Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 01:55 Toplam 102 oyuncu 55 sunucu 466 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Cod4 - oyun performansını artırmak için

R.Van Der VaarT
Yarbay
Yarbay

Anadolu Panteri

28 Mart 16:39 %0
ben indiremedim configi eskiden indirmiştim silindi şimdi bidaha inmiyor ? :S

Yuxeq
Tuğgeneral
Tuğgeneral
28 Mart 19:17 (28/03, 19:32) %0
dün cfg yi kullandım acaip bir fps artışı oldu 180 200 gördüm fakat bugun fps eski haline dondu 50 70 arası bunun nedeni nedir cfg aynı?
tekrar cfgyi kullandim yine degismedi cok uzuldum simdi
sanırım cfgyi profil klasorume atıp oyuna girip çıktıktan sonra modifiye oluyor. çünkü boyutu azalalıyor normalde 15kb senin cfg ben oyuna girip çıktıktan sonra 14kb oluyo işe bak ya

[rie]-qReDiacK*
Albay
Albay
28 Mart 23:48 %0
alıntı:
Gönderen: acitmiyicam

anti aliasingden kaynaklanabilir cod4 agır bir oyun hele full ayarda oynuyorsan aa yı kapa bence.

teşekkürler acitmiyicam bilgi verdiğin için . dediğin gibi olursa mutlu olcam = p bide fps yi açmanın komutunu solersen = p

i will...never be a memory...

Johnnie Walker
Binbaşı
Binbaşı
29 Mart 00:54 %0
cg_drawfps yazıp taba bas ardından 1 yaz fps gorebilirsin aynı sekilde cg_drawfps 0 la eski haline getirebilirsin
grafiklerini dusurursen fps en de artar daha iyi oynarsın
alıntı:
Gönderen: Extinction...!

teşekkürler acitmiyicam bilgi verdiğin için . dediğin gibi olursa mutlu olcam = p bide fps yi açmanın komutunu solersen = p

[rie]-qReDiacK*
Albay
Albay
29 Mart 02:24 %0
teşekkürler Johnnie Walker

R.Van Der VaarT
Yarbay
Yarbay

Anadolu Panteri

01 Nisan 14:43 %0
config inmiyor

CeLLO.
Oyuncu
01 Nisan 16:11 %0
alıntı:
Gönderen: ^6|giXew|
config inmiyor

Bir sorun yok, dosya indirilebiliyor. Sanırım indirme işlemi için tıkladıktan sonra gelen reklam bölümünde takılıyorsunuz =)
Buyrun birde BURADAN deneyin.

-LuCKy-
Oyuncu
05 Nisan 11:43 %0
beyler yaw ben bulamadım bu config dosyasını yüklediğim hiçbir yerde yk

cRossfireX
Oyuncu
05 Nisan 12:16 %0
denedim iniyor !! problem yok

-LuCKy-
Oyuncu
05 Nisan 13:14 %0
ya beyler bende vista var we dediği yerde bulamiom veya yüklediğim yerdede bulamiyom aramadan ilanda arattim bulamadi ?

-LuCKy-
Oyuncu
05 Nisan 13:36 %0
bune be cok kötü oldu oyun tüm ayarlaar değişti bomba artik g le atamiyom bombayi f ile kuramiom bune ya iğrenç bir görüntü cs dden bile kötü yaaaa

ifz alistergear
Çavuş
Çavuş
05 Nisan 21:49 %0
beyler benim sistem P4 2.8 256 mb 7200gs GeForce 512 mb ddr2 ram 1024.768 de bu oyun multide cok kasıyor ne kadar bi faydası dokunur

ifz alistergear
Çavuş
Çavuş
05 Nisan 23:55 (05/04, 23:55) %0
http://img241.imageshack.us/img241/6590/vallasperprogxd8.png kusura bakmayin site vererek upload etttim ama bu prog harbiden süper 1024.768 cözünürlükte harika bir performans normalde ben cözünrlük co düsük cok ping var diye yakınırdım şimdi FFA macında heli bile actim yani bence kesinlikle yapın

ForLove
Yüzbaşı
Yüzbaşı
19 Nisan 18:06 %0
vista da players dosyası yok..napmam Lazım

^3AhMeT
Oyuncu
22 Nisan 17:27 %0
benimkisinde fps 20 oldu ben sizin yapacağınızın işe.

Anebus
Oyuncu
23 Nisan 17:16 %0
saçma sapan konuşmayın be! adam uğraşmış didinmiş madem beğenmedin alsaydın yapmadan önce yedeğini yapıştırsaydın, töbe töbe... bazen cidden çok garip oluyoruz, ben yaptım güsel oldu fakat ne kadar düşürsemde radeon 9550 ile 40 fps alıyorum çok ilginç...

c.h4.t.L4.k
Binbaşı
Binbaşı

GoreFest

04 Mayıs 20:34 %0
beyler Lınk IndıRemIOrum

yarDIm edIn..!! pLs.!

Pardus>cTRigger
Teğmen
Teğmen
10 Mayıs 02:06 %0
eline sağlık ,sağol

Habeas Corpus
Albay
Albay
11 Mayıs 12:46 %0
abi sen olmasan bu kadar insan nasıl cod4 oynyucaktı eline,emeğine sağlık

Pardus>cTRigger
Teğmen
Teğmen
20 Mayıs 01:41 %0
Biraz bir artış oldu sağol,ama Medal of Honour oynuyor gibiyim.
Bir de sana sorum var sağdaki gösterge ne için ? ve nasıl kapatabilirim.

CeLLO.
Oyuncu
20 Mayıs 04:46 %0
Sağdaki gösterge derken Lagometre ekranını söylüyorsunuz sanırım. Anlık bağlantı veri akışını gösteren kutucuktur Lagometre ekranı, istenildiğinde consol'a \cg_drawLagometer 0 komutunu girerek kapatabilirsiniz.

Hazır lafı geçmişken, (gerçi daha önceden de çok söylendi fakat sizi yaşca daha olgun gördüğüm için) İyi niyetinize sığınarak üstünüze alınmama kaydıyla konu üzerine birkaç şey söylemek istiyorum.

Gönül isterki keşke herkesin imkanları iyi bir oyun bilgisayarı toplayabilmek veya alabilmek için müsait olsada, detaylar üst seviyelerde görsel şölen halinde oynayabilse, bu türden desteklemeler yapmaya gerek kalmadan sizinde dediğiniz gibi tabiri caizse yıllar öncesinin "Medal of Hobour" un grafikleriyle oynarmış gibi oynama zorunluluğunda kalmasa kimse.

Bu tür configlerde öncelik aslında daha çok fps isteğinden ziyade daha rahat oynanış, daha temiz görüş ve nesneler arasında seçiciliğin ve algının artmasına katkı sağlamaktır.

İyi oyunlar dilerim =)

alıntı:
Gönderen: coolTRigger
Biraz bir artış oldu sağol,ama Medal of Honour oynuyor gibiyim.
Bir de sana sorum var sağdaki gösterge ne için ? ve nasıl kapatabilirim.

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
20 Mayıs 07:12 %0
şimdi şöle bi durum war. selim inde bahsettiği gibi amaç daha rahat ve daha temiz bi görüntü elde etmek. dünyada ün yapmış clanları düşünelim. adamlara tüm firmalar sponsor nerdeyse. intel ati amd nvidia asus... ve bu adamlarda şu anda nakitle almaya kalksan 3-4 milyarlık makineler mevcut yani über gaming system war arkadaşlarda. hiç bunların cfg lerini indirmeyi denedinizmi? istese arkadaş full detayda aşırı bi çözünürlükde 500-600 fps alabilcekken , burda sizin yararlandığınız ve birçoğunzun kullandığı cello nun cfg siyle aynılar neredeyse. grafik ve görüntü olarak çok az farklar war oda kişiye göre mesela dignitas da herkes çamur gibi grafiklerle oynarken (blackmane 640*480 herşey low da- raz 640*480 herşey low da) mick 1024*768 de sadece r_picmip ve alt değerleri 1 de oynuor evet daha net bi görüntü sağlaıor orasıda kesin. mesela ben selim in yazdığı configi kullanıorm r_picmip 1 dier r_picmip_... ler 2 de AA 2x de fln fln ben çok deiştirdim cfg yi sistemim iyi olduğu için bazı şeyleri açıp daha net daha belirgin bi halde oynayabiliorm. demek istediğim dünyadaki tüm iyi oyuncular medal of honor gibi oynuor bu oyunu. benim dediğim şekilde ise çamur grafiklerle

NOT: eskiden 1280*1024 de full de oynardım ve o zamandan kalma ss leri görünce şok oluyorum oha amma ii grafik warmş die

Your hopes are my games...

Habeas Corpus
Albay
Albay
20 Mayıs 19:03 %0
ya abi iyi güzel cfg 10 numara fakat bende kişilerin mesela kendimin oyun içindeyken level sayısı gözükmüyor bu cfg varken bunu nasıl düzeltebilrim cevaplarınızı bekliyorum

Pardus>cTRigger
Teğmen
Teğmen
22 Mayıs 01:06 %0
Cello sağol,Düzelttim.Dediğinde haklısın,daha iyi sistemler kullanmak gerekli.İlgine teşekkür ederim.

^3b.a.L.a.b.a.n.
Albay
Albay
25 Mayıs 15:16 %0
cok sağol ceLLo ve GTheif artık görüntü eskisinden daha iyi

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön