Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 08:27 Toplam 15 oyuncu 47 sunucu 245 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Aşıkmıyım değilmiyim

_God of War_
Oyuncu
14 Mayıs 20:35 %0
ben 2 sene önce bi kıza aşık olmuştum nie aşık olduğumu bilmiyorum.ama o zamandan bu zamana kadar kimseye aşık olmadım.siz diyeceksiniz karşına adam gibi kız çıkmamıştır.güzeller çıktı,akıllılar,iyiler,3üde olanlar ama hiç birine aşık olamadım.ama oğu kişiye seni seviyom dedim.ama aşk değil onlara karşı duyduğum.2 sene önce aşık olduğum kızın boy boy resimleri var telde sürüsüne bereket telden msn girmek istiyor veriyom teli giriyor 10-20 kontör yiyio bişey demiyom.ama kızı seviyommu sevmiyommu alamış değilim.başka kızlarlada oluyor özel şeyler kızları eğlendiriyorum onlara bişeyler alıyorum felan ama kalbim kimi seviyor anlamış değilim kalbimdeki aşkı bulmam için tavsiyelerinize,yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var

I'm the God of War!!!

_God of War_
Oyuncu
14 Mayıs 20:39 %0
birde aşk şarkıları dinlerken içim bir garip oluyor.çok garip bir duygu oluyor.

I'm the God of War!!!

WeBMaSTeR**
Üsteğmen
Üsteğmen
14 Mayıs 22:19 %0
omg!bence yat uyu sen boşver bu işleri.

_God of War_
Oyuncu
14 Mayıs 22:23 %0
alıntı:
Gönderen: WeBMaSTeR**
omg!bence yat uyu sen boşver bu işleri.

yine boşvereyim zaten son günlerde güne 25-30 ytl harcıyorum çok para harcıyorum bari bir çözüm bulunda bundan kurtulayım ama kalbimdekide önemli kime aşığım anlamış değilim

I'm the God of War!!!

SeiLeo
Oyuncu
14 Mayıs 22:24 %0
önce sütünü iç gızan.

\*|:^ )
More Word iS NoT Necessary.

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
14 Mayıs 22:34 %0
alıntı:
Gönderen: _God of War_

yine boşvereyim zaten son günlerde güne 25-30 ytl harcıyorum çok para harcıyorum bari bir çözüm bulunda bundan kurtulayım ama kalbimdekide önemli kime aşığım anlamış değilim
I'm the God of War!!!

aşk dediğin şey cinsel iç güdülerin dışa vurumundan başka bişi değildir...yalan yani sen onu seviyo falan değilsin...cinsel bi kaç yerini görüp etkilenmişindir...göğüslerinin büyüklüğü yada duruşu yada poposunun güzelliği vs vs...

yapacağın tek şey o kızı böyle mutasyon geçirmiş her tarafı yanmış hastalıklı bişi olarak düşün....o zaman hala ben bu kızı seviyorum diyorsan o zaman sen o kızı seviyorsun cinsellikten öte paylaştığınız fikirler vs vs var demektir...yok o kızı sevmiyorsan o zaman sen o kızdan hoşlanıyorsun demektir kii buda büyük bişi değildir...o kızın bedeninde bulduğun şeyleri bi çok başka kızda da bulabilirsin çok büyük bişi değildir yani..olağan olan bişidir...

Schopenhauerin özgür insanı = Skeptik (Kuşkucu) İnsan
Skeptik (Kuşkucu) İnsan + Nietzsche nin Yaratıcı insanı = Üstinsan

Denas
Orgeneral

Orgeneral
14 Mayıs 22:36 %0
Bu yaşta aşk mı ?

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

^1|LoS|^9Albay
33 Boys

14 Mayıs 22:43 %0
alıntı:
Gönderen: SCRAPING

aşk dediğin şey cinsel iç güdülerin dışa vurumundan başka bişi değildir...yalan yani sen onu seviyo falan değilsin...cinsel bi kaç yerini görüp etkilenmişindir...göğüslerinin büyüklüğü yada duruşu yada poposunun güzelliği vs vs...
yapacağın tek şey o kızı böyle mutasyon geçirmiş her tarafı yanmış hastalıklı bişi olarak düşün....o zaman hala ben bu kızı seviyorum diyorsan o zaman sen o kızı seviyorsun cinsellikten öte paylaştığınız fikirler vs vs var demektir...yok o kızı sevmiyorsan o zaman sen o kızdan hoşlanıyorsun demektir kii buda büyük bişi değildir...o kızın bedeninde bulduğun şeyleri bi çok başka kızda da bulabilirsin çok büyük bişi değildir yani..olağan olan bişidir...

Forumun neşe kaynağı güzel insan gelmiş hehe

Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

SeiLeo
Oyuncu
14 Mayıs 22:45 %0
sana daha önceki konulardan birinde de söylemiştim sıkreyping abi, eğer gerçekten ona karşı gerçek bişeylerin varsa, kendine vurasın geliyor , için bi kötü oluyor onu kötü düşündüğünde...

alıntı:

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
14 Mayıs 22:50 %0
alıntı:
Gönderen: SeiLeo
sana daha önceki konulardan birinde de söylemiştim sıkreyping abi, eğer gerçekten ona karşı gerçek bişeylerin varsa, kendine vurasın geliyor , için bi kötü oluyor onu kötü düşündüğünde...

ee ben ne demişim...öyle durumlar varsa zaten olay cinsellik boyutunu aşıp sevgi işlerine girmiştir....o saatten sonra zaten kızın orasına burasına bakma işleride biter...onu bunu geçtimde o evrelere anca beraber takılıpta bi çok şey paylaştıktan sonra gelirsin..yoksa karşıdan gördün aa ne güzel kız...sonra seviyom layn bunu yalan bu...o kızdan anca hoşlanırsın..sevdiğin falan yoktur..hoşlanıyorsundur kiii hoşlanmak ile sevmek arasındaki ayrım zaten belli biri haz veren bişidir..diğerinde ise çok fazla değer yüklüdür...biri sadece cinsellik diğeri cinselliktende öte bir çok fikrin paylaşılması olayı

haliyle bi kıza cinsellikten öte bişiler daha yükleyip değer veriyorsan zaten o kızla evlenirsin o ilişkinin devamında

yok sadece olay hoşlanma olayında kalıyorsa çokta büyük bi olay değildir o..ayrılsanda en fazla 3 gün koyar..sonrasında başka bir kız başka bir beden...

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
14 Mayıs 22:51 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay

Forumun neşe kaynağı güzel insan gelmiş hehe
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

ben yokken muhalefet yapan yok muydu?

gerçekçi adam mı yoktu yada böyle olan biteni çat diye söyleyen

Comanchero.

Moderatör
14 Mayıs 22:57 %0
alıntı:
ben 2 sene önce bi kıza aşık olmuştum nie aşık olduğumu bilmiyorum.ama o zamandan bu zamana kadar kimseye aşık olmadım.siz diyeceksiniz karşına adam gibi kız çıkmamıştır.güzeller çıktı,akıllılar,iyiler,3üde olanlar ama hiç birine aşık olamadım.ama oğu kişiye seni seviyom dedim.ama aşk değil onlara karşı duyduğum.2 sene önce aşık olduğum kızın boy boy resimleri var telde sürüsüne bereket telden msn girmek istiyor veriyom teli giriyor 10-20 kontör yiyio bişey demiyom.ama kızı seviyommu sevmiyommu alamış değilim.başka kızlarlada oluyor özel şeyler kızları eğlendiriyorum onlara bişeyler alıyorum felan ama kalbim kimi seviyor anlamış değilim kalbimdeki aşkı bulmam için tavsiyelerinize,yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var
I'm the God of War!!!

bir yazın için daha kullanmıştım yazacağım cümleyi bir kez daha yazıyorum->

4-5 sene sonra bu yazılarını okuduğun zaman aman allahım ben neymişim böyle diyeceksin kendi kendine kahkahalar atıcaksın...

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Freezeron
Oyuncu
14 Mayıs 23:03 %4
alıntı:
ben 2 sene önce bi kıza aşık olmuştum nie aşık olduğumu bilmiyorum.

Bilmemek degil ogrenmemek ayıptır.

Yardım için dogru yerdesiniz. Oynasana bugüne kadar sizin gibi pek çok hastayı iyileştirmiş, çok seçkin bir kurumdur.

Birazdan dr. reddead keçeli kalemiyle burada olacaktır, biryere ayrılmayın lütfen.

O gelene kadar varsa sınıfınıza bomba şey yapıp... şey... hmm... atın... mıydı neydi.. sonra spec? hmm... *DOKTOR FREEZERON LUTFEN HAYKO CEPKIN KONUSUNA!! DOKTOR FREEZERON...* ... hmm neyse beni çagırıyorlar, siz bekleyin lütfen

ieL
fakirdik

14 Mayıs 23:09 %0
alıntı:
Gönderen: Freezeron

Bilmemek degil ogrenmemek ayıptır.
Yardım için dogru yerdesiniz. Oynasana bugüne kadar sizin gibi pek çok hastayı iyileştirmiş, çok seçkin bir kurumdur.
Birazdan dr. reddead keçeli kalemiyle burada olacaktır, biryere ayrılmayın lütfen.
O gelene kadar varsa sınıfınıza bomba şey yapıp... şey... hmm... atın... mıydı neydi.. sonra spec? hmm... *DOKTOR FREEZERON LUTFEN HAYKO CEPKIN KONUSUNA!! DOKTOR FREEZERON...* ... hmm neyse beni çagırıyorlar, siz bekleyin lütfen

cod4 bilgilerin daha cok tutmus,benim makina cod4 kaldırmıyor orası ayrı.

DuSPa
Oyuncu
15 Mayıs 00:35 %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.

bir yazın için daha kullanmıştım yazacağım cümleyi bir kez daha yazıyorum->
4-5 sene sonra bu yazılarını okuduğun zaman aman allahım ben neymişim böyle diyeceksin kendi kendine kahkahalar atıcaksın...

Çok katılınası bir mesaj. Bence kahkaha atmakla kalmayıp, Tora'ya özel mesaj atacak bütün mesajlarımı, hatta üyeliğimi siler misin diye =)

^1|LoS|^9Albay
33 Boys

15 Mayıs 11:03 %0
alıntı:

ben yokken muhalefet yapan yok muydu?
gerçekçi adam mı yoktu yada böyle olan biteni çat diye söyleyen

Yoktu valla yemin ederim forumda sıkıntıdan çatlıyordum

_God of War_
Oyuncu
15 Mayıs 12:05 %0
alıntı:

iğrenç oluyor yani aşık değilim ona ohh beee ama etrafımda çok sayıda güzel kız var onlara bişey ısmarlıyorum Comanchero gene diyecek 4-5 sene sonra bunnları benmi yazdım diyeceksin diyecek o kız çok güzel ve gözleride çok güzel sadece onlar güzel ama benim tipim değil tipim değil derken iç güzelliği duyguları düşünceleri beni hiç yansıtmıyor önemli olan iç güzellik duygular dün gece düşündümde niye aşık olduğumu buldum o zaman küçüktümde çevremdeki tek güzel kız o diye düşünmüştüm yanlmışım insanın zevkleri değişiyor zamanla eskiden sevgilimin güzel olmasını isterdim şimdi ise iyi bir insan sevecen cana yakın olmasını istiyorum

I'm the God of War!!!

Cr / Rothstein'
Oyuncu
15 Mayıs 13:03 %0
alıntı:

http://www.ninjacloak.com/index.php/1010110A/0d5b41dfe5e061ebbef4312089fd50a888aa1ea70f7bf479a789b854b237c08bfe4afd9615675

Ruh ve akıl sağlığı için pek tavsiye etmem ama hakettin sen.

Agresive
Binbaşı
Binbaşı
15 Mayıs 13:18 %0
Aşkın yaşı olmaz

alıntı:
Gönderen: Denas
Bu yaşta aşk mı ?
Denas

Denas
Orgeneral

Orgeneral
15 Mayıs 15:50 %0
alıntı:
Gönderen: Agresive
Aşkın yaşı olmaz

1 haftalık , 1 aylık , 1 günlük ise olmaz .

Denas

_God of War_
Oyuncu
15 Mayıs 22:32 %0
kızın bu seneki resimleri http://www.resimupload.com/ds534131230_GZS7lA262786-02.html http://www.resimupload.com/ds614042934_Goruntu(654).html http://www.resimupload.com/ds836036006_Goruntu(656).html http://www.resimupload.com/ds748791537_Goruntu(657).html http://www.resimupload.com/ds831709860_Goruntu(659).html

I'm the God of War!!!

Denas
Orgeneral

Orgeneral
15 Mayıs 22:41 %0
Seneye daha neler göreceğiz .

Denas

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
15 Mayıs 22:44 %0
şaka olmalısın sen :d

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

RpawN~MOJ1TO*
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Mayıs 23:09 (15/05, 23:10) %0
Haydar Dümen danışma hattı
0900 333 33 33

bu arada caqante* ye katılmıyorum
kendisine dargınım,
geri vites yaptıgım yok,
hastayım,
anlayan anlar anlamayan yanlar

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Mayıs 10:31 %0
aşk diye birşey yoktur sadece cinsellik vardır.

aşk sözcügü tamamen anlamsız bişeydir hiçbir anlamı yoktur

ıgu gibi bişeydir aşık oldugunu söyleyen insan pisikolojik olarak kötü durumda olan sorunlu kişidir kendine bir ugraş bulmak isteyen sorunlu insandır.

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: