 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod 4 te buuşma..istanbul ayağı yaqında : )

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Mayıs 20:05 %0
tüh ya ayıp olmuş valla gelmeyecek olan neden gelecem dedi madem ne adamlarsınız ya keske son kez bi konussaydınız ya cagante gecmis olsun kardes bu arada

^9KoD|^1korn_37
Tuğgeneral
Tuğgeneral
11 Mayıs 20:27 %0
alıntı:
Gönderen: Caqante*
Görülen o ki herkez yalan olmuş.
Saat 1 dedim die sizleri bekletmim die 80le selimiyeden kadıkoye giderken karının biri atladı onume.yolun ortasında bi tane ağaç vardı kırdım direksiyonu ağaca doru; ya ağaça ya kadına.Tam kırdım direksiyonu sağ taraftaki mezarlık duwarına çarptım.Sağ far sağ alt kaput iptal.Leon 07 model kaskoyu bozdurmak istemiyorum arabanın ilk kazası 1-2 milyar içerdeyim.
oLan mala olsun ama kadın hatalı olmasına karşın çemkirmeye başladı.Ben sinirden elim ayağım boşaldı kadını dowucektım.Nese kaldırdım o halde geldım kadıkoe..Ne kimse war ne bişe..Demek ki kimseye güvenmemek gerekiyormuş..Daha önce palantis ve ogameden buluşmuşluğum oldu ama ilk defa bole bir olayla karşilasiorm..En güvendıgım adamlar bile habersiz biraqtilar beni ( Try-uurcan-hunter ) Sebebleriniz ne olursa olsun sizden haber beklerdim..Olayı kişileştirmek değil amacım ama o kaza anında ben sizi düşünebiliosam sizinde bana bi tel uzaklığında oldugumu hatırlatmama gerek yok.Bundan sora ne yaparsanz ne ayarlarsnz bilmem iyi eğlenceler mekanlar cafeler sizin olsun eyw.
Not:Aranızda tek haber veren korn du.teşekkur ederim kendisine.
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

gecmis olsun kardesim saolasın sorun deil burası bi arkadaslık ortamı we werdimiz sözü tutarız gelemiosamda ararım gelemiom derim bu kadar basit sizinle tanısmak güzel olurda ama nasip degilmis ins bidahaki sefere gecmis olsun tekrardan kardesim...

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Mayıs 22:18 %0
biz 3 kişi gelcektik shutter-velox-ben; benım telefonum 1 aydır kapalı kontör yuklemediğim için anlaşmştk ctesi gunnden. 11.30 da meydanda toplanıp gitcektik. gece ateşim fln çıktı ben söledim çocuklara eğer sabaha hasta olursam ben gelemem diye. sabah durum malum ateşler içindeyim annemin telefonunda shutter a ancak msj çekebildim akşama doğru 5 gibi fln yatakdan çıkabildim. ben bunu daha öncede yazmştm gelemediğim içinde çok üzüldüm ama bahsettiğin gibi bi olayın olması beni dahada üzdü kimsenin gelmemesi komik ve düşündürücü.

Your hopes are my games...

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
12 Mayıs 00:38 %0
herkesin sorunları olabılır.Gelmeme nedenleri olabılır anlıyorum bunları benım tek kızdığım ve kırıldığım nokta haberim olmaması.Sadece benim haberim değil diğer arklarında olabılır en azından gelmiyecegıne dair teli gectım osnden msj atabılırdınız.1.30 civari cafeye gittim kontrol etmeye siteyi.Nese olan oldu gecen gecti..Bundn sora ayarlarsnz kendınız eğlenırsınız kafanıza gore..aeo..

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

|4D|Uurcan
Albay
Albay
12 Mayıs 01:29 %0
alıntı:
herkesin sorunları olabılır.Gelmeme nedenleri olabılır anlıyorum bunları benım tek kızdığım ve kırıldığım nokta haberim olmaması.Sadece benim haberim değil diğer arklarında olabılır en azından gelmiyecegıne dair teli gectım osnden msj atabılırdınız.1.30 civari cafeye gittim kontrol etmeye siteyi.Nese olan oldu gecen gecti..Bundn sora ayarlarsnz kendınız eğlenırsınız kafanıza gore..aeo..

Herşeyden önce allah korumuş biryerine birşey olmamış veyahut bu kaza bir insanın canına maal olmamış çok geçmiş olsun...

Gelelim buluşma konusuna ben burada nedenini yazamıyacağım ,ama bilki haber vermeme konusnda çok haklısın ; sende dileyebilceğim tek şey kuru bir özür olucak...

Cr / Rothstein'
Oyuncu
12 Mayıs 09:41 %0
Başına gelenlerden dolayı çok üzüldüm, geçmiş olsun.
Haber verecektim ama forumdan banlıydım, bu yüzden siteye pek uğramadım, telefon etmekte aklıma gelmedi açıkçası. Özür dilerim tekrar geçmiş olsun.

^^00TpT - KaSaP
Binbaşı

Binbaşı
13 Mayıs 02:09 %0
BENCE ANADOLU YAKASI OLSUN

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Mayıs 05:36 %0
alıntı:
Gönderen: dS`^3KaSaP
BENCE ANADOLU YAKASI OLSUN

herşeyden bihaber ii niyetli arkadaşı yılın forum üyesi seçmek istiyorum...

Your hopes are my games...

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Mayıs 15:17 %0
Tamam anadolu yakası olsun bari :d biliorm sabrımı denıosnz ama sizin oyunlarınıza kanmıcam : )

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

17 Mayıs 00:23 %0
alıntı:
Görülen o ki herkez yalan olmuş.
Saat 1 dedim die sizleri bekletmim die 80le selimiyeden kadıkoye giderken karının biri atladı onume.yolun ortasında bi tane ağaç vardı kırdım direksiyonu ağaca doru; ya ağaça ya kadına.Tam kırdım direksiyonu sağ taraftaki mezarlık duwarına çarptım.Sağ far sağ alt kaput iptal.Leon 07 model kaskoyu bozdurmak istemiyorum arabanın ilk kazası 1-2 milyar içerdeyim.
oLan mala olsun ama kadın hatalı olmasına karşın çemkirmeye başladı.Ben sinirden elim ayağım boşaldı kadını dowucektım.Nese kaldırdım o halde geldım kadıkoe..Ne kimse war ne bişe..Demek ki kimseye güvenmemek gerekiyormuş..Daha önce palantis ve ogameden buluşmuşluğum oldu ama ilk defa bole bir olayla karşilasiorm..En güvendıgım adamlar bile habersiz biraqtilar beni ( Try-uurcan-hunter ) Sebebleriniz ne olursa olsun sizden haber beklerdim..Olayı kişileştirmek değil amacım ama o kaza anında ben sizi düşünebiliosam sizinde bana bi tel uzaklığında oldugumu hatırlatmama gerek yok.Bundan sora ne yaparsanz ne ayarlarsnz bilmem iyi eğlenceler mekanlar cafeler sizin olsun eyw.
Not:Aranızda tek haber veren korn du.teşekkur ederim kendisine.

Tüm forum önünde caqanan özür diliyorum kardeşim diyip çok kalbini kırdım bu aralar.Buluşma günü sınavım vardı . Yoksa ilk isim yazdırandım . Gelicektim mutlaka . Oyunda tanışmamıza rağmen iyi samimiyet kurduk ve kardeş gözüyle bakıyoruz birbirimize . Hıyarlık ettim 1 kaç daha yüzünden tekrar af diliyorum ....

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Mayıs 00:28 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe

Tüm forum önünde caqanan özür diliyorum kardeşim diyip çok kalbini kırdım bu aralar.Buluşma günü sınavım vardı . Yoksa ilk isim yazdırandım . Gelicektim mutlaka . Oyunda tanışmamıza rağmen iyi samimiyet kurduk ve kardeş gözüyle bakıyoruz birbirimize . Hıyarlık ettim 1 kaç daha yüzünden tekrar af diliyorum ....

Estafurullah.Affetmek büyüklüktür.Benim sana olan sitemim kırgınlıktı sadece.Dediğin gibi oyunda tanışmamıza rağmen diğerlerinden farklısın benim için.Kardeşim dediğim insana hayatımın hangi yerinde olursa olsun sırt dönmem büyük yanlış görmedikçe.Hakkım helaldir.

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

17 Mayıs 00:53 %0
alıntı:

Estafurullah.Affetmek büyüklüktür.Benim sana olan sitemim kırgınlıktı sadece.Dediğin gibi oyunda tanışmamıza rağmen diğerlerinden farklısın benim için.Kardeşim dediğim insana hayatımın hangi yerinde olursa olsun sırt dönmem büyük yanlış görmedikçe.Hakkım helaldir.

Eyw. kardeşim büüksün

CatLikeThief
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Mayıs 01:58 %0
efsanesiniz abi yarıldım ya

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön