Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
16/10/08 00:59 Toplam 130 oyuncu 54 sunucu 512 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Forever server 5

^^11ZzT|G/C
Korgeneral
Korgeneral

Goreve Cagri

06 Mayıs 22:56 %2
Oyuncular
^00Ng|suikast
[CKM]LeoNiDaS
|F~S5|CoBRa
^11ZzT|F~S5|
|LoS|buzocan
kazandibi
CSR|GaRBa-|F~S5|

bide seth G/C vardi

neyse saat 22:55 en son bu satte çiktik gene bi halt olmadi dip ten geyikten başka

|BT|artilery271
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 11:34 %0
ee ben gelmedimmi zzzttt barbarturk olarak. sildim 5i temizledim çıktım ya hani :S. aşkolsun yani darılırım.

tiskiniyorum dedim dünyalı...

^^11MTT
Oyuncu
07 Mayıs 12:47 %0
beyler bakın herkes girmediiz diyor ve bunu farklı kişiler diyor o halde bi saat belirlenip o saatler arsı normal servera gireceğimize s5e girsek nasıl olur

LoS#

solideray
Yarbay
Yarbay
08 Mayıs 12:25 (08/05, 12:26) %0
alıntı:
Gönderen: CSR|GaRBa-|F~S5|
Soldicim en kısa zamanda seni de aramıza bekliyoruz.

Eyvallah kardeş össyi bi halledem gelip server 5 in tozunu attırcam
Keskin nişancı nasıl oluyor görsünler

^^11ZzT|G/C
Korgeneral
Korgeneral

Goreve Cagri

09 Mayıs 00:33 %2
alıntı:
Gönderen: |BT|artilery271
ee ben gelmedimmi zzzttt barbarturk olarak. sildim 5i temizledim çıktım ya hani :S. aşkolsun yani darılırım.
tiskiniyorum dedim dünyalı...

yoklama yaptıgımda pusudaydın sanırım arti tabi sende gelmiştin, s5 i dağıttıgın için kasten yazmadım yok ya bilmeden olmus kusura bakma

PnS|GaRBaJoSa*
AbLe

10 Mayıs 14:41 %2
bazı olumsuz eleştiriler alıyoruz.klanı kurdunuz ama genede dolduramadınız server deniyor.osn nin şu yeni harita paketi tüm server lara monte edilmeden o server dolmaz.oynamak isteyen adam hiç bir download yapmadan girebileceği serverlar varken neden 107 mb gibi büyük bir dosya isteyen server a girsin ki.

^4MBbuzocan1
Binbaşı
Binbaşı
10 Mayıs 16:44 %2
herkesi s5 bekliyom su an orda spector olarak oyuncu akadaslari bekliyom haydi s5 sahip cıkın

^^33|PnS|suikast
Korgeneral

Korgeneral

AbLe

10 Mayıs 17:30 %0
şu an buzocanla spec bekliyoz geli da :S

^^11ZzT|G/C
Korgeneral
Korgeneral

Goreve Cagri

10 Mayıs 17:49 (10/05, 17:51) %0
Oyuncular
|LoS|buzocan
^00Ng|suikast
^11ZzT|F~S5|
^00|PnS|Creep

s5 ciler bekleniyor...

^^11ZzT|G/C
Korgeneral
Korgeneral

Goreve Cagri

10 Mayıs 20:19 (10/05, 20:32) %0
buzo suikast ve ben bu saate kadar ( + - 2 saat) bekledik (gelip gidenler oldu tabii) kimse aglamasin girmiyorlar diye çünkü kimse gelmiyor

droneTr
Oyuncu
11 Mayıs 10:51 %0
adına klan bile kurdunuz serverin yine gelip giden yok su map pack ı bi kaldırın bakın insanlar nası geliyo

By Graphic

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
11 Mayıs 16:18 %0
ben yaklasık 1 ay gibi bir süre oyuna giremicegim icin beni beklmeyin

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Mayıs 22:12 %0
ya beyler griom ben giriom mesela toplam 8 kişi varsa bunun 5 yada 4 ü oynuyo nie spec beklionuz yapmayın böle ya :S:S

dün gıcık oldum buzo bi el oynuyo spec oluo bi el oynuyo spec oluo zzt de öle yapmayın böle :S:S

^^11ZzT|G/C
Korgeneral
Korgeneral

Goreve Cagri

12 Mayıs 00:01 %0
alıntı:
Gönderen: ^8|F~S5|^2CoBRa
ya beyler griom ben giriom mesela toplam 8 kişi varsa bunun 5 yada 4 ü oynuyo nie spec beklionuz yapmayın böle ya :S:S
dün gıcık oldum buzo bi el oynuyo spec oluo bi el oynuyo spec oluo zzt de öle yapmayın böle :S:S

dün ben oynadim 2 saat sürekli. sonra isim çikti, oyundan çikmak yerine en son spec bekledim kalabalık olsun diye iş bitti bi geldim herkez çıkmış ne yapiim :S

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
12 Mayıs 10:07 %0
ne server 5i 5 mi kaldi bi zamanlar vardi iyidi güzeldi hosdu ama artik osn sarmiyor 12213 tane nade ile ugrasamam yaslandik artik gencken seksek oynayarak kaciyorduk isin asli artik cogumuz sdye kaptirdik firsat kalmiyor 2 dakka ctf atalim stres atalim günde 1 saat tdm oynayabilirsem seviniyorum o derece

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
12 Mayıs 17:44 %0
ümidimizi kesmedik

-SPECE HAYIR!----

ha bazen bende spec duruom ama ya yemek yemeye gittiğimde yada çöp atmaya gittiğimde

Herbie
FonDip

12 Mayıs 17:47 %0
bende geleyim mi s5 e

^^11MTT
Oyuncu
12 Mayıs 19:25 %0
sen sus gelme sen yaptığını unutmmadım harbi

LoS#

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Mayıs 19:50 %0
mtt olum sen karışma la gelen gelsin allahalla

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
14 Mayıs 20:40 %0
ctf 5 misyonerleri gibi bişey olmuşsunuz lem.bu kadar ciddiye almayın bence

^^70FranT!c
Oyuncu
15 Mayıs 00:14 %0
Beyler ben işin aslını söyleyim. Sabahları ctf5 ctf23 ctf24 boş oluyo. ve genelde iyi oyuncular boş servera ilk giren kişi olmak istemiyo.Biri ctf ye gircekse herzamanki gibi 23 ve 24. sunucular dolcak nasılsa ben gireyim millet gelir mantığıyla hareket ediyo.

Ben diyorum ki sabahları oyuna girerken 23 e 24 e değil ctf5 e girin 3 gün üstüste o sunucu dolsa birdaha boşalmaz emin olun. yeterki ayağınız alışsın

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
15 Mayıs 00:16 %0
alıntı:
Gönderen: ^^91Maganda^^77*
Beyler ben işin aslını söyleyim. Sabahları ctf5 ctf23 ctf24 boş oluyo. ve genelde iyi oyuncular boş servera ilk giren kişi olmak istemiyo.Biri ctf ye gircekse herzamanki gibi 23 ve 24. sunucular dolcak nasılsa ben gireyim millet gelir mantığıyla hareket ediyo.
Ben diyorum ki sabahları oyuna girerken 23 e 24 e değil ctf5 e girin 3 gün üstüste o sunucu dolsa birdaha boşalmaz emin olun. yeterki ayağınız alışsın

ya nasıl bu kadar düstü anlamadım 24saat bosalmayan server 5saat full kalamıo

^^11ZzT|G/C
Korgeneral
Korgeneral

Goreve Cagri

15 Mayıs 12:54 %0
alıntı:
Gönderen: ^^91Maganda^^77*

suikastla 2 bölüm oynadik 1 kisi bile gelmedi :S

^^33|PnS|suikast
Korgeneral

Korgeneral

AbLe

15 Mayıs 13:02 %0
alıntı:
Gönderen: ^^11ZzT^3|F~S5|

suikastla 2 bölüm oynadik 1 kisi bile gelmedi :S

harbiden kimse gelip gitmiyor ya olmaz ki böyle. :S

www.BordoMavi.net

^^33|PnS|suikast
Korgeneral

Korgeneral

AbLe

18 Mayıs 20:37 %0
map paketi 3 kaldırıldı herhalde serverdan gelin şimdi.
dolsun şurası yaw.

www.BordoMavi.net

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: