Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/07/08 13:15 Toplam 256 oyuncu 53 sunucu 1162 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 3x butonu acil yardım

Ostwind
Albay
Albay
02 Mayıs 21:16 %0
dün yeni PC ile beraber X-750Bf 3x fare aldım.call of duty 4 te g3 aldım ve 3x e bastım.sanki normal mermi sallıyormuş gibi yavaş geldi.hızını istediğim seviyeye nasıl getiririm?bilen yardım edebilir mi?

ieL
fakirdik

02 Mayıs 21:47 %0
alıntı:
Gönderen: Ostwind
dün yeni PC ile beraber X-750Bf 3x fare aldım.call of duty 4 te g3 aldım ve 3x e bastım.sanki normal mermi sallıyormuş gibi yavaş geldi.hızını istediğim seviyeye nasıl getiririm?bilen yardım edebilir mi?

o tuş değiştirilmiyor.
aldıgın silaha göre atış hızı değişir.
3 mermi atan silahlar da var.

jueJ
Oyuncu
02 Mayıs 21:54 %0
Bu 3x tuşu bi efsanedir zaten. x7 serisini kullanmayanlar 3x tuşunun inanılmaz bi avantaj sağladığını sanırlar , yanılırlar .
3 kez tıklamak , 3x tuşuna basmaktan daha verimlidir.

ieL
fakirdik

02 Mayıs 22:47 %0
alıntı:
Gönderen: jueJ
Bu 3x tuşu bi efsanedir zaten. x7 serisini kullanmayanlar 3x tuşunun inanılmaz bi avantaj sağladığını sanırlar , yanılırlar .
3 kez tıklamak , 3x tuşuna basmaktan daha verimlidir.

zaten o tuşu acayip bi malzemeden yapmıslar,zannetmiyorum seri bi şekilde kullanıldıktan sonra sağlam kalacağını.

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
03 Mayıs 13:11 %0
3x tusu hikaye

easy4u
Binbaşı
Binbaşı
03 Mayıs 19:38 %0
Gereksiz bir tus gercektende alirken hata etmisim.Parmagim zor yetiyo zaten tusa

WeBMaSTeR**
Üsteğmen
Üsteğmen
03 Mayıs 23:19 %0
3x le bitmiyor iş fps'n iyi değilse bi işe yaramaz ama fps'n iyiyse diğer arkadaşlara katılmıyorum bendede x710 var 3x tuşu çok kullanışlı özellikle cod2 m1 garandda

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 00:22 %0
valla 250fpsle ark x3le atıo ben normal aynı atıoz

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 13:38 %0
alıntı:
Gönderen: WeBMaSTeR**
3x le bitmiyor iş fps'n iyi değilse bi işe yaramaz ama fps'n iyiyse diğer arkadaşlara katılmıyorum bendede x710 var 3x tuşu çok kullanışlı özellikle cod2 m1 garandda

500 fps aliyorum yeterli mi gereksiz bi tus elle daha hizli sikiyorum sahsen

#gF#Mojito*
Tuğgeneral

Tuğgeneral

GoreFest

06 Mayıs 17:02 %0
sanki 3x tuşu olunca herkes 13123 frag yapıyoda herkeste bir abartma görüyorum bu 3x tuşunu..
hızlı kurşun atmak deil isabetli atmak onemli...

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
09 Mayıs 04:01 %0
ya isterse 9x li mouse olsun öle atsın sadjknasd ne farkeder ki zira ss lerlede kanıtlanmştır 3x le mermi attığında sadece ilk mermi hedefine gidior (tabi silahın özelliklerinede bağlı) geri kalan 2 meri daha yukarılara ve saçma pozisyonlara dağılıor eğer iyi bir oyuncuysan zaten aimin kafa ve boyun bölgesine olcaktır ve 3 mermi atinca 1 i isabet edecektir cod4 te sniper dışında bi silah tek mermide öldürmediğinden tamamen gereksiz bişiy. ha 3x le frag yapanlar war ama dikkat edersen aimless tipler zaten senin karnına yada göğüs kafesine nişan alıpda hs atan tipler bu tip bug abuse ler yada çakma cfg lerin hepsi ciddi maçlar ve turnuvalarda yasaklıdır cezası diskalifiyedir. kendinizi bu duruma düşürmekdense oyununuzu daha kaliteli hale getirmekle uğraşın. madem o kadar iyi mouse unuz war dpi artırın sensivity düşürün aimbot olun ondan sonra o zaman saygı duyarım ama 3x le 9x le bi milyon adam vursanız bile dönüp size adam bile demezler. pl4y f41r

Your hopes are my games...

WeBMaSTeR**
Üsteğmen
Üsteğmen
12 Mayıs 16:41 (12/05, 16:42) %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
ya isterse 9x li mouse olsun öle atsın sadjknasd ne farkeder ki zira ss lerlede kanıtlanmştır 3x le mermi attığında sadece ilk mermi hedefine gidior (tabi silahın özelliklerinede bağlı) geri kalan 2 meri daha yukarılara ve saçma pozisyonlara dağılıor eğer iyi bir oyuncuysan zaten aimin kafa ve boyun bölgesine olcaktır ve 3 mermi atinca 1 i isabet edecektir cod4 te sniper dışında bi silah tek mermide öldürmediğinden tamamen gereksiz bişiy. ha 3x le frag yapanlar war ama dikkat edersen aimless tipler zaten senin karnına yada göğüs kafesine nişan alıpda hs atan tipler bu tip bug abuse ler yada çakma cfg lerin hepsi ciddi maçlar ve turnuvalarda yasaklıdır cezası diskalifiyedir. kendinizi bu duruma düşürmekdense oyununuzu daha kaliteli hale getirmekle uğraşın. madem o kadar iyi mouse unuz war dpi artırın sensivity düşürün aimbot olun ondan sonra o zaman saygı duyarım ama 3x le 9x le bi milyon adam vursanız bile dönüp size adam bile demezler. pl4y f41r
Your hopes are my games...

sana bi sayfa cevap yazdım sildim sonra polemiğe girmeye hiç niyetim yok 3x le isabetli atıyorum ben yalanım öylemi?yorumsuzsun yani başka bişey diyemiyorum.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: