Öncelikle selamlar. Hatırlatmam gereken bir husus var. Türkiyede yaşadığını unutma. Orjinal oyuna tabiki gerek yok oynaman için tabi bi 1.6 için. Ek olarak pek tasvif etmiyoruz orjianl olmayan oyunları.
Şimdi kısaca şöle özetliyelım. Orjinal oyun dediğimiz Counter-Strike ve serileri için, steam; orjinal olmayanlar için non-steam diyoruz. Sana burada non-steam nasıl oynarsın kimse yardımcı olamaz. zaten 1.6 demode oldu. Konfigrasyonun iyi ise Counter-Strike:Source 'u oneririm. www.steampowered.com adresinden steam'i download ettikten sonra oyunu yanlış hatırlamıyorsam ortalama 25ytl gibi bir ücret ödedikten sonra, download edebilirsin. Şimdi soracaksın e format attım birşey oldu tekrarmı download edicem, tekrarmı para vericem diye. Tabiki bunun cevabı hayır olacak. Sen oyunu download ettikten sonra hemen bir recovery dvd/cd 'si yaratacaksın. Ek olarak para vermenede gerek yok, 1 kereye mahsus senin hesabına işleniyor.. Eğer ciddi anlamda ilgileceksen adım adım yardımcı olabilirim. Şimdiden iyi oyunlar ve hoşgeldin ^^