|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Call of duty 5 hakkında bazı bilgiler | | Oyuncu |  | 14 Mayıs 12:19 %0 | |
| Tony Hawk bu sene belki yok ama aynı şey Call of Duty 5 için geçerli değil. Activision'a büyük paralar kazandıran seriye, yeni bir halka daha ekleniyor.
Griffith'in bir konferansta açıkladığı oyunun, resmi olmayan kaynaklara göre PC, PS2, PS3, Xbox 360 ve DS'e bu yılın sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi vermeyen Griffith, konunun II. Dünya Savaşı olmayabileceğini de ekledi. Başka bir söylenti de bundan sonraki Call of Duty oyunlarını Treyarch'ın yapacağı yönünde. Serinin yaratıcısı olan Infinity Ward'ın ise altıncı oyunu hazırlamaya başladığı, doğrulanmasa bile konuşuluyor. | | | |
| | Albay |  | 14 Mayıs 13:29 %0 | |
| altıncımı kardeş senn duyduğun kaynak uçmuş resmen a ayrıca bisürü topic açıldı böle ben şahsen inanmıyorum bunnara başka bi topicte en geç 2009 martta çıkcaaa yazıodu  
_THE BOONDOCK SAINTS__ | | | | Tümgeneral |  | 14 Mayıs 16:48 %0 | |
| "http://www.oynasana.com/forum/m284395"
Etrafa göz at derim.
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;) | | | Orgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 14 Mayıs 17:56 %0 | |
| topic daha ne kadar tepki çeksede benim tek düşüncem var . yeter artık 2. dünya savaşı böğğğ. modern(uzay fln değil) yani günümüz teknolojisi savaşları olmalı dimi ama.
AmbushSniperCover Delta-1 | | | | Oyuncu |  | 14 Mayıs 18:51 (14/05, 18:52) %0 | |
| | Bence Activision Barbie giydirmece oyunu yapsın savaştan sıkıldık ama günümüz kıyafetleri olsun. Call of Tea Party: Modern Fashion. (Ken de olsun) | | | | Binbaşı |  | 14 Mayıs 23:30 %0 | |
| ovv yee.special tikky attack ta olsun bence
alıntı: Gönderen: Cr / Rothstein'
Bence Activision Barbie giydirmece oyunu yapsın savaştan sıkıldık ama günümüz kıyafetleri olsun. Call of Tea Party: Modern Fashion. (Ken de olsun)
| | | Tümgeneral
R10

|  | 14 Mayıs 23:34 %0 | |
| | bence artık battlefield 2142 gibi gelecekte bişeyler yapmalı. | | | Tuğgeneral
Anadolu Panteri

|  | 18 Mayıs 17:58 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Cr / Rothstein'
Bence Activision Barbie giydirmece oyunu yapsın savaştan sıkıldık ama günümüz kıyafetleri olsun. Call of Tea Party: Modern Fashion. (Ken de olsun)
baska söze gerek yok bu topic icin olay bitmistir | | | | |
|
|
|
|
|
|