Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 05:32 Toplam 1 oyuncu 50 sunucu 220 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sigaraya paydos

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
13 Mayıs 19:45 %7
alıntı:
Gönderen: huma_
sizin daşşak geçtiğiniz

Az küfür edersen bu siteye giren çoluk çocuk diye tabir ettiğin insanlara kötü örnek olmamış olursun.

Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

Seileo
Oyuncu
13 Mayıs 20:18 %0
çevremde sigarayı bırakmak için bi taraflarını yırtan bisürü insan var... bırakabilen ya da azaltan çok nadir oluyor, sorduğumdaysa bırakanların hepsi "spora başladım abi" diyor... spora başlayıp azaltan da gördüm ama sonra devam ettiler... o kavanozlar falan hepsi mok mok şeyler yaa, uraşma daha iyi, spor yap spor nsl mna kduunu daha iyi anlıyon. alıştıra alıştıra hiç denemeyin...

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
13 Mayıs 20:18 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay

Degilmi ama yanınada sütlü neskayfe
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

yemek üstü şimdi bira + winston aman allahım hayat budur diyor insan...

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Freezeron
Oyuncu
13 Mayıs 20:34 %0
Sigara içmiyorum, çünkü ben buna degerim

' Necrom
Yüzbaşı
Yüzbaşı
13 Mayıs 20:50 %2
Arkadaşlarla keyfine içiyoruz bazen başka türlü hayatta içmem bu zıkkımı , 2-3 daldan sonra hafif kafa oluyorum o hoşuma gidiyor =).Şuana kadarda bi bağımlılık yapmadı hala =) .Bağımlılık tamamen piskolojik..

Denas
Orgeneral
Orgeneral
13 Mayıs 20:51 %0
Yeni yasaya göre serverlarda da sigara içmek yasakmış .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

M4Rilyn
fakirdik

13 Mayıs 22:33 %0
tmm abartma artık

alıntı:
Gönderen: Comanchero.

quar3sma
Oyuncu
13 Mayıs 22:48 %3
alıntı:
Gönderen: Denas
Yeni yasaya göre serverlarda da sigara içmek yasakmış .
The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

bir yeni yasa da serverlarda kötü espri yapma yasağı çıkarsalar sizce de hoş olmaz mı ?

www.dreamplayers.com/gerçeklere yaklaştığında gerçekler yalan gibi gelir insana...

Exmaniax
fakirdik

13 Mayıs 22:55 %0
alıntı:

değilmi ya stresli bir gün sonunda batan güneşe nispet yaparcasına göbeğe şaplak atıp bacakları uzatarak bira açmak =)

(başımızdakiler böyle ise peyyyy)

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Mayıs 00:09 %0
bu nasil modtur arkadas bu site 18 yas alti insanlara da acik kötü örnek oluyorsun. Simdi kücük cocuk bende mod olacak diye sana özense yaksa bi cigara yanina da acsa efes ohhh bea hayat varmis dese üstüne de bi elizabethe sarilsa nasil hissedecen kendini...

alıntı:

ieL
fakirdik

14 Mayıs 00:14 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00|Scarface
bu nasil modtur arkadas bu site 18 yas alti insanlara da acik kötü örnek oluyorsun. Simdi kücük cocuk bende mod olacak diye sana özense yaksa bi cigara yanina da acsa efes ohhh bea hayat varmis dese üstüne de bi elizabethe sarilsa nasil hissedecen kendini...

*comenchero bizden biridir.
*nvda var bi de.comenchero nun ust versiyonu.tora genelde dalga geciyor onla.yuksek yerde tanıdıkları oldugu icin mod. sanırım.
*tora fazla insan ustu.ozel msjlarda sık sık bu ozlemini giderir ama.
*allready forum/7 den dısarı pek cıkmaz.
*drktpr de forum/66 dan cıkmaz arasıra ugrar buraya 2 dizi tavsiye eder gider.

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Mayıs 00:20 %0
oynas*****n sahibi kim pekü????

alıntı:
Gönderen: ieL

*comenchero bizden biridir.
*nvda var bi de.comenchero nun ust versiyonu.tora genelde dalga geciyor onla.yuksek yerde tanıdıkları oldugu icin mod. sanırım.
*tora fazla insan ustu.ozel msjlarda sık sık bu ozlemini giderir ama.
*allready forum/7 den dısarı pek cıkmaz.
*drktpr de forum/66 dan cıkmaz arasıra ugrar buraya 2 dizi tavsiye eder gider.

Exmaniax
fakirdik

14 Mayıs 00:21 %0
alıntı:

lütfen bak iel nası övmüş deme onlara onlardan az var yazık ama

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Mayıs 00:21 %0
alıntı:
oynas*n sahibi kim pekü????

oynasana' nin sahibi? neden böle oldu lan buuuu

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
14 Mayıs 00:24 %0
alıntı:

arkadaşım benim, ben yaşayış tarzımla moderatör olmadım bu forumda gerekli katkılarımla yazılarımla vs. uygun görüldüm bu göreve ilk olarak belirteyim bunu dedim.ikinci olarak benim burdaki yazımla içki , sigara falan içicek olan biri varsa onun zaten içinde çoktan vardır bunlara başlamak yoksa kimsenin ulaaan komançi sigara içki içiyomuş bende iççem deyip bakkala koşacağını sanmıyorum

alıntı:

*nvda var bi de.comenchero nun ust versiyonu.

kırıldım , nvda nın benden matah ne özelliği var

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ieL
fakirdik

14 Mayıs 00:29 %0
alıntı:

yok kırılma senden deil benden bile farkı yok elemanın.
torpil yaptırdıgından supheleniyorum mod. olma hadisesinde.

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Mayıs 00:31 %0
yok bence kesin kosarlar bakkala yaa valla bak

adam gercek anlamda anlayip tek tek cevap vermis

alıntı:

arkadaşım benim, ben yaşayış tarzımla moderatör olmadım bu forumda gerekli katkılarımla yazılarımla vs. uygun görüldüm bu göreve ilk olarak belirteyim bunu dedim.ikinci olarak benim burdaki yazımla içki , sigara falan içicek olan biri varsa onun zaten içinde çoktan vardır bunlara başlamak yoksa kimsenin ulaaan komançi sigara içki içiyomuş bende iççem deyip bakkala koşacağını sanmıyorum

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
14 Mayıs 00:33 %0
alıntı:
yok bence kesin kosarlar bakkala yaa valla bak
adam gercek anlamda anlayip tek tek cevap vermis

tek bi smiley bile koymadan vurgulu bir mesaj yazınca ciddiye alınması gayet normalmiş gibimsi hissediyorumsu.
elizabeth olayınıda şimdi farkettim , allaha şükür pek ihtiyacım kalmıyo elizabethe herkesi kendin gibi sanma =)))

^^00|Scarface
Yarbay
Yarbay
14 Mayıs 00:39 %0
sen yapiyorsun diye yazmadim seni örnek alabilecek ergen yastaki arkadaslarimizin genel olarak uyguladigi seydir elizabeth...

alıntı:

tek bi smiley bile koymadan vurgulu bir mesaj yazınca ciddiye alınması gayet normalmiş gibimsi hissediyorumsu.
elizabeth olayınıda şimdi farkettim , allaha şükür pek ihtiyacım kalmıyo elizabethe herkesi kendin gibi sanma =)))

BetterMatron
Oyuncu
14 Mayıs 17:13 %0
14 yaşında çocuk sigara içermi :S

Oynasananın önü boyalı tüfek

dEsIgnstudIE
Oyuncu
14 Mayıs 19:29 %0
farkinda olarak sigara icenin aklina ....
bu kadar diyorum. :) kimse alinmasin
yaptigi yanlisin farkinda olup devam edenler ya acizdir ya da bagimli. bagimlilik da bir acizlik olduguna gore...
birakin gitsin simdi zevk/ihtiyac vs olarak gorunuyor ama ilerde cok buyuk kulfet olacak bu size...

M4Rilyn
fakirdik

14 Mayıs 20:15 %0
ulan 2 gün olmak üzere..hani derler ya cehennem de yanacaz..yalan yok öle bişey, orda sigaraya alıştırcaklar hepimizi sonra elimizden alcaklar bi anda..yok böle bi azap ya..

^4|PnS|^3tankER
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

14 Mayıs 23:43 %4
devam kardeşim devam 1 haftayı atlat gerisi kolay inan bana
23 sene içtim bu mereti bi b.ka faydasını da görmedim.ha gençsiniz daha nüfus cüzdanlarınız eskisin biraz benim gibi görürsünüz o zaman .gençken farkına varmıyor insan ben de yok ya bi zararı zararlı olsa doktorlar içmez derdim ama iki topa koş iki merdiven çık ,yazın biraz yüz de çoluk çocuk seni geçsin bak nasıl anlıyorsun o zaman zararını.
neyse ben 23 seneden sonra 2 sene oldu bırakalı ve hakıkatten bırakılıyormuş meret ve başladığım güne de lanet ediyorum .hayat yeni başladı cigarasız hayat süpermiş.
çevreye verdiği zarar da cabası şimdi anlıyorum çocuklarımın neden kendilerini öptürmediklerini sevdirmediklerini.baba kokuyorsun diyorlardı çok haklıymışsınız yavrularım şimdi anlıyorum bunu.otobüste metroda yanıma sigara içen biri oturunca o nasıl bir kokuymuş ya ben de senelerce insanlara rahatsızlık vermişim.hemen kalkıyorum rahatsız oluyorum kızmayın ama LEŞ gibi kokuyor.
bütün her şey kafa da bitiyor kesin kararı verin ve atın paketleri.öyle azaltayım falan la olmuyor ben çok azalttım inanın olmuyor kesin ve net karar verin ve kafanızda bitirin sigara olayını.Alah kimseye göstermesin bir de en sevdiğiniz insan kefene sarılı bir şekilde sigara yüzün den ölüp de gözünüzün önünden geçerse benim gibi belki o zaman siz de bırakırsınız.
neyse yazacak çok şey var da bir nebze yardımım olur diye laf kalabalığı yaptım okuyan kardeşlere belki faydam dokunur.sigarayı bırakmanız dileklerim le sevgiler saygılar.
sigara önce süründürür bunu da unutmayın.kalın sağlıcakla.

<<<NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE>>> M.K.ATATÜRK

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
15 Mayıs 00:12 %0
alıntı:
sıfır kilometre cigerlerimle sizden cok yasıyacam malesef.

yalan o 0 kilometre ciğer..ben günün 6 saat uyku+5-6 saat ta kitap ve internet te geçiren biri olarak günün 12 saati evde..kalan 12 saati okulda geçtiğini düşünürsen bi şekilde o dumana maruz kalıyorsun...pasif içici oluyorsun..kii ben sigara içilen mekanlardan çok uzak durmaya gayret etsemde bi şekilde yinede oluyor bulunuyorsun bi şekilde..0 kilometre hikaye bi 1000 km yapmıştır pasif içicilikle...amaaa aktif içicilerlee karşılaştırırsan aktif olanlar bi 1 trilyon kilometre falan yapıyor herhaldi bize göre

Schopenhauerin özgür insanı = Skeptik (Kuşkucu) İnsan
Skeptik (Kuşkucu) İnsan + Nietzsche nin Yaratıcı insanı = Üstinsan

ieL
fakirdik

15 Mayıs 00:23 %0
alıntı:
Gönderen: SCRAPING

yalan o 0 kilometre ciğer..ben günün 6 saat uyku+5-6 saat ta kitap ve internet te geçiren biri olarak günün 12 saati evde..kalan 12 saati okulda geçtiğini düşünürsen bi şekilde o dumana maruz kalıyorsun...pasif içici oluyorsun..kii ben sigara içilen mekanlardan çok uzak durmaya gayret etsemde bi şekilde yinede oluyor bulunuyorsun bi şekilde..0 kilometre hikaye bi 1000 km yapmıştır pasif içicilikle...amaaa aktif içicilerlee karşılaştırırsan aktif olanlar bi 1 trilyon kilometre falan yapıyor herhaldi bize göre
Schopenhauerin özgür insanı = Skeptik (Kuşkucu) İnsan
Skeptik (Kuşkucu) İnsan + Nietzsche nin Yaratıcı insanı = Üstinsan

yalan tabi ya sıfır olmak icin bebek olmak lazım.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: