Arkadaslar bende Philips in SBC HP200 model kulaklıgı var kulaklıgı pc ye takdıgım zaman sesi az veriyor ama Vcd ye taktıgım zaman nerdeyse normal pc speaker leri kadar ses cıkarıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim abi şu denetim masasından olan ses ayarları hepsi en son da orda sorun yok sanırım simdiden Teşekkürler..
Geniş ve loş bir yer istersen sende bir ugra doğru yanlış iyi kötü herkes orda (tıpkı oynasana.com gibi)
bende de SBC-HP 250 var.bnde de oluyo o bn söle çözdm.3tane ses çıkışı var onun birisi mikrofon.diger 2 sinden 1 si az ses veriyo.digerine yakınca gzl ses geliyo.bi dene istersen...
By FaTaL
bilgisayarın girişlerinimi diyorsun taktım ama olmadı eger onlarsa
alıntı:Gönderen: ^9KoD|^1FaTaL
bende de SBC-HP 250 var.bnde de oluyo o bn söle çözdm.3tane ses çıkışı var onun birisi mikrofon.diger 2 sinden 1 si az ses veriyo.digerine yakınca gzl ses geliyo.bi dene istersen...
By FaTaL
Geniş ve loş bir yer istersen sende bir ugra doğru yanlış iyi kötü herkes orda (tıpkı oynasana.com gibi)
alıntı:Gönderen: TxS16^1|Dynasty
bilgisayarın girişlerinimi diyorsun taktım ama olmadı eger onlarsa
evet onları diyodum.bende öyle düzeliyor. By FaTaL
alıntı:Gönderen: FoR | B u R o
ses özelliklerinden gelismis seceneklerinden boostun acik olup olmadigina bakin acik ise kapatin mikrofon arttirma diyede yazabilir