Tüm yamaları yaptım, oynasanadan giriyorum oyuna, kendi programını kuruyor ve oyunu kendi açıp bağlanmaya çalışıyor ama o sırada punkbuster enable yap diyor yapıyorum oyundan çıkıp tekrar oynasaya giriyorum ayne hatayı tekrardan veriyor. anladığım kadarıyla oyunu kapadığımda multiplayer ayarlarını resetliyor. acaba nasıl oyuna katılabilirim?
teknik destek baglanti kısmına yzarsan yardımcı olurlar ama pnkbstr.exe yi kurman gerekio sanırım baska forumda da acıldı bu konya benze bıssı bıde update yapman gerekio gereklı seyleri yolluom bi dene
Ardından Punkbuster'ın sorunsuz çalışması için aşşağıdaki Punkbuster Setup (pbsetup.exe) dosyasını indirerek, C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\pb klasörüne taşıyınız; http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
Uygulamayı çalıştırdıktan sonra Add a Game'e tıklayınız ve Call of Duty 2 veya Call of Duty 4 seçerek listeye ekleyiniz. Oyunlar eklendikten sonra Check For Updates'e tıklayarak Punkbuster sürümünü güncelleyebilirsiniz.