Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 21:56 Toplam 244 oyuncu 50 sunucu 907 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 8800 serismi 9800mü

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
10 Mayıs 04:20 %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
evet tum pc ler aynı arkadaşlarla almıştık hepsini zaten 2 pc var çıkarıp taktık
2.0 c2d işlemci ramler herşey aynı ..
sonucta benim dedigim olay şu
9600gt - 8800 ultra ile overclock yapınca kapışıyor
yapmayınca kötü kalıyor
bunu daha ne kadar açık ve net söyleyebilirimki???
ayrica neden işkembeden sallıyayım burda havamı atıyorum benim 9600 gtm var herkesinkini geçer diye falan, kendi gozumle gordugum olayı anlatıyorum burda, inanıp inanmamak sana kalmış zorla güzellik olmaz.
ki 9600 gt de yeni teknoloji oldugunu kimse goz onunde bulundurmazken..

size söle cevap veriyim ekran kartlarinin rami ve sogutmasiyla alakali inanip inanmamakla alakali degil bende axle 8800gt var default saat hizi 600/1800 üstünde zerotherm sogutucu var 700/2000e voltaj vermeden bu degerl 14bin küsür puan aliyorum yani anlatmak istedigim 8800gtye yaklasabilir bazi testlerde gecebilir eskiden olsa sorsaniz alacagim kart 9600 gt olurdu fakat 8800gtlerin fiyatlari cok düstü gigabyte 8800gtde kampanya yapildi gigabyte olarak belirtmemim sebebi en hizli 8800gt oldugu icin yani bu saatten sonra 9600 gt almanin bi esprisi kalmadi

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
10 Mayıs 04:24 %0
alıntı:
Gönderen: allreadydead
Buro: techreport'un testlerine baktınız mı ? bütün ciddi testler o yöndedir. 9600 GT, 8800 GT'ye yakın hatta aralarında genelde %5 civarı fark vardır. ama geçemez. zaten yapı olarak aynı çekirdeği kullanıyorlar.
8800'ün 112 Shader Processor'üne karşın, 9600 GT'de 96 SP var.
aralarında seçim yapılması gerekirse, ucuz olan alınabilir. Asıl önemli nokta ise üzerinde ki fan. iyi bir fan olursa overclock ile çok daha bir noktaya gelecektir kart.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.

9600gt baslarda almayi düsündügüm fakat 8800gt nin fiyati düsünce 8800gt aldim nedeni ise bi +si kalmadi benim icin ekran kartina oc taraftari degilim oyunlarda 5-10 fps katkisi olacak cok extreem yapilmadigi sürece extreem olsa bile 20 fps diyelim zaten kart 1-2 oyun haric her seyi full oynatiyor oc yapmanin bi mantigi yok sadece testlerde ego tatmin etmek amacli bi sey diyelim

mojito ?!
Oyuncu
10 Mayıs 15:33 %0
ben bu işlerden çok iyi anlatan ve ünlü bir oc team inde olan arkadaşıma sormuştum o bana böyle dei yoksa böyle fan isimler devir filan anlamam ama bildigim kadar söyliyeyim..
benım bahsettigim kart Zotac 9600gt bu kartin sogutmasi belki daha iyidir kim bilir?
hem yeni teknoloji olmasınında bazi getirileri olsa gerek..
cocuk oc yaptı buna denedik gördük standart 8800 ultra ile kapışıyor tabiki ultra yeniyor ama öle dev gibi bir fark yok

alıntı:
Gönderen: FoR | B u R o

size söle cevap veriyim ekran kartlarinin rami ve sogutmasiyla alakali inanip inanmamakla alakali degil bende axle 8800gt var default saat hizi 600/1800 üstünde zerotherm sogutucu var 700/2000e voltaj vermeden bu degerl 14bin küsür puan aliyorum yani anlatmak istedigim 8800gtye yaklasabilir bazi testlerde gecebilir eskiden olsa sorsaniz alacagim kart 9600 gt olurdu fakat 8800gtlerin fiyatlari cok düstü gigabyte 8800gtde kampanya yapildi gigabyte olarak belirtmemim sebebi en hizli 8800gt oldugu icin yani bu saatten sonra 9600 gt almanin bi esprisi kalmadi

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
10 Mayıs 21:46 (10/05, 21:50) %0
sizin dev gibi fark yok dediginiz puanlar 3dmark puanlaridir sunu unutmayin 3dmarktaki puan farki oyun performansinda daha cok hissedilir zotac firmasina gelince zotac chipleri fabrika cikisi olarak oc yapiyor yani kart kendiliginde ocli ve ramleri en iyi ramlerden biri diger gtlerin default hizlarina bakarsaniz sizinkinin daha hizli oldugunu görebilirsiniz fakat kötü özelligi ise sogutmasi normal kartlara göre daha cok isiniyor sebebide overclok olayi arkadasim oc takiminda demissiniz o zaman kartiniza bios mod yapmistir kendisine sorarsaniz oda size 8800gtnin daha iyi oldugunu söleyecektir 9600gt overclock oluyorsa 8800gt de overclok olur 8800gt ultrada anlatmak istedigimi anlamissinizdir umarim siz ultranin default hizlariyla yaristiriyorsunuz buda biraz adaletsizlik olmuyor mu ben ultra mi gtx mi deseniz gtx derim sebebi ise oc ile ultranin default hizlarii gecmeniz mümkün ikiside 768mb ikiside 384 bit ayni chipler gtx daha mantikli tabikide ama ama 9600gt 256 bit ve 512 mb gtde ayni sekilde bu yazim daha aciklayaci olmustur umarim sizin icin arkadasiniza sorarsaniz ve 8800gt ile 9600gt nin fiyatlarini gösterirseniz bence oda 8800gt daha cazip diyecektir overclok yapilmicaksa ve bütce uygunsa ultra gtx tercih edilmeli fakat overclock yapilcaksa ultraya gtx e verilen paraya yazik overclok öle cok korkulacak bi sey degil aslinda programla bile yapilabildigini düsünürseniz..

mojito ?!
Oyuncu
10 Mayıs 22:45 (10/05, 22:46) %0
o zaman ben ne yapıym sonucta o arkadaşımdan alıcam kartı ve belki kendi çıkarlarını dusunuyordur benım gordugum puanlarda 9600 fazlaydı baska bir bilgim yok..

en iyisi
8800 ultra
8800gt
9800gtx
fiyatlarına iyice bakıp aralarından bişiy seçeyim
birde bana en iyi markayı onerebilirmisin her tür kalitesi iyi olucak
yani cod4 de min. 100 fps full grafik istiyorum 80 90 da olur ..

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
11 Mayıs 00:23 %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
o zaman ben ne yapıym sonucta o arkadaşımdan alıcam kartı ve belki kendi çıkarlarını dusunuyordur benım gordugum puanlarda 9600 fazlaydı baska bir bilgim yok..
en iyisi
8800 ultra
8800gt
9800gtx
fiyatlarına iyice bakıp aralarından bişiy seçeyim
birde bana en iyi markayı onerebilirmisin her tür kalitesi iyi olucak
yani cod4 de min. 100 fps full grafik istiyorum 80 90 da olur ..

yanlis olmus burasi söle aciklamak gerekirse yüksek cözünürlüklerde 8800gtx ve ultra 9800gtxe gecer fakat düsük cözünürlükte 9800gtx daha iyidir kullandiginiz cözünürlüge bagli bir sey sli
9800gtx2
9800gtx
8800gts g92 512mb olan
8800gt ultra
8800gtx
8800gt 1gb
8800gt 512mb
9600gt
ne yazikki ati hala arkadan gelmekte bence keske daha güzel kartlar ve daha uygun fiyat verebilse ama crossfire destekli bi ana kartiniz varsa 2tane 3870 almanizi öneririm
marka tercihim yok acikcasi ben ekran kartina oc yapilmasi taraftari degilim gereksiz buluyorum default kullanilcaksa fabrika cikisi oc li ürün almaniz sizin icin daha hayirlisi olur buda zotac amp serisi gigabyte olabilir palit olabilir sonucta hepsi ayni chipseti kullaniyor böle düsünmenizde fayda var..

mojito ?!
Oyuncu
11 Mayıs 15:06 (11/05, 15:15) %0
toraylada konustum o bana temmuzu bekle diyor yeni nesil N ler için
eger temmuza kadar dayanamassam 8800gt lerden en iyisi alırım
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32464

Bu kart iyimi mesela?
yani full grafikte anti alising 2x de yapicam ve min. 80 90 fps amacliyorum 1024*768 cozunurlukte
alıntı:

yanlis olmus burasi söle aciklamak gerekirse yüksek cözünürlüklerde 8800gtx ve ultra 9800gtxe gecer fakat düsük cözünürlükte 9800gtx daha iyidir kullandiginiz cözünürlüge bagli bir sey sli
9800gtx2
9800gtx
8800gts g92 512mb olan
8800gt ultra
8800gtx
8800gt 1gb
8800gt 512mb
9600gt
ne yazikki ati hala arkadan gelmekte bence keske daha güzel kartlar ve daha uygun fiyat verebilse ama crossfire destekli bi ana kartiniz varsa 2tane 3870 almanizi öneririm
marka tercihim yok acikcasi ben ekran kartina oc yapilmasi taraftari degilim gereksiz buluyorum default kullanilcaksa fabrika cikisi oc li ürün almaniz sizin icin daha hayirlisi olur buda zotac amp serisi gigabyte olabilir palit olabilir sonucta hepsi ayni chipseti kullaniyor böle düsünmenizde fayda var..

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
11 Mayıs 18:56 %4
toraya katiliyorum bende konunu basindada söledim yeni seriler geliyor beklemek lazim diye düz zotac 660/1800 zotac kalite bi marka overclok yapmicaksaniz zotac 8800gt amp 700/2000 degerleriyle geliyor dahada performansli olur kendinizi tutamaz ve ekran karti alirsaniz 1 gblik modelleri tercih etmenizi öneriririm uzun kullanimlarda 512mbliklarda bellekte dolma oluyor buda performans kaybina neden oluyor gerci alt tabla düzeliyor ama o kadar para veripte bunu yapmak insanin zoruna gidiyor bence

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

11 Mayıs 23:20 %0
buro sen nerden aldın ya 290'a?
ben bakıyom hep 400

alıntı:
9800gtxlerde kampanya var 475 ytl idi hatirladigim fiyati 8800gtde 290 ytl ben gt aldim ama aklim gtxde kaldi nakit sikisikligi yüzünden ama 9800gtx icin biraz erken bence cünkü haziran temmuz gibi yeni ekran kartlari geliyor gene fiyatlar dahada düsecek

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

Tora

11 Mayıs 23:24 %0
alıntı:
Gönderen: Corvex.
buro sen nerden aldın ya 290'a?
ben bakıyom hep 400 http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

http://www.teknofiyat.com/?search=8800+GT+--GTS--GTX&altlimit=&ustlimit=
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
12 Mayıs 05:50 %0
tora linki yapistirmis oradaki tüm firmalar güvenilir firmalardir bildigim kadariyla bi kac tanede cok ucuz fiyat veren ama ürününüzü nerdeyse 1-2 ayda veren firmalar var internetten alisveris yapmadan önce alacaginiz site hakkindaki yorumlari okumanizda fayda var

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

13 Mayıs 16:53 %0
abi ekran kartı da tamam psu da tamam
ekran kartını hallederim oönemlideelya külokülgeçer
bu psu yu nası takıcam ne sökücem kaç vidası var. kolay mı yapabilir miyim yoksa tora bize mi gelsin? eet oyları göriim.

gerçi baraka biraz kokuyo dayanabilir mi bilmiyorum ama.

ieL
fakirdik

13 Mayıs 17:06 %0
alıntı:
abi ekran kartı da tamam psu da tamam
ekran kartını hallederim oönemlideelya külokülgeçer
bu psu yu nası takıcam ne sökücem kaç vidası var. kolay mı yapabilir miyim yoksa tora bize mi gelsin? eet oyları göriim.
gerçi baraka biraz kokuyo dayanabilir mi bilmiyorum ama. http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

tora gelip te bizim fakirhanemizle dalga gecmesin.
cok kolaydır.4 vidalıdır muhtemel.sötükten sonra kasanın yukarsınında oldugundan cpu fanından zorlanabilrsin ama halledersin sen.hangi kabloyu nereden soktugune bak ya da bosver zaten hepsinin girecegi yerler belli.

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
13 Mayıs 22:23 %0
4 köse 4 vidali bu bilgi sana yeter

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

13 Mayıs 22:52 %0
eyv

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

15 Mayıs 16:17 %0
8800GT de işe yaramadı, fps hala sabit 125 olmuyor çatışmada falan. M1 de seri atmıyor ayrıca : (

anakart: MSI 7235 P965 NEO
yani bu

işlemci: P4 2.8 Dual Core
yani bu

sizce önce hangisini değiştirmeliyim?

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
16 Mayıs 16:51 %0
ram kac gb ve kac mhz işlemci degisirseniz iyi olur ekran kartina yetmiyor gibi ama ramle daha fazla alakasi var gibi

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

16 Mayıs 17:57 %0
yok, ramler 1*1 gb 800 mhz. sanmıyorum onunla alakası olduğunu

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
18 Mayıs 05:28 (18/05, 05:29) %0
dx9 oynuyorsunuz o zaman ayarlari kapatmadan alamamaniz normal aa yi kapatin dynamic lightsida kör ediyor zaten shadow acik 200 alirsiniz..

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
18 Mayıs 13:56 %0
bu konularda cok bilgim yok ama o kartla dx9da bile 125sbt alırısnız aa filan acıkken bence sistemin deger bilensenlerinden kaynaklanıyor eski pentium D islemcim varken su anda oldugu kadar ii perfonmans alamıyordum ama islemciyi degistirince fpsde artıs yasandı

Tora

18 Mayıs 16:07 %0
P4 malesef gerekli gücü sağlamayacaktır o ekran kartına.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
18 Mayıs 18:01 %0
o işlemci ile alamaz ben hepsi acik 125 sabit aliyorum kapatinca 250 sabit aliyorum

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

18 Mayıs 19:44 %0
E8400 var kafamda, bi de dükkan açmak.
bakalım

Tora

18 Mayıs 20:01 %0
alıntı:
E8400 var kafamda, bi de dükkan açmak.
bakalım http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

Yaparsın tabi tabi...

E8400 iyi bir seçim olur, anakart olarak da P45'leri bi bekleyelim.

Bafeon.
Oyuncu
18 Mayıs 20:06 %0
E ben bişey sorcam yazın sonunda bi sistem toplamayı düşünüyorum ağustos gibi şimdi ben sistemi nerden nasıl toplıyabilirim istanbulda önerdiğiniz yerler varmı yoksa internet üzerinden parçaları mı alayım yada ıspartadaym oradan da toplayabilirmiyim öneriniz ne olur ?

BaF-3oN'

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: