Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 07:46 Toplam 5 oyuncu 47 sunucu 244 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni map eklenmeli diyenler !

bY_>S.T.A.R.S
Albay
Albay
10 Mayıs 09:21 %2
ya yeter 5 senedir aynı mapler bi yeni mapler gelse artık millet otomatik oynuyo yeni map ler ve modlar osn de olması lazım bizi duy OSN

|iFz|TugaY
Albay
Albay
10 Mayıs 15:56 %0
şuan bile daha yeni çıktı cod4 millet cod4 gibi bi oyunvarken cod2 oynıo anlayamiom bu milleti
cod2 serverlari full dolu cod4 ler bomboş sd server lar bomboş millet tdm oynıo çok gereksiz bir mod

droneTr
Oyuncu
10 Mayıs 17:19 (10/05, 17:22) %0
alıntı:
Gönderen: |ifz|tugay1290
şuan bile daha yeni çıktı cod4 millet cod4 gibi bi oyunvarken cod2 oynıo anlayamiom bu milleti
cod2 serverlari full dolu cod4 ler bomboş sd server lar bomboş millet tdm oynıo çok gereksiz bir mod

''cod 4 varken cod 2 oynuyo'' herkezin pc si seninki gibi olmıyabilir cod 4 ün sistem gereksinimleri yüksek tabi sizin için farketmiyo olabilir siz şimdi güle oynaya dersiniz bu avanaklar hala cod 2 oynuyo diye herkezde senin gibi 4 gb ram olmayabilir 8800 ultra ekran kartı olmıyabilir cod 2 oynıyanların git profillerine ekran kartlarına bak!!!!
Not : şu anda cod 4 oynıyamıyom ekran kartı serviste ve inanılmaz derecede canım sıkılıyo + cod 2'den kusucam artık + senin öle demen beni acayip kızdırdı

By Graphic

Td|AnTi-DeAtH
Binbaşı
Binbaşı

Touch The Angel Of Death

10 Mayıs 17:41 (10/05, 22:03) %0
bi map olarak shipment kaldı bide çıkarılan winter crash

RpawN~MOJ1TO*
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Mayıs 21:07 %0
aslinda sen hiç insanların profillerine bakıp yargılama neden mi?
ortalık coluk cocuk yada hava atmak isteyen insanlarla dolu 100$ lık ekran kartlarinin modellerini koymak yerine (sanki rezil olacaklar) en sondaki modeli seçerler genelde

alıntı:
Gönderen: Graphic.

''cod 4 varken cod 2 oynuyo'' herkezin pc si seninki gibi olmıyabilir cod 4 ün sistem gereksinimleri yüksek tabi sizin için farketmiyo olabilir siz şimdi güle oynaya dersiniz bu avanaklar hala cod 2 oynuyo diye herkezde senin gibi 4 gb ram olmayabilir 8800 ultra ekran kartı olmıyabilir cod 2 oynıyanların git profillerine ekran kartlarına bak!!!!
Not : şu anda cod 4 oynıyamıyom ekran kartı serviste ve inanılmaz derecede canım sıkılıyo + cod 2'den kusucam artık + senin öle demen beni acayip kızdırdı
By Graphic

^^02Huxley
Oyuncu
10 Mayıs 21:24 %0
sistemi yeniledim ama hala cod 2 yi daha fazla oynuyorum

zevk meselesi anlayacağın bu işler

bY_>S.T.A.R.S
Albay
Albay
20 Mayıs 19:38 %0
shipment da dusunun kendinizi 32 kisilik tdm

<MS|MuRtY(@N>
Albay
Albay
20 Mayıs 20:07 %0
winter crash pek güsel değil zaten yaw ama gece görüşü takınca güzel olabilir çünkü karanlık hava bişey görünmüo

_THE BOONDOCK SAINTS__

Td|z@hiri_w@lk
Touch The Angel Of Death

05 Haziran 14:12 %0
yeni mapler gelecek diolardı dün ama hala yok osn'de

Touch&Go

05 Haziran 14:42 %0
http://www.oynasana.com/forum/g3096021#go

===>Zeky
Yarbay
Yarbay
05 Haziran 14:44 %0
Bencede çok iyi bir fikir.

bY_>S.T.A.R.S
Albay
Albay
07 Ağustos 13:31 %0
ambush neden gitti geri gelsin

! HARDCORE SEN BİZİM HER SEYİMİZSİN !

egepover
Oyuncu
07 Ağustos 13:38 %0
sana katılıyorum star yeni maplar isteriz [osne duy sesimizi]

zFox
Oyuncu
07 Ağustos 13:44 %0
ben küçük haritalar hariç hepsini isterim

grungeR
Yarbay
Yarbay
07 Ağustos 13:58 %0
135 tane harita var burda secmece yükleseler ya şurdan
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/callofduty4modernwarfare/mod/category1586.html

zzaber
Albay
Albay
13 Ağustos 22:02 %0
oynasana size diyorum WET WORK ve KİLL HOUSE isteriz

Sam54
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Ağustos 23:21 %0
Evet eklenmeli
diorum

sA.(LoL)LiPooP
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WiNd TaLkErS

14 Ağustos 12:08 %0
alıntı:
Gönderen: #gF#Mojito*
aslinda sen hiç insanların profillerine bakıp yargılama neden mi?
ortalık coluk cocuk yada hava atmak isteyen insanlarla dolu 100$ lık ekran kartlarinin modellerini koymak yerine (sanki rezil olacaklar) en sondaki modeli seçerler genelde

coluk cocuk demissin ama yasım 14 vede dürüstçe oraya sistemimi yazdım elimdeki o ve onla oynamaya calısıyorum!!!
.
^^

o

Asprox

Oyuncu
14 Ağustos 12:09 %0
alıntı:
Gönderen: >W|T<SEZAR

coluk cocuk demissin ama yasım 14 vede dürüstçe oraya sistemimi yazdım elimdeki o ve onla oynamaya calısıyorum!!!

14 yetiskin kategorisine girmiyor.

BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR

sA.(LoL)LiPooP
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WiNd TaLkErS

14 Ağustos 12:19 %0
alıntı:
Gönderen: Asprox

14 yetiskin kategorisine girmiyor.
BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR

bende onu anlatma ya calıstım yetiskin olmayanlar bile dürüst dawrana bilio ama herkes için demiom:S

RpawN~MOJ1TO*
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Ağustos 14:41 (14/08, 14:43) %0
bütün cocuklar öyle yapıyor demedim sezer ayrıca 14 yaşında biri hala cocuktur ergenlik dönemin bile bitmedi daha senin
Anlatmaya calıstıgım farklı bir olay şu klasik "en yüksek rakamlı kartı seçeyim havam olsun beah" diyen coluk cocuklardan bahsediyorum sende öyleysen yada öyle degilsen beni alakadar etmez.
alıntı:
Gönderen: >W|T<SEZAR

.
^^
o

^1V8|>3XT@Z!<
Tuğgeneral
Tuğgeneral
14 Ağustos 14:48 %0
zevkler tartışılmaz bence bende cod 2 ye geçtim tekrar daha zevkligeliyor ve gördügü gibi cod 4 serverları baya cok cod2 serverları bir elin parmakları kadar istedigim zamanda cod 4 oynuyorum

alıntı:
Gönderen: |iFz|TugaY

RM|DiscipleS
Tuğgeneral
Tuğgeneral

RiqoR MortiS

15 Ağustos 03:30 %0
alıntı:
Gönderen: grungeR
135 tane harita var burda secmece yükleseler ya şurdan
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/callofduty4modernwarfare/mod/category1586.html

ABİ KESİNLİKLE KATILIYORUM HEPSİNİ TEK TEK İNCELEDİM VE İÇİNDE GAYET ORJİNAL GÜZEL HARİTALAR VAR BENCE OSN BU OLAYLA BİRAZ İLGİLENSE HİÇ FENA OLMAZ....! !....ARKADAŞLAR ÖNERİM ŞU HEPİMİZ BU ARKADAŞIN GÖSTERDİĞİ SİTENİN LİNKİNİ ÇAĞRI OLARAK ONLİNE DESTEĞE ATALIM VE YENİ MAPLER KONULMASINI RİCA EDELİM....! ! !

you are the ones who must prepared to die...

RPG|FaRaMiR
Korgeneral
Korgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

15 Ağustos 12:19 %0
cod 4 ün tadı farklı cod 2 ninki farklı.Ama yeni bölüm fikrine katılıyorum.Değiştirip durun yaw

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: