Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
16/10/08 00:55 Toplam 127 oyuncu 54 sunucu 611 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod 4 te buuşma..istanbul ayağı yaqında : )

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Mayıs 22:27 %0
olm sensiz olur mu ya.Sen gelmezsen bende gelmem : P Dedene geçmiş olsunda pazar günü amelıyat olmasın sole ona : P

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

moJ1to
Tuğgeneral
Tuğgeneral
06 Mayıs 23:08 (06/05, 23:08) %0
işte sölemeye çalışcamda ne diycem:
dede ben pazar gezcemde bi zahmet cumartesi oluvermi diycm
şansa bağlı bakalım hastane bir tarih vericekmiş ya pzr. ya da cmrts. dediler

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Mayıs 23:18 %0
oLm ameliyati sen mi yapcan peki : ) Biz takılalım sen yine gidersin hastaneye :d

moJ1to
Tuğgeneral
Tuğgeneral
06 Mayıs 23:39 %0
ya anlamıyosun adam 83 yasında olunca her zaman yanında olmalısın dogal olarak bu tip durumlarda zaten bizim aile kücük herkes orda ben gelmessem ayip olur bakalım şans yav belli olmaz
belki cumartesi olur operasyonu pazar gunu gezeriz

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 00:56 %0
ok haklısın hadı baqalım hayırlısı.

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
07 Mayıs 11:57 %0
Arkadaslar bu buluşmanın tarihini yerini ne yapılacağını son kez şuraya güncelleyebilirmiyiz lütfen

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 15:09 %0
alıntı:
Gönderen: Caqante*
Beyler Son karar Buluşma günü ve yapılcaklar listesi :
11 mayıs karlı bir kış gününde kadiköy haldun dedenin mekanının önünde buluşcaz.Saat 13:00 da herkes ön kapıda olsun 1 dak gec gelen olursa hic gelmesn
->İlk mekanımız Hakunua. veya Oda. Hakunua( Nargile falan filan cafe tarzi bi yer. ) Oda ( Bar ) İkisinden birine gideriz o anda kararlaştırırız.Nargilemizi iciorz alkolümüzü alıorz tawla turnuwası yapıorz faLan ..
->Dewamında açken bir adim bile atmam haberıniz olsun.Mojito burgera gidelim dedi ama pahalı kacar zira haywan gibi yerim.Tadım burger weya aparat a kacıcaz : )
->we sira cod zamanı : ) Tribe kayıorz ve Lan dan cod zewkinin doruklarına cıkıorz
Herangi eklemek istediginiz veya begenılmeyen bırsey olursa o anda kararlastırırız.Fark yapmaz.
Gelecek herkes msji okudugunu ve geldigini teyid etmek icin foruma weya ozele bana msj atarsa makbul gecer..
Herhangı bır sorun olursa
Msn: ohaa.q@hotmail.com
Tel:5557234029

moJ1to
Tuğgeneral
Tuğgeneral
07 Mayıs 18:56 %0
ya ben gelirsem burgerda yerim her türlü 1 aydir burgerdan yemiyorum canım feci hamburger çekiyor o yuzden sölemiştim
ulen fazlasını ben öderdim gerçi gelmemde kesn degil ama merak etme adaminda para çok

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 23:12 %0
ooo sen kesin gel o zmn kardeşim bedawa hamburger oldumu uça uça giderim oraya safafas

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
08 Mayıs 00:27 %0
birader yemek buldun ye dayak buldun kaç felsefe bu öyk

Your hopes are my games...

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
09 Mayıs 13:19 %0
Bakalım yalan olacak mı

moJ1to
Tuğgeneral
Tuğgeneral
09 Mayıs 14:28 (09/05, 14:31) %0
benim gelişimin kesin olmadıgını söyledim dedem ya yarın yada pazar ameliyata girecek kendi insiyatifine bagliymiş biraz keçi inadı vardır dedemde

bu arada para konusunda dediklerim yalans

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
10 Mayıs 01:20 %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
....
bu arada para konusunda dediklerim yalans

Yalan mı lol.Paran yoqsa saqın gelme.Parasız adam kabul etmiorz :d lan delü para dediğin nedir qi : ) Bugun dogum gunum 200 liram gitti yeni geldm..Pazar gunune hec param kalmadı ama yarartırız bı senfoni :d Hallederiz : ) Ayıp sna : )

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
10 Mayıs 01:35 %0
Bu arada tekrar hatırlatıorm yalan olmasın 11 mayıs pazar yanı onumuzdeki 2 gün sora saat 1 de kadıköydeyiz.

moJ1to
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Mayıs 02:38 (10/05, 02:38) %0
dedemin azizligine ugradım desem açıklayıcı olurmuyum

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
10 Mayıs 06:55 %0
noluyor len buluşma günü geldi herkes züğürt ağa türküsü söylüor bende zaten hiç para olmadı... gelmiom birader bi grup aç toplanıp sinerji yaratmanın faydası yok asjkndşasdsad

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
10 Mayıs 22:17 %0
hopss son hatırlatma : ) Yarın 1 kadiköy :d ona gore..

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Mayıs 22:20 %0
Ben velox ve Fallen kesin gelioruz...

Lütfen yatırmayın bu işi adam gibi herkes denilen yerde olsun

moJ1to
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Mayıs 22:33 %0
YA GELEMIYORUM BEN OF DOKTOR GELMEDI BUGUN OLCAKTI PAZARA ERTELENDI AMELIYAT BEN BU AMERIKAN HASTANESINI VARYA :@
OFFFFFFFFFFFFFFF DELIRCEM DELIRTCEMMM,
:@@@:@

ULAN BUNA INAT EVIMDE COD4 PARTY SI VERMEYEN NAMERT !!!!

^4RobinSon
Binbaşı
Binbaşı
10 Mayıs 23:56 %0
aloooo bende gelıorum len bunlar bulusmus sanırım gec kaldık bıdahakı sefere sizi K.çekmece Beledıyesı Zabıta Mudurlugune bekLıorum hep beraber seyyar satıcı kovalıcaz ::d:d

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Mayıs 00:39 (11/05, 00:40) %0
alıntı:
Gönderen: |4D|^4RobinSon
aloooo bende gelıorum len bunlar bulusmus sanırım gec kaldık bıdahakı sefere sizi K.çekmece Beledıyesı Zabıta Mudurlugune bekLıorum hep beraber seyyar satıcı kovalıcaz ::d:d

ne buluşması len yarın bulusuoz işte : )

alıntı:
Gönderen: -ShuTTer-
Ben velox ve Fallen kesin gelioruz...
Lütfen yatırmayın bu işi adam gibi herkes denilen yerde olsun

Yatış olmaz bende dierlerindede olmaz.Heyecan bastı sızı gorcem sımdı falan : P

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
11 Mayıs 12:59 %0
sanırım 3 kisi süper yatırdık hastalık nedeniyle ve benim doktorum nedeniyle...kötü oldu fallen ben xtar yalan olduk

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Mayıs 17:38 %0
abi hastaym geberiorm evde pc başnda daha yeni çıkabildim yatakdan

3XT@Z!
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

11 Mayıs 18:01 %0
kadiköye geldim kimse yok bende bunlar geldi gitti sanıom caqanteyi aradım ben geldim diye caqante demessinmi iptal oldu ben orda gariban gibi tek basıma gittim bi lokantaya yemek falan yedim ciqaramı ictim gittim

geceler benim hayranım bende gecelerin

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Mayıs 18:05 (11/05, 18:13) %0
Görülen o ki herkez yalan olmuş.
Saat 1 dedim die sizleri bekletmim die 80le selimiyeden kadıkoye giderken karının biri atladı onume.yolun ortasında bi tane ağaç vardı kırdım direksiyonu ağaca doru; ya ağaça ya kadına.Tam kırdım direksiyonu sağ taraftaki mezarlık duwarına çarptım.Sağ far sağ alt kaput iptal.Leon 07 model kaskoyu bozdurmak istemiyorum arabanın ilk kazası 1-2 milyar içerdeyim.
oLan mala olsun ama kadın hatalı olmasına karşın çemkirmeye başladı.Ben sinirden elim ayağım boşaldı kadını dowucektım.Nese kaldırdım o halde geldım kadıkoe..Ne kimse war ne bişe..Demek ki kimseye güvenmemek gerekiyormuş..Daha önce palantis ve ogameden buluşmuşluğum oldu ama ilk defa bole bir olayla karşilasiorm..En güvendıgım adamlar bile habersiz biraqtilar beni ( Try-uurcan-hunter ) Sebebleriniz ne olursa olsun sizden haber beklerdim..Olayı kişileştirmek değil amacım ama o kaza anında ben sizi düşünebiliosam sizinde bana bi tel uzaklığında oldugumu hatırlatmama gerek yok.Bundan sora ne yaparsanz ne ayarlarsnz bilmem iyi eğlenceler mekanlar cafeler sizin olsun eyw.

Not:Aranızda tek haber veren korn du.teşekkur ederim kendisine.

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: