Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/07/08 16:48 Toplam 263 oyuncu 55 sunucu 1083 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Benim hakkımdaki eleştirileriniz ve görüşleriniz için buyrun...kendimi size sundum

janissi
Orgeneral
Orgeneral
08 Mayıs 12:23 (08/05, 12:24) %0
arkadaşlar 1 yıldan beri burda vakit geçirmeye çalışıyorum.güzel arkadaşlıklar harika dostluklar edindim.küçüklerimi sevdim büyüklerimi saydım: neen böle bi konu açtım diye soracak olursanız,sadece bir özeleştiri amaçlı. kimler bana gıcık kimler beni seviyo bi bileyim istedim. buyrun istediğnizi yazmakta özgürsünüz.. ilginize şimdiden teşekkürler

^^00bT~^^22Nery.
Albay
Albay
08 Mayıs 13:35 %0
bence iyi bir oyuncusun.kimseylede tartıştığını görmedim.böyle devam et.

^^40hL|^9Deus-ex
Orgeneral
Orgeneral
09 Mayıs 01:41 %0
hamama git orda görücüler bi baksın sana. burda olmaz o iş. ayrıca ben sana kıl oluyorum kılissi.
şaka bir yana bu adamı çok severim ben. osn'nin en neşeli adamı.

^5yenGeCRiZa
Albay
Albay
09 Mayıs 06:31 %0
cok giciq bi adamsın bazen bogasım geliyo

SEni SevMeyen oLsun

^^21ByAlfA
Albay
Albay
09 Mayıs 12:16 %0
Tanımıyorum ama iisindir heralde.Bİr de burada 3-4 senelik oyuncular var böle konu açanaralarıdna fazla yok

^^95Allens^1#
Oyuncu
09 Mayıs 12:23 %0
Kimsin sen kimlerdensin necisin ne iş tutarsın yazsana gözüm nerden bilelim seni kain miyiz biz

|TURKO|BrainiaC*
Tuğgeneral
Tuğgeneral

TURKO KARDESLIGI

09 Mayıs 13:00 %0
s.a sevgili kardeşim janissi emre gercekten cok degerli bir oyuncu başarılarının devamını dilerim saygılar

Herbie
FonDip

09 Mayıs 15:04 %0
hint kumaşı gibi adam ne istiyorsunuz daha

janissi
Orgeneral
Orgeneral
09 Mayıs 15:19 %0
çok duygulandım valla ağlayacam şimdi. yalnız deus-ex in mesajına hitaben bir şey eklemem gerekiyo.. olm can, beni hamam da beğendiler şimdi size beğendirme çabasındayım

janissi
Orgeneral
Orgeneral
09 Mayıs 15:21 %0
harbie cim sana da ayrıca sevgilerimi sunarım. ayrıca biriniac kardeşime de slmlar... serkan sen olmasan nasıl gireceğiz osn ye

^1HuN^4|^6H@nbey
Orgeneral
Orgeneral
10 Mayıs 10:50 %0
Yok yok iyi oyuncu bide rakipken delirtmese bizi böyle devam janissi daha iyisi olamazdı herhalde.

Zatarra.
Oyuncu
10 Mayıs 11:32 %0
kısacası iyi birisin...

^^11MD|Am!RaL
Albay
Albay

Murderous End

10 Mayıs 13:45 %0
Rock'un coke gibisin,çadır kurmak istiyorum.

Dilinize Sahip Çıkın!

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön