Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
24/07/08 12:32 Toplam 190 oyuncu 54 sunucu 1029 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Benim hakkımdaki eleştirileriniz ve görüşleriniz için buyrun...kendimi size sundum

janissi
Orgeneral
Orgeneral
08 Mayıs 12:23 (08/05, 12:24) %0
arkadaşlar 1 yıldan beri burda vakit geçirmeye çalışıyorum.güzel arkadaşlıklar harika dostluklar edindim.küçüklerimi sevdim büyüklerimi saydım: neen böle bi konu açtım diye soracak olursanız,sadece bir özeleştiri amaçlı. kimler bana gıcık kimler beni seviyo bi bileyim istedim. buyrun istediğnizi yazmakta özgürsünüz.. ilginize şimdiden teşekkürler

ferno
Oyuncu
08 Mayıs 13:35 %0
bence iyi bir oyuncusun.kimseylede tartıştığını görmedim.böyle devam et.

^^40hL|^9Deus-ex
Orgeneral
Orgeneral
09 Mayıs 01:41 %0
hamama git orda görücüler bi baksın sana. burda olmaz o iş. ayrıca ben sana kıl oluyorum kılissi.
şaka bir yana bu adamı çok severim ben. osn'nin en neşeli adamı.

^5yenGeCRiZa
Albay
Albay
09 Mayıs 06:31 %0
cok giciq bi adamsın bazen bogasım geliyo

SEni SevMeyen oLsun

^3d@S~^9ByAlfA
Albay
Albay

Dark Angel Smoch

09 Mayıs 12:16 %0
Tanımıyorum ama iisindir heralde.Bİr de burada 3-4 senelik oyuncular var böle konu açanaralarıdna fazla yok

^^95Allens^1#
Oyuncu
09 Mayıs 12:23 %0
Kimsin sen kimlerdensin necisin ne iş tutarsın yazsana gözüm nerden bilelim seni kain miyiz biz

|TURKO|brainiac
Albay
Albay

TURKO KARDESLIGI

09 Mayıs 13:00 %0
s.a sevgili kardeşim janissi emre gercekten cok degerli bir oyuncu başarılarının devamını dilerim saygılar

Herbie
FonDip

09 Mayıs 15:04 %0
hint kumaşı gibi adam ne istiyorsunuz daha

janissi
Orgeneral
Orgeneral
09 Mayıs 15:19 %0
çok duygulandım valla ağlayacam şimdi. yalnız deus-ex in mesajına hitaben bir şey eklemem gerekiyo.. olm can, beni hamam da beğendiler şimdi size beğendirme çabasındayım

janissi
Orgeneral
Orgeneral
09 Mayıs 15:21 %0
harbie cim sana da ayrıca sevgilerimi sunarım. ayrıca biriniac kardeşime de slmlar... serkan sen olmasan nasıl gireceğiz osn ye

^1HuN^4|^6H@nbey
Orgeneral
Orgeneral
10 Mayıs 10:50 %0
Yok yok iyi oyuncu bide rakipken delirtmese bizi böyle devam janissi daha iyisi olamazdı herhalde.

Zatarra.
Oyuncu
10 Mayıs 11:32 %0
kısacası iyi birisin...

^^11MD|Am!RaL
Albay
Albay

Murderous End

10 Mayıs 13:45 %0
Rock'un coke gibisin,çadır kurmak istiyorum.

Dilinize Sahip Çıkın!

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: