Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 05:33 Toplam 1 oyuncu 50 sunucu 219 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Bıktım artık bu nedir yaa

^9|RIP|^1_JITEM_
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Mayıs 22:42 (11/05, 22:44) %0
arkadaşlar artık bu sevdadan vazgeçin yaaa hem oynayamıyorsunuz hemde karsınızdaki kişilere çamur atıyorsunuz anlamadım gitti eskiden hiç boyle değildi tadi tuzu kalmadı artık yok whmi var aimmi var sende beni nasıl gordun orda gibi sorulardan bıktım artık yeter bunlardan vazgecin bi zevkimiz var şurda onunda içine ediyorsunuz birtane nikim vardı onla oynarken hile yaptığım gerekçesiyle ceza aldım ama hileyle uzaktan yakından alakam bile yok ama artık bu admin arkadaşlar neye gore karar veriyorlarsa hile kullanıp kullanmadığına onuda anlamış değilim ama bana kalırsa onlarda bilmiyor doğru duzgun haksız yere ceza aldım bugunde bırısi dedi admin benim demomu almış ceza alabilirmişim oyle diyor bir beyfendi ne kadar doğru bilmiyorum artık eğer oyle olursa bukadar haksızlığa dayanamam

^4CeK$M$
Binbaşı
Binbaşı

Cod. Elite Komandos

11 Mayıs 22:57 %0
haklisin kardes eskiden
guzeldi bozulmuyordu ...

FoR|KirMan^6.
_FoR_

12 Mayıs 12:39 %0
alıntı:
Gönderen: *Jandarma_83*
arkadaşlar artık bu sevdadan vazgeçin yaaa hem oynayamıyorsunuz hemde karsınızdaki kişilere çamur atıyorsunuz anlamadım gitti eskiden hiç boyle değildi tadi tuzu kalmadı artık yok whmi var aimmi var sende beni nasıl gordun orda gibi sorulardan bıktım artık yeter bunlardan vazgecin bi zevkimiz var şurda onunda içine ediyorsunuz birtane nikim vardı onla oynarken hile yaptığım gerekçesiyle ceza aldım ama hileyle uzaktan yakından alakam bile yok ama artık bu admin arkadaşlar neye gore karar veriyorlarsa hile kullanıp kullanmadığına onuda anlamış değilim ama bana kalırsa onlarda bilmiyor doğru duzgun haksız yere ceza aldım bugunde bırısi dedi admin benim demomu almış ceza alabilirmişim oyle diyor bir beyfendi ne kadar doğru bilmiyorum artık eğer oyle olursa bukadar haksızlığa dayanamam

Arkadasım;
Evet haklısın millet paranoyak oldu ona buna çamur atıo, oyun çekilmez hale geliyor.Amma velakin birinin senden süphelenmesi normal ve de en dogal sekilde senin demonu almıs,alsın daha iyi degil mi?Eğer bise kullanmıyorsan zaten temize çıkarsın demonu alan da az biras irezil olmus olur.Ha pc indeki herhangi bir prog ya da virus demonun temiz olmasını engelleyebilir(hic sanmıyorum)onun icin kafana takmana degmes!
kolay gele...

NaAsS1 gidio adam1m??*??*??*??

^5AW|yenGeCRiZa
Albay
Albay
13 Mayıs 21:26 %0
jandarma ben yengecriza arkadastan yazıyomda seninle oynadım senle kapıstıms ende wh yok kardes ben sana kefilim banada cok dediler sallama

sen hele bi kac el 100 kusurlari gor ondan sona sıkayet izle

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: